Olaplex – az eredeti hajkötés sokszorozó

olaplex_cover

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető. Bemutatjuk az Olaplex hajkötés-erősítő terméket.

A termék neve

OLAPLEX – Az Eredeti Hajkötés Sokszorozó, ami új hajkötéseket hoz létre a hajban.

Az OLAPLEX alkalmazása, használatának leírása néhány mondatban összefoglalva 

Az Olaplex a roncsolt hajkötéseket helyreállítja azáltal, hogy a haj sérüléseit “visszafordítja”, emellett új hajkötések létrehozására is képes, ezért is hívják hajkötés sokszorozónak. Használható önálló kezelésként hajkötés sokszorozásra a szalonban az Olaplex No.1 és No.2 alkalmazásával.

Otthoni hajápolásra az Olaplex No.3 használatával.

Illetve használható a hajban kialakult diszulfid kötések megóvására festéshez, melírozáshoz, szőkítéshez, színezéshez és bármely vegyszeres munkához. Az OLAPLEX adalékként történő használata mellett nincs szükség megváltoztatni az előhívő erősségét, a hatóidőt és semmilyen más munkafolyamatot, mindent a megszokott módon kell végezni.

Olaplex

Az OLAPLEX hatóanyaga

Bis-Aminopropyl Digliycol Dimaleate, a világ első és egyetlen szabadalommal védett hajkötés sokszorozó hatóanyaga. Ennek a hatóanyagnak képessége, hogy 2db már felbomlott diszulfid kötéshez tud kapcsolódni úgy, hogy az újonnan létrejött kémiai kötés nem lesz érzékeny a ph-változásra (pl. samponos hajmosás), nem bomlik fel, nem mosódik ki a hajból, stabilizálja a haj legmélyén lévő kémiai kötéseket, így orvosolja véglegesen a hajszerkezet sérülésének problémáját! Ettől lesz erős és egészségtől fénylő hajad.

Mikor érdemes az OLAPLEX terméket használni? 

Akkor javasolt az OLAPLEX használata, ha a hajban az UV, hő és/vagy kémiai anyag hatására szerkezeti sérülések jöttek létre, fénytelenné, szárazzá, töredezetté vált a haj, vagy hajfestés, szőkítés és melír készítésekor fennáll a veszélye annak, hogy a hajban sérülnek a diszulfid kötés, azaz hajszerkezet sérülések alakulhatnak ki. 

Miért érdemes az OLAPLEX terméket választani a piacon kapható más termékekkel szemben?

Az Olaplex az Eredeti Hajkötés Sokszorozó, ami új hajkötéseket hoz létre a hajban. A “plex” kifejezés ráadásul ebből a márkanévből ered. A hajkötés sokszorozó technológiát az Olaplex találta fel és szabadalmaztatta a világon elsőként. 

Ha te is követed Guy Tang munkásságát, akkor bizonyára láttad már, hogy Guy az Olaplex nagykövete, aki munkái során csakis az Olaplex hajkötés sokszorozóval dolgozik. Guy pedig a hajszínváltoztatást a legtöbb esetben egy alapos szőkítéssel kezdi… Sok ezer szőkítése nem tévedhet.

Az Olaplex bizonyítottan a világ leghatékonyabb és legsikeresebb szabadalommal védett hajkötés sokszorozó molekulája, 5.394.000 Instagram poszttal. Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Paris Hilton, Charlize Theron, Drew Barrymore, Ariana Grande mind az Olaplex rajongói, ettől lesz egészséges hollywoodi hajkoronájuk. A sérült hajkötések végleges összekötését szolgáló egyetlen szabadalmaztatott termék a piacon az OLAPLEX. Ha fontos neked és vendéged számára is a biztonság, akkor érdemes az egyetlen Bis-Aminopropyl Digliycol Dimaleate kozmetikai összetevőt tartalmazó hajkötés sokszorozót használnod a hajban lévő hajkötések roncsolódását elkerülendő.

Olaplex

Van-e kiegészítő otthoni ápoló terméke az OLAPLEX-nek és kinek ajánlott annak használata?

OLAPLEX No.3. Hair Perfector, ami ugyanazt a szabadalmaztatott hatóanyagot tartalmazza, mint a szalonban professzionális körülmények között használható OLAPLEX termékek. Sőt, hamarosan érkezik Magyarországra az OLAPLEX No.4 és OLAPLEX No.5 sampon és kondicionáló, így komplex megoldást kínálva a hajszerkezet maradandó helyreállítására otthoni körülmények között is, a szalon látogatások szünetében.

Az OLAPLEX termék kiszerelése és ára 

100 ml-től egészen 2000 ml-ig megtalálható az OLAPLEX, ára pedig 13.000-tól 82.900 Ft-ig terjed.

Olaplex

Az OLAPLEX termék hol kapható, kitől vásárolható meg? 

A Hajas nagykereskedésben és Hajas Szalonokban, valamint online, a www.olaplexhungary.hu oldalon.

Szöveg: fodraszinfo.com

Képek: Olaplex Hungary, itt

A cikkben leírt árak tájékoztató jellegűek és a 2018. június 18-i árak kerültek feltüntetésre. 

Közzétéve: 2018-06-17 23:54

Olaplex