LIMELIGHT őszi/téli kollekció 2019 by Revlon Professional

LIMELIGHT_COLLECTION_REVLON_cover

A Revlon Professional Limelight kollekciója bemutatja 2019/2020 legnagyobb őszi/téli hajtrendejeit, amelyben a minimalista megjelenés, a finom színhatások és a kifinomult technikák játsszák a legnagyobb szerepet. A trendanyagban merész, de mégis viselhető formák keltik életre a képzeletünket, amelyben a technológia, a fantázia és a kreativitás gyönyörű egyedi lookokat teremt. Neked melyik lesz a kedvenced?

Revlon Professional Limelight kollekció 2019

#1 Egy rejtett drágakő

Visszafogottan diszkrét vagy rendkívül feltűnő – a választás a tiéd. A rejtett drágakő szögegyenes és mindig ragyogóan fényes haj, amely látványos játékot űz az árnyalatokkal. Az ébenfekete hajban felvillan a mély bíborlila fénycsík, amely finom átmenettel a lángoló narancsos gránátvörösön át a feketébe torkollik. Ez a két esztétikusan egymásra helyezett színsáv a siker garanciája az alternatív valóságok megalkotásában.

LIMELIGHT_COLLECTION_REVLON_4

LIMELIGHT_COLLECTION_REVLON_3

#2 Sötét univerzum

Fikció vagy valóság? A divat-orákulum bemutatja a szezon sztárját: a letisztult Mátrix-stílusú, totális fekete frizurát. A sötét univerzum hajszínvilágának sötét alapja a vörösbor, a sötét bíborlila és a burgundy vörös árnyalatainak tökéletes harmóniájával keveredik. Ez a frizura egy klasszikus bob formát testesít meg, mely ívesen simul a tarkóra mégis kerekded volument biztosít. 

LIMELIGHT_COLLECTION_REVLON_6

LIMELIGHT_COLLECTION_REVLON_11

#3 Fény a levegőben

A nagyon elegáns szőke hajszínben keveredik a fémes tónus és a fák színvilágát idéző árnyalatok, ami már a tél érkezését sugallja. A frizura formavilága kiemeli az arc íveit és a szinte láthatatlan színsávok könnyedsége fiatalos és hangsúlyos megjelenést biztosítanak viselőjüknek. A hajszínátmenetek ugyan aligha megfigyelhetőek, mégis pontosan megtervezett festési technikával készültek, amelyek hozzájárulnak a gyönyörű nőiség kihangsúlyozásához. 

LIMELIGHT_COLLECTION_REVLON_8

LIMELIGHT_COLLECTION_REVLON_7

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Revlon Professional

Ha tetszik a Revlon Professional  legújabb kollekciója, akkor lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂 

Közzétéve: 2019-10-12 13:00

LIMELIGHT_COLLECTION_REVLON_2
LIMELIGHT_COLLECTION_REVLON_2
LIMELIGHT_COLLECTION_REVLON_10