Megújult erővel vár téged az INDOLA csapata az őszi féléves képzésein!

INDOLA_oszi_kepzesek_2020_cover

Szerintünk mindannyiunk nevében kijelenthetjük, hogy már nagyon vártuk a klasszikus fodrászoktatások indulását. Szerencsére az ősz kezdetével ez a vágyunk végre beteljesülni látszik, hiszen jobbnál jobb lehetőségek közül válogathatunk. Az INDOLA Hungary csapata például most megújult erővel veti bele magát a munkába, úgyhogy biztosak vagyunk benne, hogy sok meglepetés és örömteli pillanat vár ránk az őszi féléves képzésein!

Szakadjunk ki együtt a digitális oktatások szférájából!

A koronavírus a legtöbbünk számára lemondással járt, ami elsősorban a szakmai életet szabotálta. Ennek ellenére szerencsére az összes hazai brand felismerte, hogy a kényszerhelyzet ellenére a fodrász berkeken belül sem állhat meg az élet. Ennek köszönhetően a márkaképviseletek egytől-egyig hatalmas erőkkel dolgoztak azon, hogy mindvégig motivációt és ihletet nyújtsanak a szürke hétköznapokon. Ennek következtében nem csak új oktatási technikákat figyelhettünk meg, de szemtanúi lehettünk a közösség olyan mértékű összefogásának is, amit korábban még mi sem tapasztaltunk.

A jó hír, hogy a pihenő alatt a márkaképviseletek nem kizárólag a digitális szférában tevékenykedtek, de a háttérben is folyamatosan azon dolgoztak, hogy a személyes újratalálkozások alkalmával valami egészen mással rukkoljanak elő. Az ősz kezdetével az INDOLA magyarországi csapata is egy vadonatúj és átgondolt szemináriumi kínálattal jelentkezik, hogy magunk mögött hagyhassuk végre az elmúlt félévet, amit csupán virtuálisan tölthettünk együtt. A helyszín ugyan más, de a csapat és a lelkesedés változatlan! Jelentkezz, és vegyél részt a Street Style Lookok legmenőbb brandjének őszi képzésein!

Indola képzések új helyszíne:

ASK Academy: 1093 Budapest, Közraktár utca 32.

Indola_Smart_Street_Style_Summer_Collection_2020_cover

INDOLA képzésajánló 2020

#1 SZŐKE KÉPZÉSEK

Szőkének lenni sokkal többet jelent egy hajszínnél, ez egy valódi életérzés! Kevés vendégnek adatik meg azonban, hogy megtalálja a számára tökéletes árnyalatot, ezért mindenképp szükség van a fodrász szakemberek segítségére. Az INDOLA csapata éppen ezért hozta létre a szőke hajszínről szóló kurzusait, hogy a szalonban felmerülő minden nehézségre választ kapj, majd a megszerzett tudást kamatoztasd az üzlet falai között. Vegyél részt a szőke szemináriumokon, és biztos lehetsz abban, hogy utána neked lesznek a legboldogabb vendégeid! (További részletekért kattints a számodra szimpatikus képzés nevére!)

A) INDOLA szőke hajszín oktatás: direkt festés, előkészítés és árnyalás

B) INDOLA szőke színkorrekció oktatás 2020

INDOLA_oszi_kepzesek_2020_3

#2 FESTÉSTECHNIKAI KÉPZÉS

Az elmúlt évek természetes trendje még mindig hódít a festések terén is. A vendégek szeretik a szépet, és a teljesen natúr hatású árnyalatokat a hajukon, így fodrászként nemcsak a színkeverésben, hanem azok felvitelében is bővíteni kell a tudástárat! A szabadkezes- és fóliás festéstechnikák éppen ebben segítenek, amelyeket kipróbálva és váltogatva szép lassan ki tudod bővíteni a szolgáltatási köreidet. Részletekért kattints a képzés nevére!

C) INDOLA szabadkéz- és fóliás technikák képzés 2020

INDOLA_oszi_kepzesek_2020_4

#3 ALKALMI FRIZURA KÉPZÉS

Az INDOLA esküvői elegancia szemináriumán megismerheted, hogy hogyan készülj fel a nagy napra, és hogy ilyen esetben mit vegyél figyelembe egy frizura elkészítésénél. A délután folyamán az oktató három modellen keresztül mutatja meg a legtrendibb és legmodernebb alkalmi hajak technikáját, ami után te magad is elkészítheted a vendégeid álomfrizuráját! Érdekel? A részletekért kattints:

D) INDOLA esküvői elegancia oktatás 2020

INDOLA_oszi_kepzesek_2020_5

INDOLA_oszi_kepzesek_2020_1

Ezek a Fodrászinfó cikkek érdekelhetnek még:

#1 Bemutatkozik Márity Péter, az INDOLA Professional oktatója

#2 INDOLA a kezdetektől

#3 Fodrász oktató: Zsekov Katalin interjú

 

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: INDOLA Hungary

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2020-09-01 16:01