SAVE THE DATE: OSiS+ Made to Create verseny és felkészítő tréning

osis-made-to-create-2022-cover

Ha OSiS+ Made to Create verseny, akkor bizony egy újabb lehetőség a megmérettetésre. Most el is hoztuk neked a legfontosabb tudnivalókat – hogyan tudsz nevezni, milyen kategóriában stb. –, de mindemellett egy másik örömhírt is megosztunk. Idén, Rácz Böbi segítségével egy felkészítő tréningen is részt tudsz venni, aminek részleteiről szintén ebben a cikkben tájékozódhatsz. Elő a noteszokkal, és kezdjük is a közös jegyzetelést!

Frissítés

A kialakult nemzetközi helyzetre való tekintettel a Henkel úgy döntött, hogy az idei évben mégsem tartja meg az OSiS+ Made to Create fotópályázatot. Amint aktuális lesz a verseny, megosztjuk az azzal kapcsolatos információt!

OSiS+ Made to Create verseny 2022

Ha már régóta követed a Schwarzkopf Professional évről évre megrendezésre kerülő, saját szervezésű OSiS+ Made to Create versenyét, akkor szerintünk fejből tudod a legfontosabb részleteket. Viszont, akik most először találkoznak a lehetőséggel, azoknak még sok új infót nyújtunk, lássuk is miről van szó!

A megmérettetés pont úgy, ahogyan eddig is, egy fotópályázat keretein belül valósul meg, ami során Közép-Kelet Európa legambíciózusabb fodrászai versenyezhetnek egymással. Szintén a megszokottak szerint, három kategóriában lehet jelentkezni: Woman, Avantgard és Color. A nagy versenyszellemmel megáldott szakembereknek lehetőségük van arra is, hogy akár mindegyik versenyszámban benyújtsanak egy pályamunkát, az egyetlen feltétel csupán, hogy az OSiS+ Made To Create versenycsomagjának termékeivel készüljenek a frizurák – ebben a területi képviselőd biztos, hogy a segítségedre lesz!

A verseny további feltételei:

  • A versenyhez készítened kell a pályamunkádról egy darab előtte és három darab utána képet, különböző szögekből (min. 10 MP, 300 dpi és max. 5MB)!
  • A képeket töltsd fel a felületre, ám arra ügyelj, hogy a képeken semmilyen utalás ne szerepeljen se rólad (a készítőről), se a szalonról, ahol dolgozol!
  • A fényképek számítógép segítségével történő átdolgozása tilos!
  • A hajviseletnek egyértelműen a központban kell állnia!
  • A felhasznált Schwarzkopf Professional termékeket mindenképp jelöld meg a feltöltés során!

Amit a szavazásról érdemes tudni:

  • Az országok győztesei: a szavazás névtelenül zajlik, a résztvevő országok 2 szakmai zsűritagot delegálnak. A zsűri tagjai nem szavazhatnak a saját országukra.
  • Regionális győztesek: az országok győztesei közül lesznek kiválasztva egy nemzetközi top stylistokból álló zsűri által.

Jelentkezés:

A versenyre 2022. március 1. – 2022. július 31. között tudsz jelentkezni az alábbi weboldalon keresztül:

https://www.osismadetocreate.com

OSiS-Made-to-Create-2021-color-look-1c

Kiss Zoltán győztes pályamunkája Color kategóriában (2021)

Tudtad? A tavalyi hazai győztesekért még együtt izgulhatunk, ugyanis 2022 májusában repülnek Athénba, hogy a regionális döntőben is bebizonyítsák tehetségüket. Emlékszel még a munkáikra? A képről puskázhatsz, de a többi frizuráért korábbi cikkünket is érdemes végiggörgetni. 

Felkészítő tréning Rácz Böbivel

Ha jelentkezel Rácz Böbi Create it / Post it képzésére, két legyet üthetsz egy csapásra! A tanulás mellett a versenyre szánt elképzeléseid is megvalósíthatod, nem is akárhogyan! A kétnapos szeminárium során, a Schwarzkopf Professional csapata segít a frizura befotózásában, a végleges koncepció megalkotásában, a haj átstylingolásában, de még a smink elkészítésében is. Természetesen a hajszínről, a modellről és a ruháról neked kell gondoskodni, de csupán ez minden!

A képzésről minden egyéb infót itt találsz:

CREATE IT, POST IT!

Rácz Böbi interjú cover

Jelentkezz bátran, nincs vesztenivalód! ✌️

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy a lehető legtöbb fodrászhoz eljusson a versenylehetőség és a tréning híre – köszönjük!

Közzétéve: 2022-03-15 11:12