Moroccanoil-fodrászverseny: save the date & show us your style!

Idén első alkalommal Magyarországon is megrendezésre kerül a Moroccanoil-fodrászverseny. Jelentkezz még ma, hogy újra szabadjára tudd engedni a kreativitásodat a szalon falain túl is! Mit kell tudnod a megmérettetés részleteiről? Cikkünkből megtudod.

SHOW US YOUT STYLE: készítsd el a kedvenc lookodat

A Moroccanoil nemzetközi szinten is elkötelezetten dolgozik azon, hogy mindig elhozza és megmutassa a legújabb innovációkat. Évekkel ezelőtt azért is döntött úgy, hogy a nagy népszerűségnek örvendő Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos támogatója lesz. A közös szponzorációnak idővel az lett az egyik legizgalmasabb pontja, hogy a lookokat készítő 6 fodrász a versenyen, a színfalak mögött is bemutathatta tehetségét. Ez a koncepció inspirálta a márka hazai képviseletét arra, hogy a magyarországi kollégáknak is biztosítson egy hasonló lehetőséget.

Ezért jelentkezz a Moroccanoil első hazai versenyére:

A megmérettetés a Show us your style nevet kapta, ami már önmagában is előrevetíti, hogy egy milyen sokoldalú és korlátok nélküli versenyről van is szó. Ha jelentkezel, akkor lehetőséget kapsz arra, hogy:

  • bemutasd egy általad közkedvelt technika kreatív oldalát;
  • felfedezd a hajtrendek– és stílusok mai modern világát;
  • megmutasd milyen egyedi szemmel látod a frizurakészítés alkotói folyamatát.

A legjobb az egészben, hogy ezen a versenyen nem kizárólag a haj kerül a középpontba, mert a végén a zsűri a modell teljes megjelenését értékeli majd: a sminktől kezdve egészen a styling összes apró részletéig. Tehát versenyzőként egész végig a művészi összképnek kell a szemed előtt lebegnie. Izgalmas, ugye?

moroccanoil-fodraszverseny-2

*A képek a Top Line Magyarország tulajdonát képezik.

A Moroccanoil-fodrászverseny részvételi feltételei

#1 Nevezési díj

A nevezési díj 15.000 forint, de ezért cserébe kapsz egy induló csomagot. Emellett a Moroccanoil csapata külön segítséggel is készül: megosztja veled a brand legújabb nemzetközi trendanyagait, valamint hazai inspirációt is biztosít majd a trénerei segítségével. 

#2 Jelentkezési adatok

A Moroccanoil-fodrászversenyre való jelentkezéshez mindenképp el kell küldened a következő adatokat a szervezők részére:

  • név,
  • város,
  • szalon neve,
  • cím,
  • email,
  • telefonszám.

#3 Pályamunka

A pályamunkádról különböző szögekből befotózott képeket kell készítened. Arra feltétlenül ügyelned kell, hogy minden jól látszódjon: a haj, a styling, a ruha és a smink is! A fotók között legyenek álló és fekvő képek is, minőségükben pedig érjék el a minimum 300dpi felbontást. Amikor feltöltöd őket, ne felejtsd el megjelölni az alkotásod soránt felhasznált Moroccanoil-termékek listáját!

Fontos: a fényképek számítógép segítségével történő átdolgozása tilos!

Pályamunka leadási határideje: a pályamunkákat 2022. június 10. éjfélig küldd el az info@toplinehungary.hu email címre. A tárgy mezőben tüntesd fel a “SHOW US YOUR STYLE PÁLYÁZAT” szöveget!

#4 Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2022. május 27. éjfél.

A nevezéshez kattints ide:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

moroccanoil-fodraszverseny-1

Eredményhirdetés és a nyeremények átadása

A Moroccanoil – Show us your style verseny eredményhirdetésére és a nyeremény átadására 2022. június 16-án kerül sor, Angelo Fraccica, a Moroccanoil nemzetközi trénerének részvételével. Angelo aznap egy különleges tréninggel is készül a verseny résztvevőinek, így azt a napot már most be is foglalhatod a naptárodban!

Pro tipp a jelentkezők számára

Ha jelentkezel és versenyzel, ne felejtsd el megosztani a pályaművedet az Instagramon is a #moroccanoileu, #toplinehungary, #showusyourstyle hashtagekkel, hogy a nagyközönség is láthassa, hogy milyen csodákra vagy képes! 😉

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: Top Line Hungary (Moroccanoil)

Fotó: Kondella Mihály

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy mindenki értesüljön a szuper fodrászverseny híréről! Köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2022-05-15 12:57