Pápai Gábor frizura kollekció 2019: személyre szabottan

Papai_Gabor_fodrasz_kollekcio_cover

Pápai Gábor, a Wella Professionals oktatófodrásza legújabb kollekciójával jelentkezett, amelynek hátterében már az alapgondolat is rendhagyó. A Személyre szabottan címet kapta, amely önmagában árulkodik egyéniségről és a kommunikáció fontosságáról. Fogadjátok szeretettel Pápai Gábor legújabb alkotásait!

Pápai Gábor frizura kollekció 2019: Személyre szabottan

A kollekció alapgondolata a különböző személyiségek bemutatása a frizurákon keresztül. Az inspirációt most nem külső tényezők, színek vagy impulzusok motiválták, hanem maguk a modellek. Pápai Gábor két célt tűzött ki a kollekció megalkotásánál, egyrészt azt, hogy a frizurákból ki lehessen olvasni az egyéniséget, másrészt hangsúlyozni szerette volna a kommunikáció fontosságát. 

“A kollekció háttere egész egyszerűen a mindennapokból jött, a konzultáció fontosságát szerettem volna kiemelni. Sokat beszélünk róla, de valahogy néha mégis sikerül elsiklani a részletek felett. Pedig a szalonélet során egyre inkább fontosabbá válik, hiszen a vendégek igénylik a törődést, a magas szintű szolgáltatásokat, melynek szerves része a pontos, személyre szabott konzultáció. Így 2019-ben nem elég kiváló munkát kiadni a kezünk közül, ha versenyképesek szeretnénk maradni, ettől többet kell biztosítani vendégeinknek.” – árulta el Gábor. 

Három irányvonal, három koncepció

1. Visszafogottság és törékenység

Papai_Gabor_fodrasz_kollekcio_001

2. Vagányság és karakteres nőiesség

Papai_Gabor_fodrasz_kollekcio_001

3. Extravagancia

Papai_Gabor_fodrasz_kollekcio_001

Haj

Pápai Gábor (Pápai Hairstudio)

Smink

Maróthi Réka

Stylist

Paksi Éva

Fotó

Bencze Zoltán

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg: Pápai Gábor és Fodrászinfó

Képek: Bencze Zoltán

Ha tetszett legújabb trendanyagunk, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-05-09 20:44

Papai_Gabor_fodrasz_kollekcio_001
Papai_Gabor_fodrasz_kollekcio_001
Papai_Gabor_fodrasz_kollekcio_001