Palmer and Company precíziós hajvágás oktatása Budapesten!

palmer_and_company_oktatas_H7_cover

2019 őszi/téli időszaka nemcsak egyre változatosabban, de annál izgalmasabban is alakul. Nem is olyan régen jelentettük be, hogy idén kezdetét veszi a hiánypótló H7 márkafüggetlen oktatássorozat, amely már önmagában véve is hatalmas örömfaktor. Némi információt már akkor is elhintettünk, de az igazán menő dolgokat mostanra tartogattuk. Idén novemberben egyenesen Londonból Magyarországra érkezik a világhírű Palmer and Company, hogy ők maguk mutassák meg mi fán terem a precíziós hajvágás! Érdekel az Early Bird jegyvásárlás? Keresd a linket odalent!

Magyarországra érkeznek a Palmer and Company világsztárjai

Dove Palmer neve bizonyára ismerősen cseng. A világhírű fodrász nemrég otthagyta a Mazella&Palmer-t és Palmer and Company néven saját brandet alapított. Az új formációban Dove két hasonló gondolkodású kreatív elmével – Greta Maroinóval és Megyeri Tamással – dolgozik együtt, akikkel megalkotta az egyedülálló MethoD oktatási rendszert. A képzésük koncepciója a modern tanulnivágyó fodrászok igényeire épül, ugyanis 

  • személyreszabott tematikával dolgozik,
  • azonosítja a tanulók erősségeit és gyengeségeit,
  • ezáltal segíti őket a saját tehetségük kibontakoztatásában.

A Palmer and Company triumvirátusa hasonló értékek mentén határozza meg, hogy mit jelent számára a szakma szeretete. Most egészen Budapestig repülnek azért, hogy Te is részese lehess egy felejthetetlen precíziós hajvágó oktatásnak. Ez azonban még közel sem minden! A JOICO Hungary-nek köszönhetően már a képzés előtt is lehetőséged nyílik megismerni a Palmer and Company-t, hogy megbizonyosodj a fodrászcsapat tudásáról. Ők már nagyon készülnek, na de a Te jegyed is ott lapul már az online kosárban?

palmer_and_company_oktatas_H7_2

Palmer and Company alkotások

Palmer and Company Precíziós Hajvágás Master Class 2019

A férőhelyek száma korlátozott, ezért ne habozz, vedd meg a jegyed még most! Tartozz azok közé, akik testközelből sajátíthatják el a Palmer and Company filozófiáját és technikai tudását – garantáljuk, hogy felejthetetlen élmény lesz!

A képzés időpontja

2019. november 9. (szombat)

A képzés helyszíne

Ndustrial Stúdió

1117 Budapest, Galvani u. 6.

A képzés időtartama

10:00-19:00

A képzés díja

Early Bird: 99.000 Forint

(Az ár tartalmazza az oktatáshoz szükséges babafejet, valamint könnyű ebédet és frissítőket.)

Jelentkezéshez és jegyvásárláshoz

KATTINTS IDE!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: JOICO Hungary

Oszd meg másokkal is a nagyszerű hírt – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-09-26 10:30

palmer_and_company_oktatas_H7_3
palmer_and_company_oktatas_H7_5
palmer_and_company_oktatas_H7_1