Magyarországon a GOLD!

2018. február 5., a La Vida rendezvény központ újra megtelt fodrászokkal. Ezúttal Viola Dóra fodrászmester a skandináv GOLD divatház alapítóival lépett színpadra. Hajfestések, hajvágások és egy teljesen új professzionális termékcsalád mutatkozott be. Fényképes beszámolónk következik.

A Gold Professional Haircare alapítói és fejlesztői Victor Moreno és Marco Merie elismert szakemberek, akik már 17 éve a fodrászvilág kiemelkedő alakjai. Korábbi tapasztalataikat, amiket Victor a Sebastian, Marco a Schwarzkopf márkánál szereztek, mint termékfejlesztők és művészeti vezetők, a saját cégükben kamatoztatták. Ennek a két kreatív és igényes fodrásznak az álma egy tökéletes termék megalkotása volt, így született meg a GOLD. Ebben a kis videóban ők maguk mutatják be a GOLD Professional Haircare családot és a termékeiket.

Magyarországon a GOLD!

A teljesen aranyba öltöztetett terem méltó helyszíne volt a GOLD bemutatkozásának. Victor és Marco, a GOLD alapítói a programot a legújabb trendek prezentálásával kezdték, majd hajvágásokat és hajfestéseket mutattak a színpadon. A délután folyamán Viola Dóra is színpadra lépett. A fodrászok elégedetten és sok új ismerettel gazdagodva távoztak az eseményről, amire még Hajas László fodrászmester is ellátogatott.  

GOLD bemutatkozó

A Gold egy olyan Skandináv divatház, amely a hajápolásra és hajfestésre fókuszál. Ebben nem lenne semmi újdonság, csakhogy ők kizárólag természetes hatóanyagokat használnak a termékeikhez. A készítményeik nem tartalmaznak parabént, ammóniát, szulfátokat, PPD-t és resorcinolt sem. A termékeik hatóanyagaikhoz csakis létfontosságú olajokat, növényeket és természetes antioxidánsokat használnak.

Ismerd meg te is a GOLD-ot! Kattints ide további információért.

 

Közzétéve: 2018-02-07 20:33

gold_skandinav_divathaz_bemutato_2018_004
gold_skandinav_divathaz_bemutato_2018_003
gold_skandinav_divathaz_bemutato_2018_010