Nevitaly online termékismereti képzés: SAVE THE DATE

Nevitaly-online-termekismereti-kepzes-cover

A Nevitaly ezúttal online, egy biztonságos és hasznos eseményre invitálja a fodrászokat. Az olasz prémiummárka magyarországi képviselője február 6-án délelőtt tíz órától nagyszabású termékoktatással készül, hogy minél több szakemberrel megismertesse a szortiment széleskörű, egészség- és környezettudatos kínálatát. SAVE THE DATE!

A Nevitaly első online képzése

Ha a test és a lélek harmóniája egyensúlyban van, az tükröződik a hajon. A Nevitaly termékcsaládok a természettel való tökéletes egységet kívánják megteremteni, legyen szó a hajápolásról, a hajfestésről, az extravagáns színezésről, vagy a fej- és testbőrápolásról. Nem nagy meglepetés, hogy ezt a szortimentet azoknak érdemes megismerni, akik egészségtudatos szakembernek tartják magukat, és küldetésüknek érzik, hogy a szépség mellett egy egészséges életformát is kialakítsanak a vendégük számára. A Nevitaly első online termékképzése értékes ismeretek és élmények átadását ígéri, amelyet a márka oktatómestere, Trangóni Réka tart. Az online szeminárium során minden szóba kerül, ami:

  • hatóanyagismeret,
  • organikus, egészség- és környezettudatos látásmód,
  • pontos összetétel,
  • kémiai szereket kiváltó, növényi alapú, kifejezetten vegán termék.

Nevitaly-online-termekismereti-kepzes-6-jpg

A résztvevők egy átfogó digitális tudásátadásra számíthatnak

Az online termékképzésre szükség van. Trangóni Réka mesterfodrász, a Nevitaly oktatója szerint, a járványhelyzetben sem szabad magukra hagyni a tanulnivágyó kollégákat. Éppen ezért az online szeminárium során sok-sok felmerülő szakmai kérdés kerül majd megválaszolásra, a márka teljes termékskálájának bemutatása mellett.

“Az oktatás alatt, a ma még speciális, de egyre kívánatosabb szemléletet szeretnénk átadni, hogy miért is fontos az, hogy milyen anyagokkal dolgozik a fodrász, és hogy mit tehet a vendége és a saját egészségéért. Az oktatáson emiatt a Nevitaly teljes egészségtudatos termékskáláját bemutatom majd, és a növényi alapú termékek pontos hatóanyagismeretébe is bevezetem a kollégákat. Azt szeretném, hogy a felmerülő szakmai kérdések megválaszolásával a Nevitaly partnerfodrászai még pontosabb ismeretanyaghoz jussanak, ezzel is plusz erőt, magbiztosságot adva nekik.  A termékoktatás rejtelmeiben az is ugyanúgy elmerülhet majd, aki még csak most érdeklődik a márka iránt, mert a Nevitaly különleges, sok újdonságot tartogató, jövőbe mutató brand a mai világban.”

Nevitaly-online-termekismereti-kepzes-3-jpg

Innovatív, egészségközpontú szemlélet

A Nevitaly célja, hogy minél többen megismerjék a márka szolgáltatási folyamatainak innovatív jellegét, mely elsősorban a kifinomult összetételnek köszönhető: az illóolajoknak és a természetes, olasz erdőkből származó növényi kivonatoknak. Segítségükkel a tökéletes eredmény garantált, hiszen dúsítják a színezők hatását, miközben valódi irritációmentességet biztosítanak. “A Nevitaly termékek segítenek megelőzni és legyőzni a fejbőr problémáit és rendellenességeit, miközben nemcsak a vendég, hanem maga a fodrász is különleges kényeztetésben részesül az illóolajaromák gyógyító, nyugtató hatása által.” – egészítette ki a gondolatokat Trangóni Réka. Nem meglepő tehát, hogy a Nevitaly egészségközpontú szemlélete egyre több szakember kíváncsiságát kelti fel. Ha te is ebbe a táborba tartozol, íme az esemény útbaigazító linkje:

KATTINTS IDE A FACEBOOK-ESEMÉNY ELÉRÉSÉHEZ!

Csatlakozz Te is a Nevitaly csapatához!

Felkeltette érdeklődésedet a Nevitaly filozófiája, az illóolajok, és az esszenciális növényi hatóanyagok alkalmazása? Többet szeretnél megtudni a prémium fejbőrkezelések világáról? Esetleg szívesen vállalkoznál arra, hogy a Nevitaly professzionális fejbőrkezelési kúráit alkalmazó, különleges szolgáltatásokat is nyújtó fodrász legyél? Részletekért és újdonságokért kövesd a Nevitaly online social media platformjait:

Facebook: https://www.facebook.com/nevitaly.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/nevitaly_hu/

További információkért keresd fel a Nevitaly képviselőit!

 

Készítette/szerkesztette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Nevitaly

Ha felkeltette az érdeklődésedet az online termékoktatás, lájkold és oszd meg a cikket, hátha a kollégáid is kedvet kapnak! Köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2021-01-31 13:10

Nevitaly-online-termekismereti-kepzes-7-jpg