Professzionális hajhosszabbító oktatás a Great Lengths csapatával

greatlengths_cover

A 21. századi divatvilág napjainkban már nem ismer lehetetlent, ahogyan a fodrászipar sem. A Great Lengths csapata elhivatottan dolgozik azért, hogy a legújabb hajhosszabbítási trendekkel és technikákkal kielégítse a modern nő igényeit. Munkájuk azonban nem csak a fogyasztói réteget célozza: professzionális hajhosszabító oktatás a legjobb szakemberektől a legjobb szakembereknek!

greatlengths_1

Minden nő önbizalomra, kiteljesedésre, egy tökéletes megjelenésre vágyik, amelyhez elengedhetetlenek a profi szakemberek. A Great Lengths Hungary hivatása, hogy létrehozza mesterségesen is a legtermészetesebb frizurát. A hajhosszabbítás nagymesterei azonban nemcsak fogyasztóikat célozzák professzionalizmusokkal, de egyaránt a szakembereket is oktatási csomagjaikkal! Tanulj a legjobbaktól, hogy a legjobb lehess!

Professzionális hajhosszabító oktatás a Great Lengths csapatával!

Miért fontos, hogy elsajátítsd a hajhosszabbítás legújabb technikáit?

A hajhosszabbítás nem csupán egy technika, hanem egy új szükségletet kielégítő szaktudás, amellyel a legjobb lehetsz! A sztárvilág és a social media nyújtotta befolyás új igényeket alakít a vendégek pszichéjében, amelyet vágyódás és azonosulási metódus követ. Nincs ez másképp a hajhosszabbítás szükségletével sem. A fodrászvilág egy örökké és folyamatosan megújuló terület, ahol a szakembernek is szüntelenül tanulnia kell mindazért, hogy saját magának és vendégkörének egyaránt a legtökéletesebbet nyújtsa.

greatlengths_2

Miért éri meg neked, hogy a Great Lengths oktatásában részt vegyél?

A modern és individualista világ terméke, hogy az ember pillanatok alatt szeretne megváltozni, ha éppen olyan kedve támad. A legtöbb fodrászati fórumon megfigyelhető, hogy a vendég számára nagy utánajárást igényel,  ha hajhosszabításra tart igényt, hiszen nem mindegy, hogy kinek a kezébe kerül a frizurája. Sok esetben új szakembert kell keressen a jól bevált helyett, hiszen fodrásza nem rendelkezik megfelelő szaktudással. Ebben nyújt segítséget a Great Lengths oktatása! Ezzel a befektetéssel fodrászként egy új szakmát sajátíthatsz el, szalontulajdonosként pedig, egy új, prémiumkategóriás szolgáltatást vezethetsz be, amely számtalan új lehetőséget kínál:

 • nemzetközi szinten való elhelyezkedés bármelyik Great Lengths szalonban
 • anyagi javak megduplázása, -triplázása
 • a tanfolyam árának megtérülése, akár 15-20 hajhosszabbítás után
 • hitelesség: megbízható márka, megbízható szakember

greatlengths_3

Miben részesülsz, ha jelentkezel a Great Lengths oktatására?

 • 2+1 napos intenzív oktatás
 • három oktatási csomag(választható): hőillesztés, ultrahang és multisonic oktatás
 • csomag tartalma: oktatási füzet, ápolási útmutató, a választott csomaghoz tartozó gépek és egyéb eszközök, oklevél a sikeres tanfolyamról
 • az oktatás tartalma: árnyalatok helyes kiválasztása és keverése, a tincsek felhelyezésének technikája, haj mennyiségének megszabása, haj állapotának felmérése, póthaj eredeti hajjal való összevágása és a frizura kialakítása
 • csomag megvásárlása biztosítja a márkahasználati jogot és a techikai és technológiai támogatást

greatlengths_4

Hogyan vehetek részt az oktatásban?

 1. Kizárólag már képzett és tapasztalt fodrász szakemberként vehetsz részt az oktatásban.
 2. Vedd fel a kapcsolatot a Great Lengths Hungary-vel!
 3. Vegyél részt a Great Lengths Hungary nyílt napján!

Kattints ide, hogy a nyílt nap részese lehess, a további részletekért pedig látogass el a Great Lengths Hungary hivatalos oldalára!

 

Készítette: Fodrászinfó

Képek: Great Lengths Hungary és itt

Közzétéve: 2018-07-05 23:43

greatlengths_4
greatlengths_1
greatlengths_4