LIVE with Budapest újratöltve: találkozzunk 2022-ben is!

live-with-budapest-2022-cover

2020-ban hatalmas sikert aratott a LIVE with Budapest. Imádtuk minden percét, ezért alig vártuk, hogy újra átélhessük az esemény sajátos atmoszféráját. Akkor még nem gondoltuk, hogy időközben a járványhelyzet miatt több mint két év eltelik, de így talán még izgatottabbak vagyunk, amiért elsőként árulhatjuk el az idei esemény részleteit! Mit kell tudnod a LIVE with Budapest 2022-ről? Már mutatjuk is!

Miről is szól a LIVE with Budapest? Frissítsük fel az emlékeket! 

Még mielőtt nagyon előreszaladnánk, tartunk egy gyors kitérőt arról, hogy mit kell tudni a LIVE with Budapestről és a mögötte lévő koncepcióról. Ha esetleg még nem találkoztál az eseménnyel – vagy homályosak az emlékeid erről –, akkor a következőket kell tudnod:

  • A LIVE with Budapest fodrászesemény megálmodója a világhírű Jean-Baptiste Mazella.
  • Mazella a LIVE with koncepciójával járja a világot. Célja, hogy egy estére az aktuálisan kiválasztott országban egyesítse a legtehetségesebb fodrászok erejét. Ilyenkor minimum 10 fodrász alkot egy helyen, mindenfajta körítés nélkül: nincs színpad vagy markáns látványelemek, “csak” a szakemberek és modelljeik. 
  • A frizurák 100%-ban ott helyben készülnek; a fodrászok párhuzamosan “egymás mellett” dolgoznak. Mindeközben a szakemberek alkotási folyamatát online is lehet követni egy élő Instagram-streamen keresztül.
  • A rendezvényre bármelyik fodrászkolléga ellátogathat ingyen és bérmentve. Fotózhat, inspirálódhat, megfigyelheti példaképeit munka közben testközelből, felteheti nekik a kérdéseit. 

Egy szó mint száz, ahogyan olvashatod, hatalmas flow-élmény bekerülni a LIVE with Budapest körforgásába. Nincsenek szigorú szabályok, hiszen nem egy komplett show-ról, de nem is egy kifejezett oktatásról beszélünk, hanem valami sokkal többről: az alkotás szabadságának megéléséről, a szakmai inspirálódás magas fokáról és persze mindezek tökéletes keverékéről.

LIVE_with_Budapet_beszamolo_4

Jean-Baptiste Mazella a 2020-as LIVE with Budapesten

LIVE with Budapest 2022: te is velünk tartasz?

Reméljük, hogy elég kedvet csináltunk már ahhoz, hogy most azonnal bevésd a naptáradba a LIVE with Budapest 2022 részleteit!

LIVE with Budapest időpont:

2022. július 4. (hétfő)

Helyszín: 

HAJAS SZALON

1051 Budapest, Nádor utca 20.

Belépés:

Ingyenes

Fellépők:

Az idei LIVE with-en Jean-Baptiste Mazella mellett természetesen fellép magyar jóbarátja és kollégája, Veress-Győri Sándor is. A teljes line-upot azonban egyelőre még nem közöljük, hogy legyen egy kis izgalom az esemény napjáig. Azt viszont megígérhetjük, hogy időről időre csepegtetjük majd az infókat, csak követned kell hozzá a Fodrászinfó Instagram–, illetve Facebook-oldalát!

Vajon kik lesznek a többiek? 😉

live-with-budapest-2020-jean-baptiste-mazella-veress-gyori-sandor

 

Egy kis inspirálódásért olvasd el korábbi beszámolónkat:

LIVE with élménybeszámoló: az online világ szabadságot ad

 

Szöveg: Fodrászinfó

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy minél több emberhez eljusson az esemény híre! Köszönjük! 😎

Közzétéve: 2022-06-12 17:15