Partners in Craft 2023 – AirTouch technika Danilo Bozic vezetésével

Partners in Craft képzés a legjobbaktól! Tanulj Danilo Bozic-tól!

2023 első félévében igazi fodrászünnep lesz, hiszen április 22-én a Schwarzkopf Professional nagyszabású fodrászbemutatóján vehetünk részt. Készülj, mert a Partners in Craft egy igazán grandiózus esemény lesz, ahová egy különleges vendég is érkezik Danilo Bozic személyében. Vele egy AirTouch szemináriumon is részt vehetsz! Itt a lehetőség, hogy a legjobbak között inspirálódj és egy globális közösség részévé válj!

Look & Learn bemutatók

Az ASK oktatócsapata, név szerint Bódis Richárd, Blanke Dávid és Madarász Viktor, Veress-Győri Sándorral hajvágó mesterrel kiegészülve mutatja be az Essential Looks 2023/I kollekciót. A résztvevők a bemutató során lépésről lépésre követhetik az egyes frizurák megvalósítását, részletesen kitérve a festés- és vágástechnikákra.

Az idei év első félévét a futurisztikus romantika, a hosszú és szabadon áramló haj, az „undone” hatású textúra optimizmusa és a markáns formák uralják. Ezek pedig a társadalmi normák ledöntését célozzák meg.

Partners in Craft – Érkezik Danilo Bozic

Az idei esemény vendégművésze Danilo Bozic lesz, aki öt ikonikus szőke lookot mutat be, köztük a védjegyének számító AirTouch technikát. Danilo egyébként tavaly a ONE SHOT Hair Awards díját is megnyerte Color Videójával. A rendezvény első napját követően Bozic egy AirTouch szemináriumot is tart.

A legfontosabb infókat a cikk végén összesítve találod! 😉

partners-in-craft-2

Partners in Craft oktatócsapat

AirTouch szeminárium

A Partners in Craft estet követő napon, ÁPRILIS 23-án Danilo Bozic AirTouch Hands-On képzést tart minden érdeklődőnek.

Jobb, ha ezt már most beírod a naptáradba! Élj a lehetőséggel, hiszen az AirTouch Bozic specialitása és védjegye, tehát most a legjobbtól tanulhatod meg ezt a technikát!

A képzés elején Bozic babafejen mutatja be, hogy milyen leválasztásokkal érdemes dolgozni és elmagyarázza, hogy min múlik a tökéletes AirTouch technika. Ezt követően a résztvevők maguk is babafejeken próbálhatják ki a tanultakat és egyénre szabott mixekkel árnyalhatnak. Danilo mindvégig segíti és támogatja a munkát, valamint válaszol minden felmerülő kérdésre!

A legfontosabb infók

Partners in Craft

Helyszín: Up Rendezvénytér (1042 Budapest, Szent István tér 13-14.)

Időpont: 2023. április 22. 15:00-21:00 (Érkezés 14 órától)

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő (oktatási kedvezmény érvényesíthető)

JEGYVÁSÁRLÁS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

partners-in-craft-1

AirTouch Hands-On képzés Danilo Bozic vezetésével

Helyszín: ASK Akadémia Budapest (1093 Budapest, Közraktár utca 32.)

Időpont: 2023. április 23. 10:00-16:00

Az exkluzív képzés megtelt! 

Pótidőpont: 2023. május 12. Tudtok még jelentkezni!

Merülj el a Schwarzkopf Professional világában, építsd partnerkapcsolataidat, inspirálódj és tanulj a legjobbaktól! Ne hagyd ki a lehetőséget!

Ott találkozunk? 😊 Gyere Te is!

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek forrása: Schwarzkopf Professional

Közzétéve: 2023-02-10 10:20