Online Magyar Bajnokság: eredményhirdetés és beszámoló

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-cover

Január 30-án, szombaton került megrendezésre az MFKKKE Online Magyar Bajnokság eredményhirdetése. A versenyre 181 nevezés érkezett, a különböző Női Fodrász, Férfi Fodrász, Smink és Körmös versenyszámokban. A szervezők nagy izgalommal készültek erre a hétvégére, hiszen ez az eredményhirdetés és maga a verseny is, sok szempontból rendhagyó volt. Az OMC Online Hairworld nemzetközi versenyhez hasonlóan, a koronavírus miatt, az MFKKKE is online fotópályázat keretein belül hirdette meg a versenyt.

Az első Online Magyar Bajnokság sikere

Ahogyan azt a 181 nevezés is bizonyította, az elhivatott szépségipari szakembereket semmi nem riasztja el attól, hogy felmérjék a tudásukat és inspirálódjanak. Az idei Magyar Bajnokság egy online fotópályázatként került megrendezésre. A tavalyi év viszontagságai után, ez a megmérettetési forma már nem is érződött annyira rendhagyónak, hiszen számos verseny lebonyolítása zajlott hasonlóképpen – a mi legnagyobb örömünkre. Boldogok vagyunk, hogy ez a formátum sem vette el az ambíciózus szakemberek kedvét. 

A szervezőkre is inspirálóan hatott a versenyzők részéről érkező lelkesedés, szakmai alázat és felkészültség, így a zsűrinek sem volt könnyű dolga a jobbnál jobb pályamunkák beérkezése után. Végül természetesen megszülettek az Online Magyar Bajnokság eredményei, aminek kihirdetését Facebookon, élő adásban lehetett követni. A helyszínt a JOICO Hungary-nek,Váradi Katalinnak és Szikriszt Józsefnek köszönhették az online esemény rendezői.

Az Online Magyar Bajnokság zsűritagjai:

  • FODRÁSZAT – NŐI SZAKÁG: Tombácz Zsuzsa, Váradi Katalin, Kászonyi Ildikó, Csányi György, Szikriszt József
  • FODRÁSZAT – FÉRFI SZAKÁG: Ress Károly, Arató Krisztián, Kovács Gergő
  • SMINK SZAKÁG: Sipos Zita, Csirik Erzsébet, Ollári Rita, Kovács Barbara, Hovorka-Miskolczi Kinga, Dudás Barbara, Hullinay Gabriella, Asztalos Krisztina, Dominique Roberts
  • KÖRMÖS SZAKÁG: Sikari Edina, Kovács Gabriella

Gondolatok a bajnokságról

Nemes Dóra, versenyszervező:

“A verseny minden szempontból különleges és rendhagyó volt. Mikor elkezdtük a szervezést, először a versenyszabályzat és az általános szabályok pontos kialakítása volt a legfontosabb, hiszen most teljes mértékben az online térben történt a megmérettetés. A fotók beérkezésekor a sarkalatos pont a képek minőségének, hátterének és méretének ellenőrzése volt, hiszen az igazságos zsűrizéshez ez mind elengedhetetlen. Az adminisztráció és a képek kategóriák szerinti szétválogatása után, mindhez egy egyedi sorszámot rendeltem. Ezután ki kellett alakítanom egy online felületet, amin keresztül a zsűritagok otthonról megtekinthették és pontozhatták annak a versenyszámnak a fényképeit, amibe be lettek osztva. A pontozás maga hasonlóan történt, mint az élő versenyeknél, a versenyzők nevének feltüntetése nélkül, egy hivatalos zsűrilap kézzel való kitöltésével történt a zsűrizés. Ezután összegeztük a visszaérkezett zsűrilapokat, és így kialakult minden versenyszámban a végleges eredménylista.

Majd ezután meg kellett találnom a módját, idejét és helyét az eredmények kihirdetésének. Szerencsére a közösségi oldalon van lehetőség élő videó keretein belül levezényelni egy ilyen eseményt. Ez számunkra is egy tökéletes opciónak tűnt, bár még korábban nem csináltunk ilyet, így nagy volt bennünk az izgalom. A párom nagyon nagy segítségünkre volt (DESIGNCORP Hungary), ő a webfejlesztésen kívül, grafikus és kiadványszerkesztőként is dolgozik, így ő csinálta meg a kivetített anyag látványtervét, illetve az okleveleket is, amiket emailben megkapott minden versenyző. A helyszínért nagyon hálásak vagyunk a JOICO Hungary-nek, Váradi Katalinnak és Szikriszt Józsefnek. Reméljük hamarosan már élő verseny keretein belül is találkozhatunk a versenyzőkkel, zsűritagokkal és mindenkivel, aki részese volt ennek az Online Magyar Bajnokságnak.”

