Legyél Te az OSiS+ Made to Create verseny egyik győztese 2021-ben!

OSiS-Made-To-Create-verseny-cover

Idén is megrendezésre kerül az OSiS+ Made to Create verseny. Ne maradj le!

Az elmúlt egy év nehézségei sokak kreativitását háttérbe szorították. Ha Te is közéjük tartozol, és már mindent megtennél egy kis szakmai kihívásért, mutatjuk a következő lehetőséget és lépcsőfokot! Idén újra megrendezésre kerül a Schwarzkopf Professional nívós megmérettetése – az OSiS+ Made to Create verseny –, amihez nincs is másra szükséged, mint egy szuper ötletre, egy gyönyörű modellre, a fantáziádra és a brand néhány termékére. Mit kell még tudnod? Mi már összegyűjtöttük, neked csak tovább kell olvasnod!

OSiS+ Made to Create verseny 2021

2021-ben újra megrendezésre kerül az OSiS+ Made To Create verseny. A megmérettetés a korábbi évekhez hasonlóan zajlik, miszerint a Közép-Kelet Európa fodrászok számára egy fotópályázat biztosít lehetőséget arra, hogy felmérjék tudásukat a világ vezető fodrászaiból álló zsűri előtt. Ezúttal is három külön kategóriába lehet nevezni a versenyre (Woman, Avantgard, Color), de ha igazán ambíciózus vagy mindegyik lehetőségre készítesz egy-egy pályamunkát. Természetesen most is szükséged lesz az OSiS+ Made To Create versenycsomagjára, amit könnyedén beszerezhetsz a területi képviselődtől!

Részvételi feltételek:

  • A versenyhez készítened kell a pályamunkádról egy darab előtte és utána képet, különböző szögekből (min. 10 MP, 300 dpi és max. 5MB)!
  • A képeket névtelenül töltsd fel, tehát semmilyen utalás ne szerepeljen a fotókon se rólad (a készítőről), se a szalonról, ahol dolgozol!
  • A fényképek számítógép segítségével történő átdolgozása tilos!
  • A hajviseletnek egyértelműen a központban kell állnia!
  • A felhasznált Schwarzkopf Professional termékeket mindenképp jelöld meg a feltöltés során!

OSiS+ Made to Create verseny jelentkezés:

A versenyre 2021. augusztus 29-ig tudsz jelentkezni az  OSISMADETOCREATE.COM weboldalon keresztül!

 

A fotópályázat menete

Már csak annyi maradt hátra, hogy ismertessük veled a fotópályázat menetét! Hogyha csekkoltad a részvételi szabályzatot, elkészítetted a pályamunká(i)d, és fel is töltötted, nincs más dolgod, mint hátradőlni, és várni az eredményhirdetést! A Schwarzkopf Professional csapata időközben:

  • csúcsminőségben elkészítteti a pályamunkádat A1 méretben, amit kitehetsz a szalonod falára,
  • oklevelet állít ki arról, hogy részt vettél a versenyen,
  • külön eseményt szervez az eredményhirdetésre, és ha a pandémia is lehetővé teszi, akkor a díjakat személyesen Richard Ashforth fogja átadni.

Az országok győzteseinek megszavazása névtelenül zajlik. Minden régió két szakembert delegál a zsűribe, akik saját országukra nem szavazhatnak.  Regionális finálé során derül ki 2022. májusában Berlinben, hogy ki Közép-Kelet-Európa legjobbja. A három szerencsés, aki hazai szinten elnyeri az egyik versenykupát, megmérettetik az országok dobogósaival. Ha bekerülsz a győztesek közé, akkor egy nemzetközi top tréningen is részt vehetsz, ahol az úti-és szállásköltséget a Schwarzkopf Professional teljes mértékben átvállalja. 

Legyél Te a hazai és a regionális döntő legjobbja!

OSiS-Made-To-Create-verseny-1

OSiS+ Made to Create verseny 2021

Kedvcsinálóként olvasd el a korábbi hazai győztesekkel készített interjúinkat:

#1 Alkotni és nyerni: Soós Violetta interjú

#2 Virág Dóra mesélt az OSiS+ Made To Create élményeiről

#3 Átadni magad a határok nélküli kreativitásnak: interjú Tári Szabolccsal

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: Schwarzkopf Professional Hungary

Lájkold és oszd meg beharangozó cikkünket – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2021-06-23 16:40