REDKEN-hajápolás felsőfokon: íme a hajkötés-erősítés új dimenziója

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-cover2

Idővel a legtöbb vendég eljátszik a gondolattal, hogy kipróbáljon egy teljesen új hajszínszolgáltatást. Az ötlet sokszor a hajfestési– és szőkítő folyamatoktól való félelem miatt nem tudja kiforrni magát. Szerencsére napjainkban nem jelent problémát a hajjal való sérülés– és roncsolódásmentes kísérletezés, mert a fodrászpiac szuper hajkötéserősítő termékekkel van tele. Íme a REDKEN-hajápolás új üdvöskéje, amit mindenképp érdemes megismerned: Acidic Bonding Concentrate, hogy a vendéged a szalonmunkád nagykövetévé váljon!

Koncentrált ápolás a REDKEN erejével

Még azok a vendégek is gyakran megküzdenek a hajproblémákkal, akik egyébként kifejezetten odafigyelnek a rendszeres és jó minőségű hajápolásra. A REDKEN ezért is döntött úgy, hogy olyan új szalonszolgáltatással és termékcsaláddal forradalmasítja a meglévő szortimentjét, ami egy még koncentráltabb ápolási élményt nyújt: így született meg az Acidic Bonding Concentrate. Szerintünk ezt minden olyan szakembernek érdemes kipróbálni és tesztelni, akinek a vendégkörében sokan:

 • száraz, fénytelen, igénybe vett és nehezen kezelhető hajjal,
 • szöszösödő és/vagy töredezett hajvégekkel rendelkeznek,
 • illetve a meggyengült kötések miatt a hajszerkezet megerősítésére és újjáépítésére, azaz a haj nedvességtartalmának visszaállítására szorulnak.

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-1

REDKEN-hajápolás felsőfokon

A REDKEN-hajápolás ABC-technológiájának hátterében

Az Acidic Bonding Concentrate szalonszolgáltatások egyedülállóssága a technológiai összetételben rejlik. Egészen pontosan:

 • a citromsavban: avagy az alfa-hidroxi savban, ami segít megerősíteni a hajrostok meggyengült kötéseit, különösen szőkítő és festési szolgáltatásokat követően. Emiatt tizenegyszer simább végeredményt biztosít, aminek köszönhetően a szöszösödés nyomai sehol nem találhatók.
 • a savas pH-ban: ami segít megőrizni a haj természetes, 4,5 – 5,5 közötti savas pH-értékét. A haj pH-értékének kilengései a hajrostok duzzadásához, majd azok összehúzódásához vezetnek, amik kárt tehetnek a hajrostok szerkezetében. A savas pH-érték képes lezárni a kutikulát, így segít megóvni a hajszín tartósságának intenzitását. 

10 erős hatás és 1 teljeskörű megújulás:

 1. hajtöredezés csökkentése 56%-kal
 2. hajszín fakulásától való intenzív védelem
 3. 91%-kal kevesebb súrlódás a haj fésülése közben
 4. hővédelem biztosítása 230 °C-ig
 5. meggyengült kötések megerősítése
 6. 11x simább haj
 7. 82%-kal kevésbé szöszös hajvégek
 8. párataszító védelem
 9. hajfény fokozása
 10. hajrostok szerkezetének megerősítése

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-22

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-21

Hajfény fokozása

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-26

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-23

82%-kal kevésbé szöszös hajvég

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-25

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-20

11x simább haj

A szalonszolgáltatásról és a termékcsaládról bővebben 

REDKEN-hajápolás: Acidic Bonding Concentrate szalonszolgáltatás

Az ABC-hajápolás gyorsan és könnyedén történik, mégis hatásos eredményt biztosít. A többi szolgáltatáshoz hasonlóan az első lépés a vendég hajának diagnosztizálása. Ezt követi a személyre szabott ápolási csomag összeállítása, azaz a diagnózis során felállított problémára kiválogatott termékek használata. Az Acidic Bonding Concentrate rendszere minden szalonszolgáltatás folyamatába beépíthető, egyaránt:

 • a szőkítésbe,
 • a festésbe/őszhajfedésbe,
 • hajszínfrissítésbe és színezésbe,
 • illetve a hajvágás és a szárítás menetébe.