Sipos Zita, kozmetikus- és sminkmester:

“Az a tapasztalatom, hogy a könnyebb versenyszámokra bátrabban neveztek. A hordható esküvői smink kategóriába 35 fő nevezett, ami nagyon jó. Figyelni fogunk a jövőben a versenykiírásnál, hogy inkább a hordhatóság felé közelítsen a versenyünk, és csak egy kreatív versenyszámot fogunk indítani. Továbbá kérnénk a szabályok pontos betartását. Remek munkák érkeztek, ám a versenyben tilos volt a Photoshop túlzott használata, ami több munkában visszaköszönt. Természetesen ezeket a zsűri szigorúan értékelte.

Meglátásom továbbá az, hogy a tanulók nagyon bátortalanok. Ebben az iskolák hibáját vélem felfedezni. A leendő szakemberek nincsenek eléggé inspirálva, lelkesítve. Pontosan ennek köszönhető a szakmánk szétválása különböző szakirányokra: sminkes, kozmetikus, szépségápolási tanácsadó, pillás stb. Fontosnak tartanám az iskolákban a jobb sminkképzést és versenyek szervezését.

Bízom benne, hogy az inspiráció és lelkesedés a karantén végével még dominánsabban visszatér, és remélem, hogy legközelebb már élőben, egy szép helyen versenyzünk.”

Sikari Edina, Aranykéz-díjas műkörömépítő-mester:

“A Magyar Bajnokság körmös versenye nagyon jól sikerült idén is. Sok szép munkát kaptunk, emiatt nem volt könnyű a zsűrizés. Az idei verseny annyiban volt más, mint korábban, hogy online formában kaptuk a pályamunkákat, és így történt a zsűrizés is. Összesen két versenyszámot indítottunk, mindkettő témája a „Téli álom” nevet viselte. Plakátkörmöket kellett készíteni szalon– és extrém kivitelben. A versenyzők természetesen nagyon felkészültek voltak, rengeteg technikát mutattak be a munkájukon: precízek voltak és ötletgazdagok.

Örülünk, hogy ennyien indultak a versenyen, és bízunk benne, hogy jövőre még többen kedvet kapnak a megmérettetéshez, mert véleményem szerint ez egy mindig jó alkalom a fejlődésre és az előrelépésre. Merjétek megmutatni magatokat, nincs mire várni! Addig is kövessétek OMC Hungary-Magyar Bajnokság-Műköröm közösségi oldalunkat, hogy értesüljetek a legújabb hazai és nemzetközi versenyekről!”

Váradi Katalin, mesterfodrász:

“Január 6-án tartottuk meg a 62. Magyar Bajnokság eredményhirdetését. Ezúton is szeretnék minden versenyzőnek gratulálni, mert nagyon szép munkákat értékeltünk. A női szakág zsűrizésében társam volt Tombáczné Szemerédi Zsuzsa, Kászonyi Ildikó, Csányi György és Szikriszt József. A munkákat előzetesen mindannyian otthon értékeltük, majd a pontozólapokat küldtük el az egyesületnek. Ennek eredményét 12:00-kor hirdettük ki, online formában, a H7 oktatóstúdióban. Szeretnék köszönetet mondani az egyesület nevében Gajdos László számára, hogy a rendelkezésünkre bocsájtotta a Hunyadi tér 7. szám alatt található rendezvényközpontot.

A pályamunkákat illetőleg is csak gratulálni tudok, hiszen a magyar versenyzők most is gyönyörűen dolgoztak. Egyetlen felhívásom van csupán, amit fontosnak tartok megosztani: a versenykiírásokat mindig értő olvasással, figyelmesen olvassátok el, mert minden pontnak és vesszőnek jelentősége van ilyenkor. Ezt legfőképp azok számára üzenem, akik most készülnek az EB-re. Ha bármiben elakadtok, figyeljétek az MFKKKE oldalát, és nyugodtan kérjetek tanácsot!”

