L’Oréal Professionnel TECNI.ART megújulás és nagyköveti kollekció

L’Oréal Professionnel TECNI.ART: a brand styling termékcsaládjának megújítása. A legújabb – nemzetközi fodrászok közreműködésével – elkészített anyagokkal, ezennel elérkeztünk a professzionális hajformázó termékek egy újabb korszakához. Modern formulákban, letisztult szépségben és tökéletes lookokban nem lesz hiány!

A hajformázó termékek új korszaka: L’Oréal Professionnel TECNI.ART termékcsalád

A L’Oréal Professionnel TECNI.ART titka nemcsak a terméktulajdonságokban rejlik, hanem annak elkészítési fázisában és csomagolásának kivitelezésében is. A TECNI.ART termékcsalád a világ vezető fodrászainak közreműködése által kifejlesztett formulákat tartalmaz, amely egyaránt alkalmas a tökéletes női-férfi lookok elkészítéséhez, illetve kivitelezéséhez. 

A TECNI.ART csomagolásai között három különböző kivitelezést különíthetünk el, amelyek már előre árulkodnak a szakemberek számára. A fehér csomagolású termékek – The Neat Essentials -, jelölik a fodrász nélkülözhetetlen eszköztárának elemeit, míg a szürke csomagolásúak – The Texturizers-, ahogyan a neve is elárulja, a textúráért felelnek. Végül, de nem utolsó sorban, a fekete csomagolás az exkluzív hajformázó termékeket takarja – The Transformers -, amelynek állaga az ember tenyerében alakul át. 

A TECNI.ART a L’Oréal Professionnel hazai nagyköveteit is megihlette, nézd meg kollekciójukat: 

Zsiga Renáta 

Hajas László 

Dudás Attila 

Kucsera Zsolt 

Zsidró Tamás

Kíváncsi vagy, hogyan készült a TECNI.ART kollekciója?

Less be a kulisszák mögé! Kattints a képre!

Hajas László és Dudás Attila a L’Oréal Professionnel TECNI.ART fotózáson. Még több kulisszatitok érdekel? Kattints a képre!

L’Oréal Professionnel TECNI.ART termékcsalád kategóriái

A TECNI.ART termékcsalád formulái – ahogyan a csomagolások tekintetében már említettük -, három kategóriába sorolhatóak: a fixálóéba, a textúrát adóéba és az átalakítóéba. A három kategórián belül is van még lehetőségünk a választásra, attól függően, hogy funkciójában és hatásában milyen terméket keresünk. De melyek ezek? 

#1 Fixálás

a) Tecni.Art Air Fix & Tecni.Art Air Fix Pure: Professzionális hajlakk extra erős tartással a hosszan tartó, fénytől ragyogó frizurákért. Pure változata hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz.

b) Tecni.Art Fix Anti-Frizz & Tecni.Art Fix Anti-Frizz Pure: Fixáló spray 24 órás antisztatikus, párataszító és szöszösödésgátló hatással a frizura hosszan tartó rögzítéséért és csodálatos fényéért. Pure változata hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz.

c) Tecni.Art Fix Design: Finishing spray a haj helyi rögzítéséhez, kontyok fixálásához és a frizura definiálásához.

d) Tecni.Art Fix Max: Maximális rögzítést biztosító zselé, maradványanyagok nélkül, gyorsan száradó formulával a sima vagy borzas frizurákért.

#2 Textúra

a) Tecni.Art Depolish: Destrukturáló matt hatású hajformázó krém-paszta a durva hatású hajért, a definiált tincsekért és a természetes, matt megjelenésért.

b) Tecni.Art Beach Waves: Ásványi sókkal dúsított texturizáló spray a tengerparti hullámokért és a borzas, kócos hatásért.

c) Tecni.Art Constructor: Texturizáló és fixáló hővédő spray vékony szálú hajra a nagyobb volumenű hullámos frizurákért.

d) Tecni.Art Savage Panage & Savage Panage Pure: Száraz hatású texturizáló púder-spray a testes és fixált frizurákért, a haj ’60-as évek stílusában kokettáló XXL volumenéért. Pure változata hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz.

e) Tecni.Art Super Dust: Volument és textúrát adó púder a páratlanul fixált,
rövid, borzas és tupírozott frizurákért.

#3 Átalakulás

a) Tecni.Art Transformers Gel: Többcélú gél-hab az ellenőrzött, dús volumenű és természetes mozgású frizurákért. Végtelen számú dús lookok, gyönyörű rövid hajviseletek és rugalmas loknik létrehozásához.

b) Tecni.Art Transformers Lotion: A folyékony termékből paszta válik a hajtincsek megfelelő ellenőrzéséért, textúrájáért és definiálásáért. Megnyitja az ellenőrzött fegyelmezettség, a rövid frizurák, a definiált és texturizált hajviseletek lehetőségeinek határtalan tárházát.

A nagykövetek kollekciója a megújult Tecni.Art professzionális styling termékcsaláddal készült. 

Nézd meg a nagykövetek kollekcióját! Kattints a nevekre!

Zsiga Renáta 

Hajas László 

Dudás Attila 

Kucsera Zsolt 

Zsidró Tamás

Zsiga Renata Loreal Professionnel techni art kollekcio 2019.jpg
Dudas Attila Loreal Professionnel techni art kollekcio 2019
Hajas Laszlo Loreal Professionnel techni art kollekcio 2019.3

Szöveg és képek: L’Oréal Professionnel

Ha tetszik a TECNI.ART megújulása és szerinted a kollekciót másnak is látnia kell, köszönjük a Like-ot és megosztást! 🙂

Közzétéve: 2019-05-15 12:00

LOreal_Professionnel_Techni_Art_kollekcio_Hajas_Zsidro_Dudas_Kucsera_Zsiga_010
LOreal_Professionnel_Techni_Art_kollekcio_Hajas_Zsidro_Dudas_Kucsera_Zsiga_010
LOreal_Professionnel_Techni_Art_kollekcio_Hajas_Zsidro_Dudas_Kucsera_Zsiga_038