Összefogás, szépségipar, Beauty & Style Brunch 2019

beautyandstyle_brunch_cover

A Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás ugyan csak októberben kerül megrendezésre, de az előkészületei már javában folynak. Ennek kapcsán látogattunk el a Mistery Hotel Budapest tetőteraszán megrendezett fancy brunch-ra, ahol egy elképesztően hangulatos sajtóreggeli keretében további információkat tudhattunk meg a rendezvény részleteiről. Nem jelentkeztél még cégeddel? Most még kedvezményesen is megteheted! További információkért görgess tovább!

Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás 2019

A Hungexpo szervezésében 2018-ban rendezték meg először a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítást, amely már akkor is egy hiánypotló kezdeményezés volt. Egy kiállítás – nem kizárólag – a szépségipari szakma szerelmeseinek, de mindenképpen értük! 

A tavalyi év során közel 6000-en látogattak el a Beauty & Style standjaihoz, ahol a vendégeknek több mint 85 %-a volt szakmabeli. Mindez nem kizárólag a kiállító brandek sokszínűségének köszönhető, hanem a kiállítás tematikájának, változatosságának is. Az inspirálódás és üzletkötés mellett, a rendezvény keretein belül minden szakág felmérhette tudását különböző versenykategóriákban. Hogy idén másképp lesz-e? Igen is, meg nem is! Ne maradj le a részletekről!

beautyandstyle_brunch_5

Beauty & Style Brunch 2019

“A hitelesség mindig vonzó”

2019. június 14-én, lenyűgöző környezetben a Mistery Hotel Budapest tetőteraszán újra találkozhattunk a Beauty & Style Kiállítás mögött álló szakmai csapattal és a szépségipari szakágak képviselőivel. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében Tóth Erika elárulta, hogy idén a szakmai versenyek listája kiegészül a szempillaépítő versennyel, ezzel felhívva a figyelmet, hogy minden egyes szépségipari terület szakképzettséget igényel. És mire számíthatunk még?

  • Idén 61. alkalommal szintén a Beauty & Style ideje alatt kerül megrendezésre a Magyar Bajnokság, amelynek részleteiről Hajas László mesélt.
  • 2019-ben sem maradnak el a műkörömépítő és lábápoló versenyek, tudhattuk meg Sebestyén Ágnes, műkörömépítő szakoktató, és nemzetközi nailart oktatótól.
  • A versenyezni vágyó szakemberek pedig összesen 40 kategóriában mérhetik fel tudásukat.

Egy szó, mint száz, lehetőség az van, csupán élni kell vele! Ilyen és ehhez hasonló program vár most téged, családodat és barátaidat 2019. október 18-20. között. Hidd el számukra is legalább akkora inspirálódást nyújt majd a rendezvény, mint egy szakmabeli számára. Ennek nem más az oka, minthogy modern, gondolkodó emberként a tudatosság már a kozmetikum használat és a hajápolás területén is ugyanolyan fontos. Az egészség megőrzése mellett, az imázs hitelességében is nagy szerepet játszik, hogyha tisztában vagyunk azzal, hogy mit teszünk megjelenésünkért. “A hitelesség pedig mindig vonzó” – hívta fel a figyelmet Feller Adrienne. Légy Te is a részese!

beautyandstyle_brunch_2

Hajas László, Tóth Erika, Raunicker Ivett, Sebestyén Ágnes, Feller Adrienne és Szántó Gabriella mesélnek a Beauty & Style rendezvény részleteiről

beautyandstyle_brunch_3

beautyandstyle_brunch_6

Jelentkezz Te is a Beauty & Style kiállítójának kedvezményesen!

A Beauty & Style fő szakmai partnerével, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatával (BKIK) együtt, építve a tavalyi tapasztalatokra, idén is nemzetközi színvonalú rendezvény megvalósítása a cél. Neked nincs más dolgod, mint jelentkezni, amit most

10%-os előfoglalási kedvezménnyel

tehetsz meg 

2019. június 30-ig!

 

Kattints a dátumra, és élj a lehetőséggel! 😉

Beauty_and_Style_2019_1

 

Szöveg: Gódor Virág

Képek: Hansági Dorka

Oszd meg másokkal is, hogy időben informálódjanak az idei év legnagyobb szépségipari kiállításáról! Köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-06-19 19:44

beautyandstyle_brunch_5
beautyandstyle_brunch_cover
beautyandstyle_brunch_6