Ress Károly, aranykoszorús mesterfodrász:

“Szép számban jelentkeztek a versenyre, és jó munkákat küldtek be. Egy építő jellegű kritikát fogalmaznék meg a megmérettetéssel kapcsolatban: a versenyzőknek érdemes legközelebb nagyobb hangsúlyt fektetniük a témakör pontos megismerésére. Most volt olyan versenyszám, amelynek beküldött munkáiból az látszott, hogy a versenyzők nem voltak tisztában, mire is jelentkeztek. Egyszóval nem a témakörnek megfelelő munkákat nyújtottak be. Jellegzetes hiba volt a borbély és a klasszikus stílus keverése.

Azt gondolom, a jelenlegi helyzethez jól alkalmazkodott az egyesület és mi, zsűritagok is, bár nekem hiányzik az élő versenyzés hangulata. Egészen más az, amikor a páston, adott időben kell elkészíteni a munkákat, mint az, amikor bármennyi idő rendelkezésre áll egy frizura csinosítgatására. De arra azért jó egy online verseny is, hogy azt a szituációt, az érzést és a drukkot fenn tudja tartani, amit az élő verseny nyújt. Ez a helyzet arra inspirál, hogy jelen legyél és alkoss. A verseny pedig mindig egy plusz dolog, ahol a szakember felméri a tudását, majd világosan látszik, hol is tart.”

Tombácz Zsuzsa, mesterfodrász:

“Fantasztikus élmény volt újra látni és értékelni a versenyzők munkáit. Gratulálok a versenyzőknek, illetve a felkészítőiknek a beküldött csodálatos pályázati anyagokhoz! Csak ösztönözni tudok mindenkit arra, hogy továbbra is vegyenek részt ilyen, illetőleg ehhez hasonló megmérettetéseken, melyek során a versenyző megvalósíthatja önmagát, fejleszti tudását, követve az aktuális divatot.

Az elkészített munkájával a versenyző önmaga reklámja tud lenni, hiszen megmutathatja alkotását a pályázatot elbíráló zsűrin kívül a nagy nyilvánosság előtt is (Facebook, Instagram stb.). A fotópályázattal kapcsolatosan a kiírásától a beérkezett pályázati anyagok elbírálásáig az Egyesület vezetőségével karöltve nagyon sokat dolgoztunk, ez egy igazi csapatmunka volt. Megköszönve a pályázaton résztvevők aktivitását, szeretném az alábbi idézettel inspirálni a szakmában dolgozókat a további versenyzésre: “A győzelem azoké, akik a legjobban hisznek benne és soha nem adják fel!”

Eredményhirdetés:

A) Magyar Bajnokság női szakág

#1 NŐI (TANULÓ) NAPPALI STÍLUS

ELSŐ HELYEZETT: Róder Dorina

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-nappali-stilus-tanulo-Roder-Dorina

MÁSODIK HELYEZETT: Fodor Réka Fanni

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-nappali-stilus-tanulo-Fodor-Reka-Fanni

HARMADIK HELYEZETT: Horváth-Varga Krisztián

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-nappali-stilus-tanulo-Horvath-Varga-Krisztian

#2 NŐI (FELNŐTT) NAPPALI STÍLUS

ELSŐ HELYEZETT: Bakóné Baranya Györgyi

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-nappali-stilus-felnott-Bakone-Baranya-Gyorgyi

MÁSODIK HELYEZETT: Csehi Dóra

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-nappali-stilus-felnott-Csehi-Dora

HARMADIK HELYEZETT: Koleszár Andrea

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-nappali-stilus-felnott-Koleszar-Andrea

#3 NŐI (TANULÓ) SZALONHAJVÁGÁS

ELSŐ HELYEZETT: Presztóczki Fülöp Levente

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-szalonhajvagas-tanulo-Presztoczki-Fulop-Levente

MÁSODIK HELYEZETT: Szatmári Alexandra

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-szalonhajvagas-tanulo-Szatmari-Alexandra

#4 NŐI (FELNŐTT) SZALONHAJVÁGÁS

ELSŐ HELYEZETT: Bíró Dominik

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-szalonhajvagas-felnott-Biro-Dominik

MÁSODIK HELYEZETT: Bozsics Katalin

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-szalonhajvagas-felnott-Bozsics-Katalin

HARMADIK HELYEZETT: Bagyinszki Ákos Henrik

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-szalonhajvagas-felnott-Bagyinszki-Akos-Henrik

NEGYEDIK HELYEZETT: Balogh Mihály

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-szalonhajvagas-felnott-Balogh-Mihaly

