Fodrásztitkok: így működik az ózonos-ionos gőzbúra

muster dikson ionos ozonos gozbura fodraszat

Sokan ismerik már a gőzbúrát, nem mondunk semmi újat ezzel, sőt valószínűleg az ózonos-ionos gőzbúrával sem. De a kérdés az, hogy mindenki tudja-e a működési elvét és a hatásait? Hoztunk egy kis technikai ismertetőt, hogy mindenki átlássa mi is ez az új technológia és miért éri meg a fodrászszalonoknak az alkalmazása. Mindent az ózonos-ionos gőzbúráról!
A gőz előnyeit már régóta ismerjük, és régóta használjuk: már századokkal ezelőtt használták a Közel-Keleten, az arab világban pedig nagyon régóta fontos összetevője a szépségápolásnak. A rohanó és folyamatosan fejlődő világnak is kellett ez a technológia, de csakis kompromisszumot kötve: mindent azonnal, de rögtön. Erre lett kifejlesztve a Müster&Dikson okos gépezete, az ózonos-ionos gőzbúra.

Gőzbúra vs. ózonos-ionos gőzbúra

Az ózonos-ionos gőzbúra nem csupán a gőzt használja, hanem emellett az ózon és ion is jelentősen hozzájárul a búra jótékony hatásához. Lássuk mit is csinál.

Mire jó a gőz használata a fodrászatban?

Mint tudjuk, a gőznek jótékony hatása van: felnyitja a pórusokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket és javítja a keringést, hője vérbőséget okoz, mélyen ható tisztító ereje pedig növeli a bőrtisztítás hatékonyságát. Tulajdonképpen a gőz felel azért, hogy befogadóbbá tegye a hajat.

Mire jó az ózon használata a fodrászatban?

Az ózonterápiát is már vagy egy évszázada alkalmazzák, nem újkeletű dolog. Mind a kozmetikában, mind a hajgyógyászatban az ózon együtt hat a gőzzel, hatása mélytisztító és gyulladáscsökkentő. Az ózon bakteriális hatása függ a víz (vagy gőz) jelenlététől. Közvetlenül a kezelt területen hat, kedvező hatása van a fejbőrre, alkalmazásával jelentősen javul a bőr rugalmassága és fényessége.

Muster&Dikson iMaster ionos-ozonos gozbura

Gyors és csodaszép hajfestési eredmény az ózonos-ionos gőzbúrával

Mire jó az ion használata a fodrászatban?

A negatív ionok, melyeket ózonnal kombináltak, jelentős hatással vannak a szöveti légzésre, növelik az oxigenizációt a testben és jótékony hatással vannak a bőrre. A negatív ionok ezen kívül nyugtatóak és izomlazítóak.

Hogyan hat az ózonos-ionos gőzbúra?

Ennek a három elemnek – ózon, ion és gőz – az együttes hatása nem mindennapi szépségápolási megoldást tartogat számunkra:

  1. Jelentősen lecsökkenti a hatóidőt, bármilyen termék használatának esetében, a hajszínezéstől bármilyen peeling eljárásig.
  2. A három elem kombinációjának köszönhetően a haj hidratált, fényes, ragyogó és vastag lesz. Csökkenti a statikusságot, így a haj könnyebben fésülhetővé és dúsabbá válik.
  3. Korlátozza a faggyútermelést és a fejbőr korpásodását, segíti a megfelelő mikrokeringés visszaállítását.
  4. A három elem kombinációja javítja a festett haj intenzitását, segíti, hogy a színezőanyag jobban tapadjon a haj természetes alkotórészeihez, megelőzve a kifakulást.

Mit tapasztal ebből a vendég?

Csak ül és szépül, méghozzá igen rövid ideig! Az iMaster ózonos-ionos gőzbúrái közül a választható 24 program leghosszabbja is csak 15 perc. Ennyi idő éppen elég ahhoz, hogy a vendég csekkolja a Facebookját és e-mailjeit, nem igaz? Ezzel az új technikával mindenki megkönnyítheti a szalonjában az életet.

iMaster ózonos-ionos gőzbúra ingyenes próbanap

Egy új találmányt bevezetni a vendégek körében mindig rizikós, ezért azt javasoljuk, próbáld ki a gépet egy napon keresztül teljesen ingyenesen. Hívd el legkritikusabb vendégeid aznapra és tesztelt rajtuk a csoda masinát. Jelentkezz tesztnapra, ide kattintva:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Szöveg: fodraszinfo.com
Képek: Müster&Dikson

Te használod? Írd meg tapasztalataidat az iMaster ózonos-ionos gőzbúráról kommentben. 

Közzétéve: 2018-01-19 11:11

Muster&Dikson iMaster ionos-ozonos gozbura
Muster&Dikson iMaster ionos-ozonos gozbura
Muster&Dikson iMaster ionos-ozonos gozbura