OMC Európa Bajnokság: márciusban indul a nevezés

OMC-versenyfelhivas-cover

Fontolgatod, hogy újra felméred a tudásod a nemzetközi szférában? Akkor semmiképp ne felejtsd el, hogy közeledik az OMC Európa Bajnokság nevezési határideje! A legfontosabb információkért elég, hogyha görgetsz egyet!

Nevezz idén is az OMC Európa Bajnokságra!

A novemberi online OMC fotópályázat csodásan sikerült. A világ minden tájáról érkeztek pályamunkák, és több mint kétezer versenyző képviseltette magát a:

  • női fodrász,
  • férfi fodrász,
  • smink,
  • körmös

versenyszámokban. Magyarországról 19 szépségipari szakember nevezett a nívós online rendezvényre, akik egytől egyig méltón képviselték a hazai szférát. Mi lenne, hogyha idén Te is egy lennél azok közül, akik bebizonyítják, hogy itthon milyen tehetséges szakemberek vannak?

Hidd el, megéri jelentkezni, hiszen:

#1 Egy trénerrel való közös munka alatt is számos dolgot elsajátíthatsz, aminek köszönhetően már biztos győztese leszel a versenynek!

#2 Mindig szükség van az olyan extra kihívásokra, amik megadják a motivációt a mindennapos, vagy éppen egész éves munkához.

#3 Lehetőséget adsz az újabb sikerek bezsebelésére. Szerintünk nem kell magyarázni, hogy milyen adrenalint biztosít, amikor egy nívós rendezvényen feltűnik a nevünk. 

OMC-versenyfelhivas-1

OMC Európa Bajnokság: márciusban lehet nevezni

Márciusban indul a versenynevezés

2021. március 1-7. között lehet nevezni az év első nemzetközi fodrász, smink és körmös versenyére, az OMC Európa Bajnokságra. A megmérettetés a novemberi világkupa mintáját követi, ezért most is egy online fotópályázatra kell számítsanak az ambíciózus jelentkezők. Ennek értelmében, hét nap áll rendelkezésre ahhoz, hogy a szépségipari szakemberek a kiválasztott versenyszámhoz vagy versenyszámokhoz feltöltsék az elkészített pályamunkájuk fotóját. 

Az OMC Európa Bajnokság általános szabályai:

  • A regisztrációhoz a versenyzőknek rendelkezniük kell az OMC tagország szervezeti kódjával. Mivel Magyarországon az MFKKKE az egyetlen olyan szakmai szervezet, ami tagja az OMC-nek, ezért a nevezéshez érvényes MFKKKE-tagsággal is rendelkezni kell!*
  • A versenyzőknek be kell tartaniuk az OMC Verseny & Inspiráció útmutatóját (2021. január – B változat).
  • Az OMC szervezői törlik a regisztrációt, hogyha hamis e-mailen keresztül történik a jelentkezés. 
  • Tilos a Photoshop-használat vagy bármilyen más fotómanipuláció!
  • A fénykép háttere csak fehér vagy fekete lehet: más háttér nem megengedett.

Nevezési díj:

FELNŐTT: 250 $ 

JUNIOR: 150 $ 

*További információkért érdeklődj az alábbi címek egyikén:

A versenykategóriákért KATTINTS IDE, és tekerj az oldal aljára, ha pedig kíváncsi vagy a tavalyi magyar pályamunkákra kattints a képre:

OMC championship 2020

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: MFKKE és OMC HAIRWORLD

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy mindenkihez időbön eljusson a hír – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2021-02-21 18:52