Női frizuratrend 2018 by Hedge Hair Professional

noi frizuratrend_hedgehair_cover

Rohamosan közeledik az év vége, de ha a 2018-as frizurainspirációkról és kollekciókról beszélünk, akkor még mindig nincs megállás. Most a Hedge Hair Professional rukkolt elő egy vadonatúj női trendanyaggal, amelyben változatosabbnál változatosabb munkákkal találkozhatunk! Ezt nézzétek!

Női frizuratrend 2018 by Hedge Hair Professional

Az idei évben két nagy divatirányzati vonal alakult ki a fodrász berkekben, amelyet a pasztell színek, illetve az extravagáns megjelenési formák jellemeztek. A Hedge Hair legújabb kollekciójában egyértelműen az utóbbiről beszélhetünk, amelyben nemcsak a formák, de a színek tekintetében is dominál az extravagancia. 

noi frizuratrend_hedgehair_5

noi frizuratrend_hedgehair_6

noi frizuratrend_hedgehair_4

noi frizuratrend_hedgehair_7

noi frizuratrend_hedgehair_3

noi frizuratrend_hedgehair_2

noi frizuratrend_hedgehair_1

A Hedge Hair Professional nemcsak a divatban, de a jótékonykodásban és segítségnyújtásban is kiemelkedő. 2018. december 1-jén nagyszabású jótékonysági gálestet tartott Debrecenben a leukémiás gyermekekért. Beszámolónkat hamarosan olvashatjátok oldalunkon!

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: Hedge Hair Professional

Ha tetszett a legújabb trendanyag összeállításunk, akkor egy lájkkal és megosztással segíthetsz nekünk, hogy még több helyre eljusson a trendanyag! Köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2018-12-02 18:36

noi frizuratrend_hedgehair_2
noi frizuratrend_hedgehair_5
noi frizuratrend_hedgehair_3