Molnár Joli online fodrászműhely: tanulj gyorsan és kényelmesen!

molnar_joli_onlinekepzes_cover

Mindig örömmel szemléljük a fodrász szakma iránt tett alázatos és elhivatott munkát. Ennél már csak egy alkalommal örülünk jobban, amikor azt látjuk, hogy a 36 év szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek mernek nyitni a mai világ szükségletei felé! Molnár Joli 26 évet töltött a Hair-Line bemutatófodrászaként, most mégis egy eltérő képzési formába kezdett. Ha szeretnéd gyorsan és kényelmesen tovább képezni magad, akkor itt az ideje, hogy körülnézz Molnár Joli professzionális online oktatóvideói között!

Hair-Line Oktatóstúdiótól az online fodrászműhelyig

Molnár Joli szakmaiságának mérföldkövei között nemcsak a Hair-Line Oktatóstúdió szerepel, de az is, hogy szakmai pályájának kezdetén olyan ikonikus fodrászoktól sajátíthatta el tudását, mint Buzássy István és Hajas László. Sosem mindegy az, hogy alaptudásunk kitől és milyen körülmény között érkezett, ennél biztosabb alapot pedig, aligha tudunk elképzelni. 1993-ban megnyitotta saját szalonját, és még ugyanebben az évben az ALFAPARF Milano oktatófodrásza lett. A céghez azóta is erős szálak fűzik, mi több, egy részről a brand mögött álló csapatnak köszönheti legújabb kezdeményezését, az online fodrászműhely webshopot is! 

molnar_joli_onlinekepzes_1

5+1 ok, amiért érdemes szétnézni Molnár Joli oktatóvideói között

#1 Széleskörű szakmai tapasztalat

Molnár Joli 36 év szakmaisága alatt számtalan teltházas fodrászképzést tartott az ország minden táján, így tapasztalatból nincs hiány! Áldozatos munkájának sikeressége legalább annyira múlik a kollegái és vendégei iránt érzett tiszteleten, mint szaktudásán.

#2 Gyors és kényelmes továbbtanulási lehetőség

A mai világot szeretjük a “rohanó” jelzővel társítani, nem véletlenül. Sok esetben nem is anyagi nehézségek miatt nem jutnak el a fodrászok egy-egy továbbképzésre, csupán időhiányban szenvednek. Ez ugye nem meglepő szépségipari szakemberként? Az online oktatóvideókat azonban egy ebédszünet alatt is megnyithatod, vagy éppen nyaralás közben, hiszen úgyis tudjuk, hogy olló nélkül egy fodrász sem indul vakációzni! 😉

#3 Költségkímélő alternatíva, megmaradó tartalom

Sokszor úgy gondoljuk, hogy egy klasszikus oktatási formával nem ér fel a digitalitás. Ez így is van rendjén, azonban mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai is. Molnár Joli online videóinak egyik igazán szimpatikus tulajdonsága, hogy a professzionális tartalom ellenére pénztárcakímélő lehetőséget nyújtanak. Ráadásul ha megvásároltál egy videót, két éven belül annyi alkalommal nézheted újra, ahányszor csak szeretnéd! 

molnar_joli_onlinekepzes_2

#4 Színes tartalom

Szakmai ártalom veszélye miatt fontos megemlítenünk, színes tartalom alatt most nem elsősorban csak hajfestési technikákat értünk. Még akkor sem, ha a videótárban gyönyörűen elkészített – akár vagány kék – hajszínekkel is találkozhatunk! Színes tartalom, mert változatos, hordható, alkalmi, hétköznapi frizurák elkészítési technikáját egyaránt megtaláljuk az online videók között. 

#5 Videók mögött megbúvó szakmai alázat

Hogy mit is értünk ez alatt? Molnár Joli saját szalonjának problematikáját mindig abban látta, hogy azzal, hogy ő vált “főnökké”, kollegák nélkül nem érezte a húzóerőt és a fejlődési lehetőséget. Egy szakember nem attól válik kiemelkedővé, hogy halmozza az éveket, hanem azzal, hogy alázattal tud bármelyik kollegája munkájára tekinteni, korosztálytól függetlenül. Molnár Joli pontosan tudja ezt, és ebben a szellemiségben alkot. Oktatási videói között ezért nemcsak az ő keze munkája jelenik, együtt dolgozik Némethné Ildikóval, Antal Judittal és Kondor Martinnal.

5+1 Az oktatás jövője és digitalitás

Tudjuk, ez már nagyon elcsépelten hangzik, de nem győzzük hangsúlyozni. Ha egy szakember nem tartja fent a lépést a mai modern világ igényeivel, akkor bizony lemarad. Persze, van akinek ez nem is célja, de aki szeret naprakész maradni a szakmaiságban – és nem kizárólag a frizurák és technikák területén -, annak muszáj felvenni a versenyt a virtuális világ eszméivel. Ahogyan már korábban is említettük, egy klasszikus oktatási forma soha nem lesz digitális, ahogyan fordítva sem, de a kettő tökéletesen kiegészíti egymást!

molnar_joli_onlinekepzes_3

Kedvet kaptál? Egy kattintással látogass el Molnár Joli weboldalára – www.molnarjoli.com -, és próbáld ki milyen lehetőségeket nyújt számodra az online oktatás világa! 🙂

 

Szöveg: Gódor Virág

Képek: Molnár Joli weboldal

Ha mások számára is érdekes lehet az online oktatás lehetősége, oszd meg cikkünket! Köszönjük! 🙂

 

Közzétéve: 2019-05-21 19:31

molnar_joli_onlinekepzes_3
molnar_joli_onlinekepzes_1
molnar_joli_onlinekepzes_2