Modern Romance Collection 2018

modernromance_cover

Az idei év legnagyobb trendjei közé nemcsak a természetes árnyalatok és tónusok tartoznak, hanem a magabiztos, extravagáns nőies színek is. Ezt bizonyítja a Gary Taylor és Edward & CO által megálmodott Modern Romance Collection is, amely a frizurák intenzitásával azonnal magával ragadja a tekintetet! 

Gary Taylor Modern Romance kollekciójának ambivalenciája egyedi megjelenést teremt és egyértelműen divatot diktál. A 21. századi nő legjelentősebb értékeit fejezi ki, amellyel teljes mértékben képes felvállalni egyéniségét és stílusát. A romantikus göndör tincsektől és erős intenzitású színektől kezdve, a modern és minimalista “élére vasalt” hajszerkezeten át, képes előhívni a magabiztos nőt, aki nem ijed meg a saját árnyékától, és… az extravagáns frizuráják viselésétől sem. A Modern Romance Collection a merész formákkal és lenyűgözően gazdag színvilággal fejezi ki az erős nők szépségét és identitását. 

Gary Taylor: Modern Romance Collection 2018

 

modernromance_4

modernromance_2

modernromance_3

modernromance_1

Hair: Gary Taylor, Edward & Co
Photography: John Rawson
Styling: Jared Green
MUA: Maddie Austin

Készítette: Fodrászinfó

Neked hogy tetszik ez a kollekció? Ha bejön, köszönjük a megosztást és a Like-ot. Még több menő kollekciót találsz a Fodrászinfó megújult Instagram oldalán. Kattints ide és kövess minket!

Közzétéve: 2018-08-30 20:28

modernromance5
modernromance7
modernromance6