#mykmfashionweek, avagy egy újabb menő KEVIN.MURPHY fotópályázat!

KM_fotopalyazat_mykmfashionweek_cover

A KEVIN.MURPHY minden évben egy új kampánnyal ünnepli a divat állandó körforgását. 2020-ban ugyan sok minden másképp alakult, de a tervezők új eszközöket megragadva, ebben a helyzetben is megalkották és bemutatták a kollekcióikat. Ezen a vonalon elindulva, a KEVIN.MURPHY csapata egy menő fotópályázatot hirdetett, aminek minden részletét megosztjuk most veled!

Mutasd meg, hogy Te milyen hajat készítenél a kifutóra!

Ne gondold túl, a KEVIN.MURPHY fotópályázatban tényleg minden a kreativitásról szól! Most nincsenek kizáró játékszabályok, a feladat csupán annyi, hogy a vendégeden vagy egy babafejen elkészítsd azt a frizurát, amit a kedvenc magyar terveződ következő bemutató vagy lookbook fotózására is megalkotnál! A tervező személyét illetőleg sincsenek kikötések, lehet elismert, de feltörekvő szakember is, foglalkozhat ruhával, táskával, cipővel vagy éppen ékszerekkel, a lényeg, hogy a hazai szférából válaszd ki a szívednek legkedvesebbet! Ha a leírás alapján úgy érzed, hogy Te már alkottál egy hasonló frizurát, az sem jelent akadályt! Most pontról pontra össze is gyűjtöttük, hogy mit kell tegyél a győzelem érdekében!

#MYKMFASHIONWEEK játék lépésről-lépésre

#1 Inspirálódj a kedvenc terveződ oldalán!

#2 Készítsd el a számára megálmodott lookot!

#3 Oszd meg a saját Instagram-oldalodon a képet! 

#4 A posztban jelöld meg hashtaggel a tervező nevét (hogy tudjuk, kinek készítetted a frizurát), illetve használd a játékhoz tartozót is, ami a #mykmfashionweek

#5 Ha már van olyan frizura a tarsolyodban, amivel szívesen neveznél, és fent is van az oldaladon, akkor nincs más dolgod, mint a korábbi posztodat a 4. pontban meghatározott hashtagekkel kiegészíteni.

Nyeremény:

A pályamunkák közül Massimo Morello – KEVIN.MURPHY Session Stylist – választja ki a legjobbat. A szerencsés győztes nyereménye egy KEVIN.MURPHY stylist bag, tele a brand válogatott styling eszközeivel! 

Pályázati időszak vége:

2020. október 31. 

KM_fotopalyazat_mykmfashionweek_1

Massimo Morello, KEVIN.MURPHY Session Stylist

Inspirálódj Massimo Morello munkáiból

https://www.instagram.com/maximomorello/

Massimo Morello

Ezek a cikkek még érdekelhetnek:

#1 KEVIN.MURPHY Sleeping Water trendanyag 2020

#2 KEVIN.MURPHY #SHELFIE: partnerként is szabadon

#3 KEVIN.MUPRHY North Collection 2019: az individualitás ünnepe

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: KEVIN.MURPHY

Képek: https://www.instagram.com/maximomorello/?hl=hu

Közzétéve: 2020-10-08 09:53