marcinak

A rose gold szín már 2017-ben is hódított, ám 2018-ban még nagyobb sláger lesz. A cipők, táskák, kabátok és ékszerek után a hajszínekben is megtaláljuk a rose gold színt. Elérkezett az idő, hogy megmutassunk mindent, ami Rose Gold! Készen állsz?

A divat világában sosem volt megállás, így a fodrászipar számára sem. Ma már egyre elfogadottabbá válik, hogy mindenki képes legyen kihangsúlyozni személyiségének különbözőségét, és ebben nagyban segítenek a folyamatosan felbukkanó újdonságok – mint például, – 2018 egyik legnagyobb fodrászati dobása is, a Rose Gold hajszín! Paradoxon ugyan, hogy ami divatos, könnyen tucattá válik, így éppen az egyediség vész el, azonban ha belelátunk, hogyan is épül fel mind technikában, mind hatásban ez a gyönyörű hajszín, könnyen felismerjük, hogy mindenki számára képes biztosítani egy saját megjelenést! 

RoseGold_bemutatas5

Minden, ami Rose Gold! Minden, ami stílus!

Mitől Rose Gold a Rose Gold?

A 2018-as szezon egyik legmenőbb hajszíneként tartják számon a szakmabeliek, amely ugyan nem véletlen, hiszen nagyon különleges tónusokkal játszik, amely rögtön képes megragadni az ember figyelmét. A két színárnyalat – halványrózsaszín és aranyszőke, – és a balayage technika ötvözéséből létrejövő Rose Gold, pillanatok alatt lélegzetelállító eredményt képes elérni. 

RoseGold_bemutatas1
A két színárnyalat – halványrózsaszín és aranyszőke, – és a balayage technika ötvözéséből létrejövő Rose Gold, pillanatok alatt lélegzetelállító eredményt ad

A hajtrendek, és ahogyan már említettük, a divat világa folyamatosan változik. A Rose Gold – ha még nevéről elsőre csak egy kellemes kis rozé borra asszociálunk is, – mindenképpen egy meglepő, szakmailag innovatív és rengeteg potenciállal rendelkező új árnyalatot hozott be a fodrásziparba.

Ha kerülni akarod a monotonitást és az egyhangúságot, biztos lehetsz benne, hogy remekül választasz, mikor ráböksz a Rose Gold árnyalatára!

Miben rejlik a Rose Gold különlegessége?

A Rose Gold világa nem csak és kizárólag a fodrász világba érkezett meg úttörőként, hanem már hétköznapjainkat körülölelő kontextusunkba is képes volt beférkőzni. Hódít a ruházati és szépségápolási árucikkek területén, ezen túl a táskapiac sem marad kivétel, mi több, a bútorboltok is rákaptak erre a nagyon lágy, finom és nőies árnyalatra! Miben rejlik a titka?

RoseGold_bemutatas7

A rengeteg kiegészítőnek köszönhetően, és a mai világban szintén – általunk is imádott, – balayage technikák segítségével a Rose Gold képes megteremteni egy sajátos és kellemes hangulatot! Ha ezeket a színeket felidézzük magunkban, oldogságot, frissességet, megújulást és legfőképpen romantikát látunk. Képzeletben Párizs macskaköves utcáin sétálunk, vagy éppen egy helyi kávézóban üldögélve a piros muskátlik mámorában élvezzük az életünket! Eggyé válunk a hangulat megannyi bájával, a romantika átjárja minden porcikánkat, és eluralkodik rajtunk a “Carpe Diem” érzése!

RoseGold_bemutatas6

5+1 ok, amiért a Rose Gold az egyik legjobb választás lehet!

1. A fakóbb, világosabb árnyalatokat is pillanatok alatt feldobja! A Rose Gold, a maga finomságával operál, és attraktívvá teszi az adott frizurát!

2. Szolid, de mégis stílusos, és ha éppen extravagáns, akkor sem túlzó! Erre nem sok árnyalat képes, ugyanis sok esetben a szélsőségek játszanak nagyobb szerepet, amikor valami egyedi hatást szeretnénk elérni. Itt azonban erről szó sincsen! Nem hivalkodó, mégis vonzza az ember tekintetét.

RoseGold_bemutatas8

3. Feminin értékeket képvisel és hangsúlyoz! Azaz, hiába tűnik egyszerűnek, korántsem tekinthető annak, hiszen nem hétköznapi, mégis teljes mértékben szuper nőies és elegáns!

4. A divatszínek közé tartozik, így könnyen harmóniát teremthetünk ruhánk, kiegészítőink és a frizuránk között!

RoseGold_bemutatas4

5. A legpraktikusabb hajfestési technikákkal kivitelezhető! A balayage-t említettük elsősorban, hiszen ez a technika is nagy sikernek örvend 2018-ban, de ugyanúgy ombre technikával is kivitelezhető! Ezekről pedig már rég tudjuk, nincs túl sok baj velük, ha már egyszer bevállaltuk!

5+1 Apróságokkal nagyon könnyen fel lehet dobni! Egy fonat, vagy egy hullám, és máris jobban kihangsúlyozzuk a tónusokat, és a finom árnyalatokat!

RoseGold_bemutatas9

Rose Gold hajfestés tutorial Guy Tang-től!

Guy Tang egy fodrász legenda, akiről már meséltünk neked! (Kattints ide, ha érdekel!) Készített egy tutorial videót arról, hogy hogyan készítsünk Rose Gold hajszínt! Csupán 16 percben bevezet minket az új hajszín és technika rejtelmeibe! Ne hagyd ki! 

Ti mit szóltok a Rose Gold árnyalataihoz? Kipróbálnátok? Írjátok meg nekünk! 🙂

Készítette: Gódor Virág

Képek: itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt

Közzétéve: 2018-08-25 08:56