Nagy változások Veress-Győri Sándor háza táján

Aki szorosan követi a hazai fodrászvilág történéseit, annak bizonyára már többször szembe jöhetett Veress-Győri Sándor neve. A hajvágó mester 2017. március 24-én elbúcsúzott a Londonban található Covent Garden-i Vidal Sassoon csapatának stábjától és családjával Sopronba költözött, hogy itthon folytassa munkáját. Szalonja, a Studio77 idén egy újabb professzionális fodrászati márka zászlóshajója lett.

Veress-Győri Sándor saját bevallása szerint a hajvágás oktatásában érzi magát a leginkább otthonosan. Képzései márkafüggetlenek és a tanulni vágyó fodrászoknak szólnak: az egészen kezdő szinttől a haladóig, mindenkinek vállalja a képzését. Azt vallja, hogy az oktatás adja számára a legtöbbet, amiből ő is mindig tanul, ezáltal fejlődik és még többet tud adni.  

Veress-Győri Sándor 

Veress-Győri Sándor a Schwarzkopf Professional-lel szerződött

„Bár a hajvágás alapvetően a tudásodhoz és az ollódhoz kötött, a kész frizura akkor igazán mutatós, ha annak a formája mellett a színe és a textúrája is klassz” – ehhez pedig elengedhetetlen a minőségi professzionális fodrászati termékek használata. A Studio 77 szalon korábban a Wella Professionals termékeivel dolgozott, ám most ősszel egy megkeresés és kis gondolkodást követően a Schwarzkopf Professional márka zászlóshajójaként horgonyzott le. Sándor elmondta, hogy a váltás hátterében semmiképp sem elégedetlenség, inkább egy sokkal nagyobb alkotási és tovább lépési vágy húzódik meg. Már egy ideje nyomon követi a Schwarzkopf Professional dinamikus fejlődését, a bemutatókon és eseményeken való erős jelenlétét, ami számára is inspiráló és új kihívással kecsegtető.

Ennek következtében Veress-Győri Sándor soproni, Studio 77 szalonja 2019. december 1-jétől a Schwarzkopf Professional kiemelt partnere lesz. A VGS hajvágó továbbképzések a jövőben is márkafüggetlenek maradnak, ám egy részük bizonyosan a 2020-ra elkészült, megújult és high-tech Schwarzkopf Professional Akadémián lesz megtartva. Kíváncsian várjuk a jövő évet… is! 

A 2020-as VGS képzések hamarosan felkerülnek a Fodrászinfó Eseménynaptárjába is!

Szöveg: Hansági Dorka

Képek: VGS

Ha érdekesnek találtad a cikket, a Like-ot és megosztásokat köszönjük!  

Közzétéve: 2019-11-22 17:17

Veress Gyori Sandor portre