ÖTÖDIK HELYEZETT: Csenki Szilvia

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-szalonhajvagas-felnott-Csenki-Szilvia

 

#5 NŐI PROGRESSZÍV VÁGÁS

ELSŐ HELYEZETT: Balogh Mihály

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-progressziv-vagas-Balogh-Mihaly

MÁSODIK HELYEZETT: Nagy Pál Máté

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-progressziv-vagas-Nagy-Pal-Mate

HARMADIK HELYEZETT: Csehi Máté

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-progressziv-vagas-Csehi-Mate

#6 NŐI FASHION AVANTGARD DIVATGÁLA

ELSŐ HELYEZETT: Fróna Sándor

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-avantgarde-divatgala-Frona-Sandor

MÁSODIK HELYEZETT: Deres Nóra

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-avantgarde-divatgala-Deres-Nora

HARMADIK HELYEZETT: Benedek Ákos

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-avantgarde-divatgala-Benedek-Akos

#7 NŐI MENYASSZONY KONTY (TANULÓ)

ELSŐ HELYEZETT: Fodor Réka Fanni

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-menyasszonyi-konty-tanulo-Fodor-Reka-Fanni

MÁSODIK HELYEZETT: Nagy Tiara

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-menyasszonyi-konty-tanulo-Nagy-Tiara

HARMADIK HELYEZETT: Buzási Viktória

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-menyasszonyi-konty-tanulo-Buzasi-Viktoria

#8 NŐI MENYASSZONY KONTY (FELNŐTT)

ELSŐ HELYEZETT: Bagin Ernő

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-menyasszonyi-konty-felnott-Bagin-Erno

MÁSODIK HELYEZETT: Fórizs Nikoletta

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-menyasszonyi-konty-felnott-Forizs-Nikoletta

HARMADIK HELYEZETT: Harmath Norbert

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-menyasszonyi-konty-felnott-Harmath-Norbert

#9 NŐI FONÁSSAL KÉSZÍTETT UTCAI FRIZURA (TANULÓ)

ELSŐ HELYEZETT: Garzó Zsuzsa

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-fonassal-utcai-frizura-tanulo-Garzo-Zsuzsa

MÁSODIK HELYEZETT: Szabó Vanessza

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-fonassal-utcai-frizura-tanulo-Szabo-Vanessza

HARMADIK HELYEZETT: Buzási Viktória

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-fonassal-keszitett-utcai-frizura-Buzasi-Viktoria

#10 NŐI FONÁSSAL KÉSZÍTETT UTCAI FRIZURA (FELNŐTT)

ELSŐ HELYEZETT: Tóth Marianna

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-fonassal-utcai-frizura-felnott-Toth-Marianna

MÁSODIK HELYEZETT: Baranyai Vivien

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-fonassal-utcai-frizura-felnott-Baranyai-Vivien

HARMADIK HELYEZETT: Szili Gréta Stefánia

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-fonassal-utcai-frizura-felnott-Szili-Greta-Stefania

B) Magyar Bajnokság férfi szakág

#1 FÉRFI KREATÍV STÍLUS

ELSŐ HELYEZETT: Szakács László Márk

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-kreativ-stilus-tanulo-Szakacs-Laszlo-Mark

#2 FÉRFI KLASSZIKUS VÁGÁS

ELSŐ HELYEZETT: Kristóf Alexandra

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-klasszikus-vagas-Kristof-Alexandra

MÁSODIK HELYEZETT: Nagy Hajnal

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-klasszikus-vagas-Nagy-Hajnal

HARMADIK HELYEZETT: Horváth Lili Erzsébet

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-klasszikus-vagas-Horvath-Lili-Erzsebet

#3 FÉRFI KERESKEDELMI VÁGÁS

ELSŐ HELYEZETT: Dávid Tamásné

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-kereskedelmi-vagas-David-Tamasne

MÁSODIK HELYEZETT: Al Hers Mohammad

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-kereskedelmi-vagas-Al-Hers-Mohammad

HARMADIK HELYEZETT: Csehi Máté

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-kereskedelmi-vagas-Csehi-Mate

#4 FÉRFI GÖNDÖR KERESKEDELMI VÁGÁS

ELSŐ HELYEZETT: Csehi Máté

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-gondor-kereskedelmi-vagas-Csehi-Mate

MÁSODIK HELYEZETT: Dávid Tamásné

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-gondor-kereskedelmi-vagas-David-Tamasne

