Őszi/téli hajtrend kalauz 2019 by KEVIN.MURPHY

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_cover

A divat állandó körforgásában a kifutókon már 2020 tavasz/nyár kollekciói vonulnak végig, de milyen trendek jellemzik a most beköszöntő évszakokat? A KEVIN.MURPHY hitvallása szerint a hajtrendek nem is igazán a különböző időszakokhoz kapcsolódnak, sokkal inkább önmagunkhoz: legyél önazonos, szeresd a természetes adottságaidat, és a professzionális termékek segítségével mindig legyen egészséges és ápolt a frizurád!

Így dobd fel az őszi outfited a KEVIN.MURPY szerint

A hazai KEVIN.MURPHY csapat által a BCEFW kifutójára alkotott modelleket megfigyelve, számtalan frizura inspirációt és ötletet meríthetünk az idei őszi/téli outfitünkhöz. 2019-ben a divatvilágban és a szépségiparban is egyre nagyobb teret nyert magának az individualitás és a természetes szépség kihangsúlyozása, ami azóta is töretlen sikernek örvend. A KEVIN.MURPHY filozófiája mindig is az egyediség kiemelésében összpontosult, ezért legújabb hajtrendjei is ebben a szellemiségben készültek. Hogyan legyél trendi a következő hónapokban? Nézd végig mit ajánl a KEVIN.MURPHY csapata!

#1 természetesség

A szépség belülről fakad, ezért az egészséges haj is pont úgy gyönyörű, ahogy van. Nem kell semmit sem túlgondolnod, de azért egy kis játékossággal megmutathatod milyen is egy igazi egyéniség.

Amire biztosan szükséged lesz a KEVIN.MURPHY szerint: egy rugalmas tartást és természetes megjelenést biztosító hajlakk, ami nem nehezíti el  a hajat.

KEVIN.MURHY Backstage kedvence: SESSION.SPRAY.FLEX

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_1

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_5

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_4

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_3

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_2

#2 egyszerű fonatok

Ebben a szezonban sem hagyhatjuk  figyelmen kívül az örök klasszikusokat, hiszen nem csak ezerarcú, de tökéletesen személyre szabható is. Egy-egy vékony fonat mindig feldobja a megszokott megjelenésedet. Persze, játszhatsz a vagány színekkel is, hogyha a progresszivitás és a szürkeségből való kitörés a célod. 

Amire biztosan szükséged lesz a KEVIN.MURPHY szerint: a tiszta és egyenletes fonatok elkészítéséhez  érdemes lágy és krémes állagú terméket használni.

KEVIN.MURHY Backstage kedvence:  EASY.RIDER

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_6

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_7

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_8

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_9

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_10

#3 fénylő hajkorona

Kétségtelen, hogy a zselék és waxok aranykorát éljük. A kifutókon szüntelenül találkozhatunk a fényes és vizes hatású look minden formájával, amit alkalmi frizurák esetében egy glitteres megoldással még különlegesebbé tehetünk.

Amire biztosan szükséged lesz a KEVIN.MURPHY szerint: a tökéletes tartás ebben az esetben is elengedhetetlen, tehát lakk, lakk és lakk minden mennyiségben. Külön előny, ha a nap végén könnyen kifésülhető a hajból.

KEVIN.MURHY Backstage kedvence:  SESSION.SPRAY

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_16

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_15

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_14

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_17

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_18

#4 kiegészítők minden mennyiségben

Jöhetnek a kendők, sálak, fejpántok, és igen…a fodros hajgumik is! A fiók legmélyéről vedd elő a bársonyszalagot, és dobd fel az egyszerű copfodat! Az aktuális hangulatodnak megfelelően variálhatod a színeket, de a technikát is – masni vagy a copf betekerése? Rajtad áll!

Amire biztosan szükséged lesz a KEVIN.MURPHY szerint: a sapkák, kalapok és kendők ugyan védik, de le is nyomják a hajadat. Ilyen esetekben jól jön, hogyha a frizura újraformázható, és ezzel rugalmasan visszanyeri volumenét.

KEVIN.MURHY Backstage kedvence:  DOO.OVER

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_21

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_20

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_19

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_22

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_23

#5 KEVIN.MURPHY extra tipp

Már mindent elárasztottak a gyöngyös és csillogó csatok. Ha egy kis egyéniséget vinnél a megjelenésedbe, de egy kicsit mégis másként, gondold újra a hullámcsat használatát. Helyezd el úgy a hajadban, hogy az minél feltűnőbb vagy meglepőbb formát alkosson, de néha a random, ahogy esik úgy puffan is tökéletes megoldás lesz.

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_13

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_12

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_11

Neked melyik tipp jött be a legjobban? 🙂

Vezető fodrászok: Kozma Norbert és Varga Gyémánt
Vezető sminkes: Titkos Bernadett
Fotó credit: BCEFW, HFDA

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: KEVIN.MURPHY 

Ha tetszett a KEVIN.MURPHY inspirációs trendanyaga, ne felejsd el lájkolni és megosztani a cikkünket – köszönjük! 🙂

 

Közzétéve: 2019-09-20 19:17

Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_13
Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_5
Kevin_Murphy_oszi_teli_trendanyag2019_11