Online fodrászoktatást indít az ECHOSLINE

Echosline_bemutato_tour_cover

Tűkön ülve vártad, hogy mikor látogat el a közeledbe az ECHOSLINE oktatói csapata? Kíváncsi voltál, hogy kikkel találkozhatsz és milyen újdonságokat sajátíthatsz el a képzések során? Sajnos a koronavírus miatti kormányintézkedések és az egészség védelme most mindennél fontosabb, ezért a bemutatókörút elhalasztásra kerül, de jön helyette más! Olvasstovább!

Elhalasztásra kerül az ECHOSLINE 2020 bemutatókörút

Az ECHOSLINE professzionális márkaképviselet az elmúlt években hatalmas hajrába kezdett, ami az oktatásokat illeti. Természetesen ez ugyanúgy köszönhető a folyamatos megújulási vágyának és az innovatív termékek állandó piacra helyezésének is, mint a lelkes oktatói csapatnak. Már korábban beharangoztuk a helyszíneket és a fellépőket, ám most egy szomorú hírrel érkeztünk: az ECHOSLINE a kormány döntésének következtében és az egészség védelmének érdekében elhalasztja a tavaszi bemutatókörútját, ám lesz helyette más!

Online fodrászoktatás by ECHOSLINE

Bár a személyes oktatásba közbeszól, ám az online oktatást nem állíthatja meg a vírus, ezért az ECHOSLINE válságstábja az online oktatás mellett döntött. Az élmény így egészen más, ám a tudásanyag minden lelkes és tanulni vágyó fodrászhoz könnyedén eljut. A csapat ezzel kapcsolatban a későbbiekben oszt meg információkat, amiről természetesen mi is tájékoztatást fogunk adni!

Inspirálódj a cserkeszőlői oktatási hétvégéről szóló összefoglaló videóval:

Online fodrászoktatás programjai

  • Online termékismertető: ECHOSLINE Karbon 9 szőkítőrendszer,
  • Online hajvágás képzés: hosszú és rövid frizurák (pixie, bob) hajvágási technikája,
  • Online inspiráció: a tökéletes vörös és szőke végeredmény,
  • Online melírképzés: a balayage technikák és az airtouch! 

Echosline_bemutato_tour_2

Bemutatkozik az ECHOSLINE online oktatói gárdája

#1 Szabó Gabriella

Szabó Gabriella az ECHOSLINE oktatófodrásza, akinek szívügye, hogy a fodrászok mindig naprakészek legyenek – legyen szó az új anyagokról,technikákról és az aktuális trendekről. Úgy gondolja, hogy egy modern szakember nemcsak a szalontechnikákkal tartja fent a lépést, de a közösségi médiában fellelhető új trendirányzatokra is ugyanolyan hangsúlyt fektet. Éppen ezért a képzései alatt fontosnak tartja, hogy befogadóközönségét képes legyen kimozdítani a monotonitásból és a fárasztó egyhangúságból. Legfőbb célja, hogy az őt meghallgató fodrászok újra felismerjék, hogy miért választották a szakmájukat, és ahogyan ő maga fogalmazott, “felrázza az ‘alvómódba’ süllyedt kreativitást.”
 
Echosline_bemutatkozas_Szabo_Gabriella_5

#2 Trangóni Réka

Trangóni Réka a fodrászat alapjait Dévényi Mária fodrászmester mellett sajátította el, amely már önmagában megalapozta a szakmában elért sikereit. Több mint 10 éve üzemelteti saját szalonját Vecsésen – ahol csapatával harmóniában és szeretetben fogadja vendégkörét -, illetve már annak is hét éve, hogy az ECHOSLINE csapatának kiemelkedő szereplőjévé vált. Elsősorban oktatófodrászként járja az országot, de a képzések logisztikai feladatainak ellátásáért is ő felel. Saját elmondása szerint rajong a kihívásokért, amelyeket a napi munka során ugyanúgy szeret megélni, mint a képzések alkalmával. 

Echosline_bemutatkozas_Trangoni_Reka_2

#3 Czövek Anita

Czövek Anita az ECHOSLINE oktatói csapatának legfrissebb tagja, ugyanis még csak 2019-ben csatlakozott hivatalosan is a márkaképviselethez. Munkája során mindig a kreativitást és az önállóság megélését helyezi a középpontba. Szereti megélni a mindennapos kihívásokat, örül, hogyha nemcsak saját szakmaiságából kell építkeznie, hanem vendége álmodja meg az elkészítésre váró új frizuraformát. Ahogyan sok fodrász számára, Anita életében is az elégedett vendég a legfőbb örömforrás.

Echosline_bemutatkozas_Czovek_Anita_3

#4 Fátrai Krisztina

Fátrai Krisztina a magyarországi fodrásztársadalom egyik közkedvelt és kiemelkedő szereplője, aki vendégoktatóként újra feltűnik az ECHOSLINE csapata mellett – mindenki legnagyobb örömére. Számos elismeréssel büszkélkedhet – ezüstkoszorús mesterfodrász, négyszeres magyar bajnok és többszörös nemzetközi kupagyőztes -, aki a méltatásai ellenére is mindvégig megőrizte a szakmája és a fodrászok iránti alázatkész és empatikus hozzáállását. Tőle mindig van mit tanulni, ezt garanáltjuk. 

Echosline_bemutatkozas_Fatrai_Krisztina_1

Mi történik a megvásárolt bemutatókörutas jegyekkel? 

Az, aki már korábban megváltotta jegyét az ECHOSLINE bemutatókörút valamely állomására, nem marad kárpótlás nélkül. Bővebb tájékoztatást mindenki a területi képviselőjétől fog kapni. 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: ECHOSLINE

Ha kedvet kaptál ne habozz, lájkold és oszd meg cikkünket, és persze jelentkezz! Köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-03-12 16:07