Őszi hajtrend 2019: hűvös barna árnyalatok minden mennyiségben

skp_huvosbarna_termekujdonsag_cover

Az elmúlt időszakban tagadhatatlanul a hűvös árnyalatok hódítanak a frizuratrendekben. Ebből kifolyólag nem meglepő, hogy a legtöbb márkaképviselet igyekszik minél gyorsabban reagálni a fodrászok és vendégeik igényeire. A szőke hajszínen túl most a Schwarzkopf Professional megalkotta az IGORA termékcsalád legújabb hűvös barna árnyalatait, amelyek garantáltan kifinomult megjelenést biztosítanak majd viselőjüknek. Technika, innováció és inspiráció, érkeznek az ősz legmenőbb színei!

Schwarzkopf Professional őszi hajtrend 2019

A Schwarzkopf Professional mindig lépést tart az aktuális nemzetközi trendekkel. A legújabb IGORA-portfólióban ezúttal a hűvös hajszínárnyalatok szeretetére reagált: az IGORA Earthy Clay és Ashy Cedar hajfestékekkel elhozta a frizuraszalonok őszi évszakát is. A legújabb árnyalatokat a városi élet és a természet ellentéte inspirálta, amelynek hatására a Schwarzkopf Professional csapata egy egyszerre tompa és hideg színpalettát alkotott. Innentől kezdve biztosak lehetünk abban, hogy ezek a tónusok a szalonok alapkellékeként lesznek számon tartva. 

skp_huvosbarna_termekujdonsag_8

Az IGORA-portfólió hűvös barnái: Earthy Clay & Ashy Cedar

A barna színvilág alternatív és púderes világa ma már nem kihívás, hála a Schwarzkopf Professional legújabb IGORA termékeinek, az Earthy Clay és Ashy Cedar hajfestékeknek. A két formula kimondottan a sötétebb alapokon végzett szőkítés/melírozás során szükséges erős semlegesítéshez készült, ugyanis az egyedi pigmentkeverék eltünteti a nem kívánt vörös és narancs tónusokat.

Duál hajfestés mesterfokon

Az Earthy Clay és Ashy Cedar hajfestékek egyaránt megtalálhatóak az IGORA Royal és IGORA Vibrance szortimentben, ezért az ugyanolyan árnyalatokat használó duál hajfestés még soha nem volt olyan egyszerű, mint most! Az IGORA ROYAL szolgáltatás során a fodrászok könnyedén használhatják az egymáshoz illő IGORA VIBRANCE árnyalatokat a haj hosszának és végeinek frissítéséhez, ahol a tartós hajfestékre kizárólag a lenőtt részeken van szükség. Az IGORA megújult termékei így nemcsak több szolgáltatást és lehetőséget biztosítanak, de egy sokkal jobb hajminőséget, fényesebb és élénkebb színvilágot eredményeznek.

skp_huvosbarna_termekujdonsag_5

#1 A barna és hűvös árnyalatok fanatikusa vagy?

#2 Netalántán a vendégeid is azok?

#3 Szeretsz kísérletezni az IGORA termékcsalád színpalettájával?

#4 Különösen rajongsz a természetes lookok elkészítéséért?

#5 Vagy csak egyszerűen imádod az őszt?

skp_huvosbarna_termekujdonsag_3

Ha mindenre igennel válaszoltál, akkor itt az idő, hogy kipróbáld az IGORA-portfólió legújabb termékeit! 🙂

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional

Ha másoknak is szeretnél kedvet csinálni a hűvös barna árnyalatokhoz, lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-10-12 22:45

skp_huvosbarna_termekujdonsag_12
skp_huvosbarna_termekujdonsag_6
skp_huvosbarna_termekujdonsag_11