LIVE with Budapest

Jean-Baptiste Mazella világújdonsága 2020. január 25-én hazánkban is megrendezésre kerül. LIVE with a legnagyobb magyarországi fodrász oktatókkal, minden infó itt, egy helyen.

LIVE with: álomból valóság

Jean-Baptiste Mazella neve gyakorlatilag fogalom a fodrász szakmában: az úriember precíz hajvágásairól, kifinomult szépérzékéről és stílusos kollekcióiról híres, így nem csoda, hogy a világ vezető- és trendteremtő fodrászaiként tartják számon napjainkban. És hogy mi a legújabb húzása? Megálmodott és elindított egy nagyon menő fodrászeseményt. Mondhatni egy fodrászünnepet, ami csak a szakmának szól. Professzionális márkák támogatásától függetlenül teremtett egy olyan ingyenes (!) eseménysorozatot, amihez világszerte a legnagyobb fodrászok csatlakoztak – örömmel.

LIVE with: a koncepció és az esemény célja

Összehozni a fodrász szakmát, márkától függetlenül. Együtt lenni (elsősorban online, de offline is) és végig nézni a meghívott fodrászok munkáját testközelből. Nincs színpad, demo modell, dobogó, hangosítás, füstgép… Ez most csak a hajról és a szakmázásról szól. A munkák 100%-ig ott és akkor készülnek. 1 fellépő, 1 modell. Szabadon sétálhatunk a fodrászok között és inspirálódhatunk, kérdezhetünk tőlük.

LIVE with: a magyarországi fellépők névsora

A budapesti LIVE with line-upja alaposan átgondolt. A fellépő fodrászok egytől-egyig fodrászoktatók és a szakma kiválóságai. Kik is ők?

Jean-Baptiste Mazella

Hajas László

Buzássy Steven

Hoglmayer Attila

Fátrai Krisztina

Hintenberger Máté

Tombácz Zsuzsa

Marosfalvi László

Beke Balázs

Csonka Tamás

Czinki Herbert

Veress-Győri Sándor

LIVE with: az online világ szabadságot ad

A LIVE with elsődlegesen az online térre fókuszál. A résztvevő fodrászok mind saját felületeiken osztják meg munkájukat, így minden pontosan végig követhető: az első leválasztástól a styling „finomhangolásáig” az összes mozzanat megörökítésre kerül. Természetesen a Fodrászinfó oldalán is minden nyomon követhető!

LIVE with: ugorj be te is a szalonba 

A LIVE with célja emellett az is, hogy kézzelfogható élményt adjon. Az esemény nyílt, mindenki számára ingyenesen látogatható. Ám a helyszín befogadóképessége véges és az esemény jellege miatt a beléptetés nincs regisztrációhoz kötve. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, hogy annak tudatában jöjjön el a helyszínre, hogy esetleg nem fog tudni bejönni!

Fodrászinfó TIPP: ha aznap éppen dolgod akad Budapesten, feltétlenül nézz el a szalonhoz. Ha viszont messze laksz és nem hoz utad Budapestre aznap, akkor kényelmesen, a jó meleg kanapéról kövesd az eseményeket a Facebook és Instagram élőkön keresztül. Kapcsolj valamelyik fellépő oldalára és már te is részese vagy mindennek!

Mikor?

2020. 01. 25-én 19:30-21:30

Hol?

Marosfalvi Hair (1036 Budapest, Perc utca 6.)

Belépő

Az eseményre a belépés ingyenes, de a férőhelyek száma korlátozott!

Szöveg: Fodrászinfó

Kép: Városi Rebeka

Szerinted ez a hír mást is érdekelhet? Feltétlenül oszd meg vele! Köszönjük.

Közzétéve: 2019-12-12 20:00