Patrick Cameron Easy Classic kontykollekció 2017

Patrick Cameron konty trend 2017

A 2017-es Salon International kiállítás sok újdonságot tartogatott, de a legnagyobb meglepetést egyértelműen Patrick Cameron végtelenül letisztult, kifinomult és csodaszép nőies kollekciója adta az előző évekhez kissé undone megoldásaihoz képest. Mutatjuk, miért is gondoljuk ezt: itt van a teljes kollekció.

Egyszerű(nek tűnő) formák, letisztult, finom megoldások találhatóak a kontykirály legújabb kollekciójában. Patrick Cameron a csavarások, fésülések, fonatok, hurkok mestere, ez mostani frizuráin is jól látható. A Salon international kiállításon pedig a képek mellett lehetőségünk nyílt arra is, hogy a frizurák elkészítését lépésről-lépésre is megtekintsük.

Ez előző években Patrick Cameron kollekcióiban a lazább feltűzések domináltak, ám mostanra újra beköszöntött a letisztult szépség korszaka. Nem is baj, hiszen egy tisztább alapra még mindig könnyebb zilált hatást készíteni, mint fordítva. Így ha valakinek ez a kollekció túlságosan “steril”, még mindig van módja néhány megoldással egy lazább hatás eléréséhez.

Patrick Cameron konty
Patrick Cameron konty
Patrick Cameron konty

Esküvői frizura inspiráció 2018

Ha már a következő nyárban gondolkozol és előremutató esküvői frizura inspirációra vágysz, akkor javasoljuk a kollekció hosszabb tanulmányozását. Illetve azt is, hogy vendégeidnek mutasd meg ezt a gyűjtést, hiszen az apró megoldások “elcsenése” is közelebb vihet a megálmodott kontyhoz. Tudod, a készülődést egy ara számára sosem lehet elég korán kezdeni… 😉

Szöveg: fodraszinfo.com
Haj: Patrick Cameron és asszisztense Jo Wilcox
Smink: Alison Chesterton
Couture: Marco Erbi
Fotó: Marco Erbi
Termékek: Wella System Professional és Wella EIMI
Styling eszközök: BaByliss Pro

Ha tetszett a kollekció és máskor is szívesen látnál hasonlót oldalunkon, köszönjük a Like-ot és megosztást! 😉

Közzétéve: 2017-11-19 12:46

patrick_cameron_konty_2017_062
patrick_cameron_konty_2017_066
patrick_cameron_konty_2017_047