Menyasszonyi frizura Demeter Ervin szemével

demeter-ervin-wind-menyasszonyi-frizura-cover

Amikor esküvői trendanyagokat nézegetünk, mindig az az érzésünk támad, hogy itt bizony nem csak a házasulóknak, de a fodrászoknak is nagy napja van. Persze, most viccelünk, de azt viszont minden túlzás nélkül mondjuk, hogy a legtöbb professzionálisan elkészített menyasszonyi frizura egy művészeti alkotás. Az ara haja nemcsak a viselőjéről, de az elkészítőjéről is sokat elárul, ahogyan azt most Demeter Ervin Wind kollekcióján keresztül be is bizonyítjuk számodra. Íme egy újabb gyönyörű inspiráció neked, és házasodni készülő vendégeidnek – fogadd szeretettel!

Menyasszonyi frizura egy esküvői csokor mintájára

Demeter Ervin Wind kollekciója egy nagyon sajátos világot teremt, amiben egyszerre elevenednek meg a kulturális, a történelmi és a modern elemek. A trendanyag fotóit végignézve az az érzésünk támad, mintha egy novellisztikus jegyeket tartalmazó elbeszélést olvasnánk, csak ezúttal a sorok helyett képek mesélnek nekünk. Ahhoz, hogy teljesen át tudjuk látni és meg tudjuk érteni a gyönyörű menyasszonyi frizura mögött álló koncepciót, érdemes megismerni Ervin gondolatait a saját alkotásával kapcsolatban:

“A Wind címet viselő menyasszonyi kollekcióm főszereplőjeként egy virágcsokrot ábrázoló konty jelenik meg. Az állvonallal egy síkban fekvő fejkorona egyrészt a hajstílus mértani tökéletességét, másrészt pedig az esküvő napjának létfontosságát fejezi ki. A kollekcióhoz készítettünk egy videót* is, amiben olyan szimbólumokat láthattok, amik szoros összefüggésben állnak a haj inspirációs jelentőségével. A frizura elkészítése alatt Vivaldi Winter című darabja hallható, ami az “új élet” kezdetét jelképezi. A konty túlzott mérete, magassága és egyedisége hozzájárul ahhoz, hogy a viselője kitüntetett szerepet kapjon. A fehér rózsa szintén az új kezdet, illetve a tisztaság, a lélek és az alázat jelképeként tűnik fel, tudniillik a szerelem görög istennőjének – Aphrodité – tiszteletére is mindig fehér rózsát ajánlottak fel. A videóval szerettem volna kifejezni, azokat az érzéseket, amiket szavakkal nem tudunk.”

(*A videót a cikk aljára tekerve tudod megtekinteni.)

Demeter Ervin – Wind Collection

menyasszonyi-frizura-demeter-ervin-wind-collection-5

menyasszonyi-frizura-demeter-ervin-wind-collection-12

menyasszonyi-frizura-demeter-ervin-wind-collection-7

menyasszonyi-frizura-demeter-ervin-wind-collection-3

menyasszonyi-frizura-demeter-ervin-wind-collection-2

menyasszonyi-frizura-demeter-ervin-wind-collection-11

menyasszonyi-frizura-demeter-ervin-wind-collection-13

A teljes képgaléria megtekintéséhez KATTINTS IDE!

 
Szöveg: Demeter Ervin & Fodrászinfó
 
Modell: @aleesandraa @szikobakos
Haj: @evindem
Videó és vágás: @feelmkr @bodo_tamas
Smink: @mariaflorescu_beauty
Ruha: @innoviahouse
Fotó: @attimasline
 
Ha tetszett a trendanyag, köszönjük a lájkot és a megosztást! 👰

Közzétéve: 2022-02-22 13:06

menyasszonyi-frizura-demeter-ervin-wind-collection-13