HARMADIK HELYEZETT: Soós Viktória Kornélia

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-gondor-kereskedelmi-vagas-Soos-Viktoria-Kornelia

#5 FÉRFI FASHION PRO

ELSŐ HELYEZETT: Erdős Dániel

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-fashion-pro-Erdos-Daniel

#6 FÉRFI FASHION PRO & STÍLUS

ELSŐ HELYEZETT: Vadászné Kertész Vivien

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-fashion-vagas-stilus-Vadaszne-Kertesz-Vivien

#7 FÉRFI KLASSZIKUS FADE

ELSŐ HELYEZETT: Zubor Ádám

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-klasszikzus-fade-cut-Zubor-Adam

MÁSODIK HELYEZETT: Horváth Kolos Botond

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-klasszikzus-fade-cut-Horvath-Kolos-Botond

HARMADIK HELYEZETT: Szili Zsolt

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-klasszikzus-fade-cut-Szili-Zsolt

#8 LOW SKIN FADE

ELSŐ HELYEZETT: Al Hers Mohammad

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-low-skin-fade-cut-Al-Hers-Mohammad

MÁSODIK HELYEZETT: Kádár Zsombor 

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-low-skin-fade-cut-Kadar-Zsombor

C) Magyar Bajnokság smink szakág

#1 STAGE MAKEUP

ELSŐ HELYEZETT: Barcza-Mihály Bettina

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-stage-makeup-Barcza-Mihaly-Bettina

MÁSODIK HELYEZETT: Kendik Janka

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-stage-makeup-Kendik-Janka

HARMADIK HELYEZETT: Vámos István

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-stage-makeup-Vamos-Istvan

NEGYEDIK HELYEZETT: Hintenberger Máté

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-stage-makeup-Hintenberger-Mate

ÖTÖDIK  HELYEZETT: Menyhárt Eszter

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-stage-makeup-Menyhart-Eszter

#2 PARTY SMINK (TANULÓ)

ELSŐ HELYEZETT: Juhász Rebeka

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-party-smink-Juhasz-Rebeka

MÁSODIK HELYEZETT: Bali Zsüliett

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-party-smink-Bali-Zsuliett

HARMADIK HELYEZETT: Tóth Szilvia

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-party-smink-Toth-Szilvia

#3 HORDHATÓ ESKÜVŐI SMINK

ELSŐ HELYEZETT: Hintenberger Máté

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-hordhato-eskuvoi-smink-Hintenberger-Mate

MÁSODIK HELYEZETT: Kendik Janka

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-hordhato-eskuvoi-smink-Kendik-Janka

HARMADIK HELYEZETT: Menyhárt Eszter

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-hordhato-eskuvoi-smink-Menyhart-Eszter

NEGYEDIK HELYEZETT: Harcziné Hanó Adrienn

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-hordhato-eskuvoi-smink-Harczine-Hano-Adrienn

ÖTÖDIK HELYEZETT: Kilner Panna

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-hordhato-eskuvoi-smink-Kilner-Panna

D) Magyar Bajnokság körmös szakág

#1 SZALON KÖRÖMDÍSZÍTÉS – TÉLI ÁLOM

ELSŐ HELYEZETT: Révész Rita

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-szalon-koromdiszites-teli-alom-Revesz-Rita

MÁSODIK HELYEZETT: Gálfi Petra

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-szalon-koromdiszites-teli-alom-Galfi-Petra

HARMADIK HELYEZETT: Hullár Alíz

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-szalon-koromdiszites-teli-alom-Hullar-Aliz

#2 EXTRÉM KÖRÖMDÍSZÍTÉS – TÉLI ÁLOM

ELSŐ HELYEZETT: Márki-Hefler Bernadett

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-extrem-koromdiszites-teli-alom-Marki-Hefler-Bernadett

MÁSODIK HELYEZETT: Mikita Adrienn

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-extrem-koromdiszites-teli-alom-Mikita-Adrienn

HARMADIK HELYEZETT: Kovács Erzsébet

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-extrem-koromdiszites-teli-alom-Kovacs-Erzsebet

Szívből gratulálunk az MFKKKE Magyar Bajnokság résztvevőinek és győzteseinek! 

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: MFKKKE

Ha tetszett az összefoglaló, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2021-02-17 20:44

MFKKKE-Magyar-Bajnoksag-eredmenyhirdetes-cover