Programajánló: Imperity Professional Fodrász Show 2018

imperity_professional_fodrasz_show_2018_cover

Mindenki életében elérkezik az a pillanat, amelyre nem létezik nemleges válasz.  Hogyan működik mindez egy fodrász szakember életében? Mikor és mitől dobban meg fodrász szíved? Melyik az a lehetőség, amelyre úgy sem mondasz nemet? Naná, hogy az Imperity Professional nagyszabású fodrász eseményére!

Egy megismételhetetlen esemény, stílusteremtés, új termékek debütálása, futurisztikus lézershow, de ha még ez sem volna elég, korlátlan étel-, és italfogyasztás, mindazért, hogy egy fantasztikus élmény részese lehess.

Magyarország történelmének egyik legnagyobb fodrász show-ja

2018. április 14-én 12.30-tól megnyitja kapuit a magyar fodrásztörténelem egyik legimpozánsabb, legattraktívabb fodrász show-ja, amely az Imperity Professional által kerül megrendezésre. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani egy jegytípust – Diamond, Gold, Silver, Bronz – majd részt venni egy felejthetetlen és utánozhatatlan élményben.

2100 vendég, 28 ország disztribútora, és 50 modell áll rendelkezésedre, hogy szakmai identitásod kiteljesedhessen. Készen állsz az élményre?

5+1 igen és egy kihagyhatatlan élmény

Manapság rengeteg esemény és tanfolyam részesei lehetünk, ha kicsit is nyitott szemmel járunk a világban, és ha mindig észben tartjuk azt, hogy mindig van tovább, mindig van hova fejlődni. De mit is nyújt neked az Imperity magyarországi fodrász show-ja? Lássuk, miért érdemes ellátogatnod neked is az eseményre.

  1. #tanulás – Mert szakmailag újat tanulhatsz, kiteljesedhetsz

Az esemény keretein belül találkozhatsz 2018 legnagyobb fodrászati trendjeivel, betekintést nyerhetsz még soha nem látott hajvágási és hajfestési technikákba, illetve egy hihetetlen színpadi show műsor keretében megfigyelheted az idei év legtrendibb, és leglátványosabb kontyait, feltűzéseit, és tavaszi/nyári kollekcióit. Inspirálódsz, tanulsz, örülsz, és hazaviszed: biztosra veheted, hogy részvételed fellendíti karrieredet! Milyen vendég ne akarna bejelentkezni egy olyan fodrászhoz, akinek ott lapul a tarsolyában minden szexi újdonság?

  1. #újdonság – Mert megismerkedhetsz új termékekkel

Az Imperity Professional nem csak különböző technikáival és trendjeivel, de újdonsült termékeivel is debütál ezen a rendezvényen. Az Imperity brand rengeteg vadonatúj terméket mutat be neked. A márka olasz fodrászainak bemutatójának köszönhetően pedig megismerheted az új termékek minőségét és hatékonyságát.

imperity_professional_fodrasz_show_2018_002
Imperity Professional Fodrász Show 2018
  1. #business – Mert kapcsolati tőkét tudsz kiépíteni

Minden vállalkozásnak, és a hozzá kapcsolódó marketingtevékenységének fókuszában áll a Public Affairs, azaz a vállalkozás külpolitikájának, kapcsolati tőkéjének a kiépítése. Az Imperity Professional Fodrász Show egy olyan nagyszabású rendezvény, amely után biztos lehetsz abban, hogy újabb névjegykártya nyomtatásra lesz szükséged, mert annyi szakmabelivel ismerkedhetsz meg.

  1. #ajándék – Mert a jegyed mellé értékes ajándékcsomagot kapsz

Az Imperity jegyárai ugyan első benyomásra jelentős összegnek tűnhetnek, azonban jobban belegondolva egy olyan értékes ajándékcsomag részese lehetsz, amely mindent kompenzál! 26.150 Forint értékben lehetsz boldog tulajdonosa az Implex KIT, és az All in One KIT ajándékcsomagjainknak egyes jegytípusoknál. (A részletekért kattints ide!)

  1. #flow – Mert részvételeddel újabb élményt nyerhetsz

Ki ne álmodna élete során egy potya utazásról egy gyönyörű ország csodaszép vidékén? Ha te is közéjük tartozol, akkor nem kell mást tenned, mint részt venned ezen az exkluzív fodrász eseményen, hiszen így rögtön egy nyereményjáték részesévé is válsz, amelynek díja három darab Toszkán utazás. Vajon Te leszel az egyik szerencsés?

imperity_professional_fodrasz_show_2018_002
Imperity Professional Fodrász Show 2018

5+1 #lazítás – Mert bulizhatsz és finomságokat fogyasztva és frissítőket kortyolgatva élvezheted a kollégák társaságát, korlátlanul!

Ez utóbbit talán egyetlen magyar, vagy magyar mentalitással rendelkező embernek sem kell elmagyarázni. Melyikünk ne szeretne egy fergeteges party-n részt venni, ahol ráadásul korlátlan étel és italfogyasztás vár ránk, így a rendezvényhelyszínt egy pillanatra sem kell elhagyni…

imperity_professional_fodrasz_show_2018_002
Imperity Professional Fodrász Show 2018

Jegyvásárlásra fel, az Imperity Professional Fodrász Show-ja nem ismer nemleges választ! Jegyvásárlásért kattints ide:

Fodraszinfo jelentkezem gomb 

Képek: Imperity Professional

Tetszett az összeállítás? Oszd meg fodrászkollégáiddal is! 😉 Köszönjük a Like-ot és megosztást!

Közzétéve: 2018-01-25 17:20

imperity_professional_fodrasz_show_2018_002
imperity_professional_fodrasz_show_2018_002
imperity_professional_fodrasz_show_2018_002