Az online időpontfoglaló rendszer, ami eloszlatja kételyeidet: Salonic

Napjainkban már szinte mindent a virtuális világ ural, ebből kifolyólag nem sok olyan dolog van, amit ne tudnánk online elintézni. Így van ez a különböző szalonokba való bejelentkezéssel is, pár kattintás és meg is van a következő időpont a kozmetikushoz, vagy éppen fodrászhoz. Ehhez azonban szükség van a szakember nyitottságára is, hogy bele merjen vágni egy online időpontfoglaló rendszer használatába. Oszlasd el a kételyeidet, ismerd meg a Salonic világát!

Ismerd meg a Salonic online időpontfoglaló rendszerét!

A Salonic egy online vendégkezelő, időpontfoglaló és szalonmenedzsment rendszer, amely megkönnyíti a szépségiparban dolgozó szakemberek munkáját. A Salonic nem más, mint egy könnyen kezelhető, költséghatékony munkaeszköz. Egyszerűvé, áttekinthetővé és hatékonyabbá teszi a “szalon munkát”, legyen szó egy egyszemélyes vállalkozásról vagy több szakembert foglalkoztató szalon láncolatról. A Salonic komplex rendszerének egyik legfontosabb modulja az online bejelentkezés.

Manapság az emberek több mint 40%-ának munkaidőn kívül jut eszébe, hogy időpontot szeretne foglalni. Ennek az igénynek eleget téve alakították ki a Salonic online bejelentkezés funkcióját, ezen a felületen keresztül a vendégeknek a hét minden napján, 0-24 órában lehetőségük nyílik a foglalásra. A Salonic segíti a vendéget és a szalont is, egy csatornába tereli az időpontfoglalással kapcsolatos kommunikációt. Így nem kell megszakítani a munkát ha csörög a telefon, és a recepciósnak is megkönnyíti a dolgát, ha egy helyen látja a beérkezett foglalásokat.

salonic_onlineidopontfoglalas_1

Hogyan oszlasd el az online időpontfoglaló rendszerrel kapcsolatos tévhiteidet?

Az online világ sokak számára még mindig mumus, ugyanis tévhiteket társítanak működéséhez. Pedig ha egy másik aspektusból közelítjük meg, pár kattintás semmivel sem nehezebb, mint hajat festeni. Még csak kémiatudásra sincs szükség. A Salonic online időpontfoglaló rendszer segítségével könnyen eloszlathatod a kételyeket. Hogyan csináld? Segítünk!

#1 Merj kitörni a komfortzónádból!

Legyen akármilyen a karakterünk, kicsit minden ember a megszokások rabja. Bizony, nehéz elrugaszkodni az olyan jól bevált dolgoktól, mint egy jó töltőtoll és egy csodaszép analóg naptár. De gondolj csak bele! Hiába ragaszkodsz naptáradhoz, ma már mindenki Viberen, Messengeren keres fel, ha időpontot szeretne kérni hozzád. Ebből egy folyamatos csipogás, telefonrezgés alakul ki, amely nagyon zavaró, hiszen olyan, mintha folyamatosan belépnének az intim szférádba. A Salonic online bejelentkezési moduljával ezek a problémák könnyedén kiküszöbölhetők,  mert a vendégek önállóan képesek lesznek bejelentkezni hozzád! Nincs több Messenger-csipogás, nincs több frusztráció!

#2 Vedd kezedbe az irányítást!

Aki számára a digitalitás már önmagában ijesztő, már azelőtt elkönyveli az online időpontfoglaló rendszert, hogy kipróbálta volna. Ilyen tévhit az indokolatlan rettegés afelől, hogy könnyen elveszítjük a kontrollt, mert nem értünk hozzá. Márpedig nincs semmilyen ördöngösség, ebben biztos lehetsz, a Salonic rendszerére pedig ez fokozottan érvényes. A Salonic teljes mértékben személyre szabható, mindenféle munkaidő típus megadható. A finomhangolásoknak köszönhetően a következőket szabályozhatod:

 • napszak (pl.: délelőtt vagy délután)
 • legkorábbi időpont (pl.: legkorábban holnap foglalhatsz csak időpontot)
 • legkésőbbi időpont (pl.: maximum egy hónap foglalási lehetőség)

Az általad beállított időintervallumban láthatók az időpontok, amelyekből választhatnak vendégeid. (Plusz infó, hogy azokat az időpontokat is be tudod állítani, mikor nem vagy elérhető, így kényelmesen ütemezheted pl. az ebédidőd is.) Az online bejelentkezésnél mindketten e-mailt kaptok, amelyet egy visszaigazolási folyamat követ. (Mikor tud pontosan jönni hozzád.) Ha az online foglalt időpont nem megfelelő, akkor egyszerűen át tudjátok ütemezni! 

#3 Legyél Te az egyik legmodernebb szakember!

A fodrász szakma egy folyamatos interakcióra és kommunikációra épülő iparág, amelyben már az egyeztetési folyamat is segíthet az első benyomás kialakításában. Sokan úgy gondolják, hogy ezzel a kapcsolat személytelenné válik, nem adja meg azt a pluszt, amelyet az élő szó. Ez valóban így van, de gondolod, hogy ez fog téged meghatározni a vendég szemében? És ha igen?

A gyorsaság lesz a probléma? Hogy modern emberként gondolkodsz? Hogy bele mersz vágni? Vagy hogy könnyedén képes lesz bejutni hozzád?

