Miben más a Framar? 5+1 ok a termékek kipróbálására

framar logo

A Framar speciális fodrász eszközeiről már korábban is olvashattál oldalunkon, de most arra gondoltuk, összeszedjük neked, miért is érdemes ezeket a termékeket kipróbálni. 5+1 ok arra, miért próbáld ki a Framar innovatív eszközeit, mutatjuk is:

Miben más egy Framar fodrász eszköz? Van 5+1 elvitathatatlan érvünk:

1. Fejlett technológia, innovatív fodrász eszközök

A Framar egyik küldetése az volt a termékei megalkotásával, hogy a fodrászoknak egy a mindennapi munkát megkönnyítő újdonságot hozzon létre. Ennek köszönhetően a cég állandóan fejleszt, hogy a leginnovatívabb termékeket tudja biztosítani a fodrászok számára.

AccuSoft sörte

A Framar egyedülálló, szabadalmaztatott ecset technológiája az elvékonyított ecsetvég, ami balayage-nál segít, hogy minél természetesebb legyen a színátmenet a hajban, festésnél pedig a precíziós agyag felvitelt és tökéletesebb színfedést biztosítsa.

3reszes color ecset framar
balayage ecset doboz framar
balayage ecset framar
 

Painting Away???Absolutely loving this technique @sadiejcre8s ???

FRAMAR (@framarint) által megosztott bejegyzés,

Dombornyomott fólia

A dombornyomott fólia jobb anyagtapadást tesz lehetővé, ráadásul nem csúszik le a hajról és vékonyabbra is hajtható, mint egy átlagos fólia.

Biológiailag lebomló balayage fólia

A természet védelme nagyon fontos a Framar cég számára, ezért is került megalkotásra a biológiailag lebomló, nem tapadó fólia, amivel a balayage és melír tincseket a lehető leghatékonyabban tudjuk szekciókra szeparálni.

funkedupfilm1 framar
Biológiailag lebomló balayage fólia

Készen állsz, hogy Te is kipróbáld a Framart?
A termékeket itt tudod megvásárolni: http://welovehair.hu/framar/

2. Impozáns megjelenés – menő a fodrászkollégák előtt

Persze ezt nem mondjuk ki egymásnak – pláne nem magunknak, de a fodrásztársadalomban megfigyelhető egymás túllicitálása. Mindenki a legújabb, legjobb és legmenőbb termékekkel szeretne dolgozni, a szakmája kiemeltje szeretne lenni. Ez a termék egy nagy lépés ezen az úton 😉 A kollégák szó szerint Framar szerelembe esnek, ahogy a videón is látható 🙂

 

Sound on ?Isn’t life much better when you’re in love❤️??? @josievilay #powerpainter

FRAMAR (@framarint) által megosztott bejegyzés,

3. Impozáns megjelenés – menő a vendégek előtt

A Framar termékei figyelemfelkeltők, megjelenésük egyedi, színük vibráló. Ez a termékfejlesztésnél is cél volt, hogy a fodrászatban uralkodó „fekete dominanciát” ellensúlyozzák a harsány, szexi és divatos színekkel, amin a vendégeknek is megakad a szeme, ezáltal újabb témát szolgáltatva a beszélgetésben.

4. A sztárfodrászok is ezt használják

A legnagyobb fodrász szakemberek Instagram profilját nézegetve, vagy a #Framar hashtag-re rákeresve lépten-nyomon sztárfodrászokra bukkanunk, akik ezzel az eszközzel dolgoznak. Valószínűleg nem tévedhetnek nagyot…

5. Guy Tang a nemzetközi nagykövete a márkának

És ha már a legnagyobb sztárfodrászoknál tartunk, meg kell említeni minden idők egyik legkiemelkedőbb coloristját, Guy Tang-et, aki az utóbbi néhány év pár ezer egyedi hajszínével írta be magát a fodrászat nagy könyvébe. Tudtad, hogy ő a Framar márka nemzetközi nagykövete? 😉

+1 Könnyű használat, fodrászok fejlesztették fodrászoknak

Végül, de nem utolsó sorban, a Framar nem egy íróasztal mögött megalkotott termék, hanem egy olyan fodrászati eszköz, amit fodrászok fejlesztettek fodrász szakemberek számára. A termékek éppen azt tudják, amit a hatékony szalonmunka megkíván: se többet, se kevesebbet. Használatuk egyszerű, a végeredmény pedig nagyszerű.

Készen állsz, hogy Te is kipróbáld a Framart?
A termékeket itt tudod megvásárolni: http://welovehair.hu/framar/

Szöveg: fodraszinfo.com
Képek: Framar

Írd meg kommentben Te is tapasztalataid a Framar termékekről! És persze ha tetszett a cikk, köszönjük a megosztást és Like-ot!

Közzétéve: 2017-12-02 02:28

fésűs ecset framar
tűs ecset doboz framar
balayage ecset framar