Redken Symposium 2019 – szubjektív élménybeszámoló Farkas Andreától

redken_symposium2019_cover

2019 januárjában Las Vegas adott otthont a Redken Symposium-nak, ahol egy kétnapos show-, és oktatás sorozat vette kezdetét. A Redken hazai képviseletében Farkas Andrea, Galgóczy Zsuzsanna és Szücs Krisztián abban a szerencsében részesült, hogy ellátogathattak az impozáns rendezvényre. Erről mesélt nekünk Farkas Andrea. Szubjektív élménybeszámoló Fodrászinfó köntösben!

“Egy csipetnyi életérzés a Föld másik felén”

A Redken Symposium január 20 és 22 között került megrendezésre Las Vegas-ban. Farkas Andrea, Galgóczy Zsuzsanna és Szücs Krisztián abban a szerencsében részesült, hogy ellátogathatott a két napon keresztül tartó szakmai kiteljesedés és továbbképzés Kánaánjába. Idehaza mindhárman a Redken képviseletében alkotnak, tehát karrierjüket markánsan fémjelzi a márka filozófiája és szakmaisága. A rövid út alatt első állomásuk mégsem Vegas, hanem Los Angeles volt, ahol már közelebbről megismerkedhettek az amerikai stílusvilággal és egy “csipetnyi életérzéssel a Föld másik felén.”

Andi egyik legmeghatározóbb élményeként az indián rezervátumot említette, ahol megfigyelhette az igazi kék fénnyel csillogó fekete hajakat. Ennek különlegessége szintén a szakma miatt volt jelentős,  mégpedig a Redken szőkítési alapjai miatt. Mindezen túl arról is beszámolt nekünk, hogy már önmagában az utcán lévő emberek egyinségének és stílusának megfigyelése is rengeteg pluszt hozott szakmai tudástárának kiszélesítéséhez.

redken_symposium2019_ (6)

Eszméletlen hangulat, üdvrivalgás, Redken Symposium 2019

A los angeles-i látogatás után elérkezett a várva várt Redken Symposium 2019, ahol a kapuk megnyitását üdvrivalgás kísérte. A hömpölgyő tömeg fokozatosan lepte el az Arénát, ahol a legkülönfélébb hajviseletek és öltözékek vették át a főszerepet. Így a hangulat már az első pillanattól garantált volt. A különböző országokból érkező kíváncsi fodrászok külön szektorokban foglalhattak helyet, hogy élvezzék a megnyitó show varázsát. A színpadot ezután ellepték a különböző színek és formák, Andiék megismerhették a Redken legnagyobb és legismertebb művészeinek kollekcióit. Rock ‘n’ Roll-ban és alternatív stílusokban nem volt hiány! 

redken_symposium2019_ (9)

“Még most is kiráz a hideg, hogy megélhettem a Redken legnagyobb szakmai rendezvényét.”

A második nap látványosságban ugyanolyan módon, de tematikájában már másképpen építkezett, mint a megnyitó programsorozata. Már reggeltől kezdve 10-12 helyen látogathatóak voltak a Redken különböző előadásai és hands-on képzései. Tematikájukat tekintve is széleskörű tudást lehetett elsajátítani, amelynek fókuszában a média platformokon való megjelenés fontossága és a legújabb trendek álltak. “Még most is kiráz a hideg, hogy megélhettem a Redken legnagyobb szakmai rendezvényét.” – árulta el nekünk Farkas Andrea.

redken_symposium2019_ (3)

Redken Trend 2019 – továbbra is hódítanak a homogén színek

Persze, mindent mi sem árulhatunk el, hiszen áprilistól, a Redken képzésein mindenkinek lehetősége nyílik elsajátítani Andiék tudását, amelyet egyenesen Amerikából hoztak el nekünk. De annyit elmondhatunk, hogy a Redken palettáján továbbra is hódítanak

  • a homogén színek,
  • a szőke trendek,
  • a rövid -, és azon belül is a bob frizurák,
  • a highlights technikák és a minél egyszerűbben, kb. 3 lépésből elkészíthető balayage frizurák!

redken_symposium2019_ (10)

redken_symposium2019_ (4)

redken_symposium2019_ (5)

redken_symposium2019_(12)

Farkas Andrea, Szücs Krisztián és Galgóczy Zsuzsanna a Redken Symposium-on

 

Szöveg: Gódor Virág és Farkas Andrea

Képek: Farkas Andrea

 

Ha tetszett a beszámoló, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂 

Közzétéve: 2019-03-07 16:34

redken_symposium2019_ (6)
redken_symposium2019_ (9)
redken_symposium2019_ (2)