Biztosak vagyunk benne, hogy te is fizetted már be a telefonszámlád buszon ülve, ami sokkal inkább előny, mint hátrány. Később pedig vendéged ott fog ülni a fodrászszékedben akár órákon keresztül is. Hidd el, lesz időd bepótolni a személyes interakciót, még talán sok is lesz! 😉

#4 Próbáld ki, és azután ítélj!

Az egyik legnagyobb démonja az időpontfoglalásnak az előre kialakított ítélkezés, miszerint “bonyolult, nem ismerem, nem értek hozzá.” Pedig valószínűleg te sem úgy jöttél a világra, hogy 10 évesen kántáltad a klasszikus bob frizura elkészítésének technikáját. Természetesen bele kell tanulni, bele kell szokni, de ez nem lesz több maximum 1 napnál. Ha sikeresen kezeled a Messengeres üzenetváltásokat, naponta használod okostelefonodat, akkor megnyugtatunk, a Salonic rendszere ennél semmivel sem nehezebben kezelhető! Egészen konkrétan az időpontfoglalás 5 egyszerű dologból tevődik össze:

 1. A vendég kiválasztja a számára megfelelő időpontot.
 2. A Salonic automatikus visszaigazoló e-mailt küld a vendégnek.
 3. A szakember és a szalon azonnal értesül az időpontfoglalásról.
 4. Jóváhagyás előtt az időpontfoglalás paraméterei – szükség esetén – módosíthatók és egyeztethetők a vendéggel (pl. szolgáltatás, időtartam, időpont kezdete/vége, ár)
 5. A bejelentkezés jóváhagyása történhet manuálisan és automatikusan is.

5+1 profit a Salonic online időpontfoglaló rendszer használatával

#1 Nem kell mindig készenlétben állnod!

A vendég bármikor, azaz 0-24 el tudja intézni foglalását, és nem hajnali kettőkor ír neked üzenetet szombat éjszaka!

#2 Egy csatornába tereli a vendégekkel való kommunikációt!

A Salonic online bejelentkezési felülete megmutatja az összes szabad időpontot, amiből a vendéged választhat. Minden egyes szolgáltatásnak megadhatod az irányadó időtartamát és árát!

#3 A Salonic bejelentkezési widgete teljesen beépül a weboldaladba!

A widget az egyes digitális felületeken megjelenő kisebb, kompakt funkcionális elem gyűjtőneve, ez esetben egy apró ablak. Ez annyit jelent, hogyha a Salonicon keresztül szeretne vendéged időpontot foglalni hozzád, a bejelentkező felület nem irányítja el őt saját weblapodról. És ha nincs weboldalad? Semmi gond: a PRO csomaghoz ingyenes weboldal és tárhely is jár.

#4 Bármilyen online platformba beilleszthető!

Ha nem rendelkezel külön weboldallal, de szakmai Facebookod viszont van, oda is könnyen beilleszthető a Salonic online időpontfoglaló rendszer felülete. 

#5 Az online foglalási naptár 100%-ban testreszabható!

 • alkalmazkodik a szalon kapacitásaihoz, így az egyszékes, a több munkavállalót foglalkoztató és a több üzletet vezető vállakozásoknak is ugyanolyan jó választás
 • minden egyes dolgozó naptárában külön, egyénre szabottan beállítható a munkaidő
 • a munkatársak – a Facebookhoz hasonlóan – saját profilt tudnak kialakítani maguknak, feltölthetik képeiket és elkészült munkáikat
 • a rendszerbe bevihető szolgáltatások száma végtelen, a Salonicba az összes szolgáltatás és a hozzájuk tartozó árlista feltölthető munkatársanként eltérő áron is
 • a vendég adatbázis szintén korlátlan, az adatok pedig a háttérben zajló folyamatos mentéseknek köszönhetően soha nem vesznek el

#5+1 Saját szakértővel rendelkezik!

Ha Salonic felhasználóvá válsz, nem csak egy online időpontfoglaló rendszert kapsz, de egy dedikált ügyintéző is mindig rendelkezésedre áll, ha elakadsz. Egy magyar nyelvű szakértői ügyfélszolgálat online chaten, e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen segít a beüzemeléskor és a későbbiek során is.

A folyamat legkönnyebben akkor ismerhető meg, ha Te is és vendégeid is kipróbálják. Használd 30 napig ingyen a programot és buzdítsd vendégeid is, hogy ismerjék meg ez idő alatt a rendszered:

Vedd fel a kapcsolatot a Salonic csapatával!

Amennyiben szeretnél többet megtudni a Salonicról, csatlakozz a Salonic.hu online naptár közösség nevű Facebook csoporthoz, ahol első kézből értesülhetsz minden friss akcióról és információról.

https://www.facebook.com/groups/775858009444256/

Kérdés esetén hívd az alábbi telefonszámot: +36 30 40 6 88 77 vagy írj az info@salonic.hu e-mail címre. Ha pedig úgy érzed eljött a személyes konzultáció ideje, foglalj a Salonic-hoz időpontot bemutatóra: https://booking.salonic.hu/salonic-iroda/

Szöveg: Salonic & Fodrászinfó

Képek: Salonic és itt, itt és itt

Ha érdekesnek találtad cikkünket, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-05-20 18:00

salonic_onlineidopontfoglalas_4
salonic_onlineidopontfoglalas_cover
salonic_onlineidopontfoglalas_cover