Mi ezért jelentkeznénk a VGS Education hajvágás képzésre!

veress-gyori-sandor-sassoon-sopronban

Többen kérdeztétek, miért is érdemes annyira Veress-Győri Sándor VGS Education elnevezésű fodrász hajvágó továbbképzésén részt venni. Íme, összegyűjtöttük nektek azt a pár érvet, amiért mi biztosan nem hagynánk ki ezt a nagyszerű lehetőséget.

Mint ismeretes, Veress-Győri Sándor 10 évnyi Londonban tartózkodást követően költözött haza családjával Londonból. Ezzel a lépéssel nem kisebb pozíciót hagyott maga mögött, mint a Londonban található Covent Garden-i Sassoon Salon vezetői posztját. A Sassoon Salon-ról és az Akadémiáról is ismeretes, hogy tanulóik, dolgozóik, s pláne vezetőik a legszigorúbb képzést kapják, hogy megfeleljenek a Mr. Vidal Sassoon által lefektetett hajvágási alapelveknek.

Sándor vezetői tevékenysége mellett heti szinten az Akadémián is hajvágást tanított a világ minden tájáról érkező, s tanulni vágyó fodrászoknak, így mondhatjuk, hogy hazánkban, szaktudását tekintve jelenleg ő az egyik legmegbízhatóbb a témában, ha hajvágásról van szó. Már ez az egy érv meggyőz minket abban, hogy hozzá forduljunk, ha szakmai tudásunkat szeretnénk csiszolni, de ha ez nem lenne elég, mutatjuk a többit: 

veress-gyori-sandor-sassoon-sopronban-mark-hayes
Veress Győri Sándor a Sassoon Akadémián

6 ok: mi ezért jelentkeznénk a VGS Education hajvágás képzésre!

  1. Tudatos hajvágást tanít.
  2. A gyakorlat mellett az elméleti tudást is átadja a tanulni vágyóknak, annak megértésében nagyban segít az általa alkalmazott oktatási módszer.
  3. Képzésein a gyakorlás kiemelt szerepet kap.
  4. Következetes
  5. Fegyelmet tart és követel, hiszen tanulni csak így érdemes.
  6. Egy személyben bemutatja, mi is az szakmai alázat.

 Ha Te is fejleszteni szeretnéd szakmai tudásod a hajvágások terén, akkor az egymásra épülő képzést javasoljuk. Előbb a kezdő, majd a haladó szintre lépve könnyedén fejlesztheted szaktudásod Veress-Győri Sándor képzésén.

Kattints a Jelentkezem gombra a részletekért:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Szöveg: fodraszinfo.com

Képek: VGS Education

Közzétéve: 2018-03-10 21:32

veress-gyori-sandor-sassoon-sopronban
veress-gyori-sandor-sassoon-sopronban
veress-gyori-sandor-sassoon-sopronban.3