MEGHÍVÓ: Curly – Party fodrászoknak és barátaiknak!

curly_fodraszparty_tesla_cover

Itt az ideje, hogy egy estére félretedd az ollót és a fésűt, bezárd az üzeleted és elindulj bulizni kollégáiddal! Már most írd be a naptáradba: 2018. 04. 28., Curly – Party fodrászoknak a Teslában! Ugye te is ott leszel?

Curly

Party fodrászoknak és barátaiknak!

“Kedves fodrászok, kollégák, barátok, beauty szakmabeliek!

Eljött az idő, hogy egy belevaló rendezvénnyel kedveskedjünk nektek, ami csak rólatok, és az igényes szórakozásról szól. Mindenki megérdemli a pihenést, a hűsítő koktélokat, az önfeledt táncolást kedvenc dallamaira. Itt az ideje egy éjszakára letenni az ollót, a fésűt, hajszárítót és elindulni az első Curly partyra, amit 2018. április 28-án, exkluzív környezetben, a budapesti Tesla Klub falai közt rendezünk meg! Szeretnénk a fodrász társadalmat egy jó hangulatú party-val összefogásra buzdítani, lehetőséget adni kapcsolat / csapatépítésre, és ugyanolyan szeretettel várjuk, a sminkeseket, pillásokat, kozmetikusokat, testfestő művészeket és kedves vendégeiket, bárkit, aki szívesen megtisztelne minket jelenlétével!

Lejátszóknál a Used Disco formáció, Makszim, Goyah és Meszi (OFFICIAL) tekerik gondosan válogatott lemezeiket, 22:00-tól egészen a napfelkeltéig!” 

curly_fodraszparty_tesla_001
Curly – Party fodrászoknak és barátaiknak

Belépő

hölgyeknek és uraknak egyaránt 2000 Ft

Dress code

Cool, sexy, elegant!Asztalfoglalás

+36 30 519 59 22

Hívd meg ismerőseidet is, a Facebook eseményt itt találod: Kattints!

 

Közzétéve: 2018-04-10 09:39

curly_fodraszparty_tesla_001