Legyél Te is a L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy zsűrije!

loreal-professionnel-style-colour-trophy-fodraszverseny

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy idén elhozta azt, amire már sokan vágytak: olyan versenykiírással készült, amiben a versenyzőknek egy french balayage hajat kellett megalkotnia. A balayage trend franciás változata nagy siker az utóbbi időben, a fodrászok kisujjában van, naponta 2-3 készül belőle szalononként. A versenyre 50 pályamunka érkezett, amiből 6 csapat került be az élő döntőbe. Fényképes beszámoló következik, görgess tovább!

Szakmai pezsgés á la L’Oréal Professionnel

Az elmúlt másfél év nagyjából arról szólt, hogy mindenki a saját mikrokörnyezetében mozgott és alkotott, az interakciók minimálisra csökkentek, a szakmai találkozások megritkultak, sok esetben az online térbe helyeződtek át. A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy egy kicsit megkavarta az állóvizet, több tekintetben is. Először is a versenykiírásával: mely ezúttal azt kérte bemutatni, ami a mindennapok munkája és nem egy vizionált kép – ez már önmagában sokakat megmozgatott –, másodszor pedig az élő versennyel. Utóbbin a legszebbnek ítélt hat munka beküldője mérte össze tudását a L’Oréal Professionnel Akadémián, ahol végre olyan szakmai pörgés volt, amire már nagyon sokan vártunk.

LOreal-Colour-Trophy

Világszínvonalú munkák és körülmények a L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy verseny döntőjén

L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy: világszínvonalú verseny és körülmények

Mindig is tudtuk, hogy a magyar fodrászok kiemelkedők a szakterületükön, de ebben ez a verseny még jobban megerősített minket. Bátran állíthatjuk, hogy a L’Oréal Professionnel verseny hazai fordulójára beküldött pályamunkák tökéletesen megállnák a helyüket bármelyik európai nagyváros szalonjában. A kiírásnak megfelelően, az elkészített modellek a francia sikk és elegancia jegyében, a french balayage trendjének (és festési technikájának) megfelelve készültek el az élő versenyen is.

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy szakmai szemmel

Büszkék vagyunk arra, hogy a Fodrászinfót másodjára hívták el a verseny zsűrizésére, ami egy egész napos feladat volt. Ez alatt lehetőségünk nyílt végigkövetni minden modell elkészítését, a kezdetektől és diagnosztizálástól egészen a végeredményig, a styling utolsó simításáig. A pontozás pedig nem is annyira egyszerű, gondolnátok, hogy hét kategóriában összesen 32 alkategóriát kell pontozni – természetesen mind a hat csapatnál? Itt kell megjegyezni, hogy a hat fodrász – név szerint Zana Erzsébet, Tellér Heni, Pfaff Dóra, Lukács Panna, Tóth Márk, Pályi Bence és csapatuk – igazán maradandót alkotott, olyat, ami bármelyik french balayage lookbookban megállná a helyét.

A zsűrinek tehát nem volt egyszerű dolga, bizony, több ponton is gondolkodóba esett. A szakmai zsűrit Zsiga Renáta, Tonomárné Dancsó Erika, Dóczy Júlia és Hansági Dorka képviselte, a zsűri elnöke pedig Zsidró Tamás volt.

LOreal-Colour-Trophy

Tóth Márk csapata és a zsűri egy része: Zsiga Renáta és Zsidró Tamás

Irányítsd Te is a végeredményt!

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy-ban az az izgalmas, hogy a végeredmény még mindig nem ismert a zsűri számára sem, hiszen az ő véleményük csak egy dolog. Hátra van még egy „zsűrinyi szavazat”, illetve a végeredmény kialakulásában közrejátszik egy közönségszavazás is. És éppen ennél a versenykiírásnál, ahol a mindennapok francia sikkje, a french balayage megalkotása volt a cél, mi sem természetesebb, minthogy a nagyközönséget is szavazásra buzdítsa a francia multi – itt a lehetőség, hogy Te is elmondd a véleményed!

Szavazz itt: https://styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com/country/hu

Szavazatok leadásának ideje: 2021. szeptember 12-14. (23:59)  

Szerinted melyik legyen a győztes munka?

(A munkákat visszafelé ABC-sorrendben osztjuk meg.)

#1 Zana Erzsébet munkája

#2 Tóth Márk munkája

#3 Tellér Henrietta munkája

#4 Pfaff Dóra munkája

#5 Pályi Bence munkája

#6 Lukács Panna munkája

Eredményhirdetés

A verseny eredményhirdetése 2021. szeptember 15-én este lesz, ahol a L’Oréal Professionnel egy gálavacsora keretében mutatja be azt a győztes fodrászt, aki automatikusan továbbjut a nemzetközi döntőbe. Ha ott is kiválasztásra kerül, akkor pedig a 9 abszolút győztes közé kerül, akik élőben, Párizsban mérik össze tudásukat. Így tehát nagy a tét, a nemzetközi hírnév egy karnyújtásnyira van.  

A 2021. szeptember 15-i eredményhirdetést élőben közvetítjük a Fodrászinfó közösségi média felületein: kövess minket!

 

Szöveg: Hansági Dorka

Képek: L’Oréal Professionnel

Ha tetszik ez a verseny, szavazz Te is, és oszd meg ismerőseiddel a lehetőséget! 🇫🇷

Közzétéve: 2021-09-07 15:19

LOreal-Colour-Trophy