Magyar fodrászat, londoni életérzés, minden, ami VGS Education

VGS_Education_2020_cover

A fodrász világban kitűnni nem könnyű feladat. A végtelen alázat és a kitartás, mint egy lelki iránytű mutatja az utat a valódi tudás és a megvalósításra váró vágyak felé. Veress-Győri Sándor spontán, de mégis konkrét célokkal vágott neki Londonnak, aminek eredményeként idővel a covent garden-i Sasson szalon művészeti vezetőjévé vált. Már lassan három éve, hogy visszatért Magyarországra és megalapította a hazai fodrászpaletta újabb színfoltját, a VGS Education-t. Hol tart most? Már mutatjuk is!

VGS Education filozófia: individualitás és tudatosság

Veress-Győri Sándor története a londoni sikerek után nem ért véget, sőt mi több, a hazaköltözés egy újabb kalandott jelentett. (Villáminterjúért kattints ide!) Feleségével, Nagy Mariannal megalapították a VGS Education-t, azaz azt a márkafüggetlen fodrászoktatás-sorozatot, amelynek struktúrájában

  • a sassooni gyökerek dominálnak,
  • az oktatás elsősorban a tudatos hajvágás elsajátításában rejlik,
  • megtanulod a személyre szabott lookok látásmódját,
  • a cél a biztos alapok elmélyítése.

A kiindulási pont Sopron volt, de az oktatások sikerességének hála a VGS Education képzései jelenleg Magyarország legkülönbözőbb pontjain is elérhetőek. Sándor sokoldalú személyiségének köszönhetően a hagyományos oktatásokon túl január végén még két fantasztikus és rendhagyó élményben is részed lehet, hogyha követed Veress-Győri Sándor munkásságát. 

VGS_Education_2020_2

Minden, ami VGS Education

– Fodrászinfó programajánló 2020-ra – 

#1 VGS Education képzések Budapesten, Sopronban és Szegeden

Ha felkeltette az érdeklődésedet a precíziós hajvágás világa, és mindezt szeretnéd egy olyan fodrászoktatótól elsajátítani, aki testközelből élte át a sassooni világ titkait, akkor most lehetőséged van a VGS képzések  Budapesten, Sopronban vagy Szegeden történő elsajátítására. (Figyelem: a képzések között nem mindegyik elérhető mind a három helyszínen.) A képzés alkalmával biztos lehetsz, hogy a technikai tudás mellett lelkileg is feltöltődsz majd. További részletek itt:

  1. VGS Education: háromnapos alap hajvágás képzés 

  2. VGS Education: kétnapos haladó hajvágás képzés

  3. inspirációs look&learn Veress-Győri Sándorral

  4. szalon kreatív képzés Veress-Győri Sándorral

VGS_Education_2020_3

#2 Veress-Győri Sándor és Jean-Baptiste Mazella kooperáció

Szeretnéd, ha még fokoznánk? Tudjuk… Veress-Győri Sándor képzéseinek egyik legmenőbb és legrendhagyóbb módja a világhírű Jean-Baptiste Mazellával való közös, intenzív háromnapos hajvágás képzése. Az év nem is indulhatna jobban, mint egy ilyen impozáns lehetőséggel. Mit kell tudnod róla? Látod ott lejjebb azt a linket? Kattints!

MAZELLA ÉS VERESS-GYŐRI INTENZÍV HAJVÁGÁS KÉPZÉS

VGS_Education_2020_4

#3 LIVE WITH BUDAPEST

Nem sokat kellett várni az idei év egyik legnagyobb szakmai dobására. A Jean-Baptiste Mazella által megálmodott LIVE WITH eseményt 2020. január 25-én Budapesten is megrendezik, ami egy igazán új inspirálódási lehetőséget tár a lelkes szakemberek elé. Itt most tényleg minden a hajvágásról szól 12 profi szakember tolmácsolásában: színpad, demó modellek, hangosítás és füstgép nélkül. Minden további részletért kattints a linkre:

Pörögj rá a LIVE with Budapestre!

VGS_Education_2020_5

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: Veress-Győri Sándor

Oszd meg másokkal is a kihagyhatatlan lehetőségeket – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-01-13 10:37

VGS_Education_2020_4
VGS_Education_2020_3
VGS_Education_2020_4