REDKEN-hajápolás az otthonodban

Az ABC-rendszer már a sampon és a kondicionáló hat alkalommal történő együttes használata után helyreállítja a hajrostok meggyengült kötéseit, miközben a haj már a termékek első alkalmazása után erősebbnek érződik – simábbnak látszik és nagymértékben csökken a szöszösödés mértéke. A termékcsalád mindennapos alkalmazása is lehetséges, és a haj igényeinek megfelelően, tetszés szerint kombinálható más REDKEN-termékekkel. A szalonszolgáltatás után kifejezetten ajánlott az otthoni Acidic Bonding Concentrate hajápolók használata is, a haj kiegyensúlyozott proteintartalmának, megfelelő hidratáltságának és optimális pH-értékének elérése miatt. A szortimentben található:

 • egy hajerősítő sampon: ami hozzájárul a haj intenzív ápolásához, megerősíti a hajrostokat, megújítja a kémiailag, valamint a mechanikai úton igénybevett hajszálak gyenge kötéseit.
 • egy intenzív ápolást biztosító kondicionáló: ami a hajat láthatóbban simává teszi, csökkenti a haj szöszösödését és töredezését. 
 • egy hajban maradó ápoló: ami lezárja a szöszös hajvégeket, hővédelmet nyújt és megkönnyíti a haj végső formázását. 

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-7

REDKEN Acid Bonding Concentrate szortiment

Ismerd meg a kínálat legkoncentráltabb tagját!

Az Acidic Bonding Concentrate szortiment 2021. március 16-án, online és exkluzív keretek között startolt el hivatalosan a REDKEN partnerfodrászainak körében. Már akkor is úgy éreztük, hogy ez a termékcsalád minden bizonnyal felveszi a versenyt a piac legjobb hajkötés-erősítő termékeivel, a sejtéseink pedig beigazolódni látszanak. Mostanra új taggal bővült a termékvonal, mégpedig a kínálatának eddig legkoncentráltabb termékével. 

A szortiment új üdvöskéje nem más, mint egy előkezelő ápoló, aminek segítségével az “Acidic-hatás” még maximálisabb eredményeket biztosít a vendégek számára. Az intenzív készítménynek köszönhetően rögtön látni lehet a hajszerkezet átalakulásának folyamatát, mert a világosítást követően, azonnal helyreállítja a haj ellenállóképességét, könnyedségét, miközben a porozitást is csökkenti.

Segítségével a haj még inkább befogadóképessé válik a sampon és kondicionáló jótékony hatására. Ennek köszönhetően az Acidic Bonding Concentrate előkezelő ápoló használatával a hajfelszín 14x simább, 2x erősebb és 90%-kal kondicionáltabbá válik.* 

*Az Acidic Bonding Concentrate intenzív hajápoló, sampon és kondicionáló együttes használatát összehasonlítva egy kondicionáló hatással nem rendelkező sampon használatával.

Így használd az új előkezelő ápolót:

 1. Vidd fel nedves hajra, hagyd fent 5-10 percig, majd öblítsd le!
 2. Ezután használd az Acidic Bonding Concentrate
  sampont, amit a megfelelő habzás eléréséig maszírozz be a tincsekbe!
 3. Folytasd a munkát az Acidic Bonding kondicionálóval!

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-32

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-27

Az ABC-szortiment a göndör tincseket is hatékonyan újjáépíti

Tetszett, amit olvastál? Itt az idő neked is kipróbálni az Acidic Concentrate termékcsalád erejét! ✌️

Ezek a cikkek még érdekelhetnek:

#1 REDKEN kollekció – a Disco Díva korszak újradefiniálása

#2 Kisvállalkozásból exkluzív New York-i világmárka: bemutatkozik a REDKEN

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Redken Hungary

Ha tetszett a cikk köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2021-03-16 18:16

REDKEN-hajapolas-Acidic-Bonding-Concentrate-1