A legmenőbb fodrászeszköz: Framar!

Framar fodrasz eszkoz

A Framar külföldön már szinte egy fodrászati fogalom, amit a profi fodrászeszközökre használnak. Figyelemfelkeltő színének, a legújabb design szerinti kialakításának, innovatív technológiai újításának és globális marketingjének köszönhetően piacvezető majd’ minden importőr országban a fodrászeszközök piacán. Lássuk, milyen újdonság érkezett a magyar fodrászok életébe a Framar személyében.

Vannak alapvető berögződéseink, amin sok-sok év elteltével egyrészt nehéz változtatni, másrészt – és talán ez a nyomósabb, – eszünkbe sem jut a változtatás gondolata. A fodrászeszközök piaca nagyrészt ilyen, hiszen nem sokszor fogalmazzuk meg a napi munkánk során magunknak, hogy milyen eszközre is vágynánk, mivel lenne könnyebb dolgoznunk. Miért van ez így? Mert megszoktuk a palettát és pontosan tudjuk, milyen eszközök állnak rendelkezésre munkánkhoz. Vagyis eddig ez így volt.

Framar fodrasz eszkoz
Framar: a legszínesebb forászeszköz!

A Framar újdonság a fodrászeszközök piacán

A Framar abszolút újdonságnak számít a fodrászeszközök piacán, de bizony nem csak mostanában. Ha egy kicsit megnézzük a cég történetét, látni fogjuk, miért. (Aki pedig a lényegre térne, itt tudja megvásárolni a termékeket.)

1985: A melírfólia felfedezése

Frank Gallo, a Framar egyik társalapítója Angliába részt vett egy hajvágó/hajfestő képzésen, hogy szakmai tudását tökéletesítse. A képzés közben rátalált egy új technikára, mégpedig a fólia használatára hajfestés és melírozás közben. Ez a felfedezés jelentette a melírozás jövőjét, így hazatérte után a melírsapkát leváltva, elkezdte használni és tökéletesíteni ezt az új rendszert a saját szalonjában, nagyon meggyőző eredményekkel.

1986: A Framar vállalat megszületése

Maria és Frank (társtulajdonosok) fokozatosan indították el a vállalatot, kezdetben rengeteg szalont látogattak végig Ontario déli részén, bemutatva a fodrászoknak a fóliahasználat előnyeit.

1987: A 2,27 kg-os tekercs

Az innováció kulcsfontosságú. Miután valamivel több, mint egy évig előre darabolt fólia lapokat árultak, a duo úgy döntött, hogy bemutatja a 2,27 kg-os fóliatekercset, azzal az első adagoló és fóliahajtogató géppel együtt, mely mindmáig megtalálható a szalonokban. Ezután kezdtek megjelenni a forgalmazók, hiszen meglátták a lehetőséget a melírfólia használatában.

1991-1994: A változatosság jó dolog

Az első szakmai show. A Framar kiállított a torontói ABA szépségipari szövetség vásárán, ahol bemutatta termékújdonságait, valamint oktatást tartott a fodrászoknak a melírfólia használatának technikáiról és előnyeiről, kidolgozva oktatási rendszerüket.

Annak érdekében, hogy a melírfóliák átfogóbb sorát tudja nyújtani az ügyfeleinek, a Framar bemutatta a színes tekercseket. A 0,45 kg-os tekercsek kielégítik a melír technikához szükséges igényeket, miközben a használt munkaterületet minimalizálja.

Framar fodrasz eszkoz
Framar, ha innovatív fodrászeszközt keresel!

2001: A nagy lépés

A rendelkezésre álló hely egyre szűkebbnek bizonyult, ahogy a termékek és a felhasználók bázisa gyarapodott. Így a Framar egy nagyobb területű épületbe költözött. Az új telephely új nevet hozott magával, így született meg a „Framar International”, miközben a vállalat elkezdte árulni termékeit Észak-Amerika egész területén.

2002-2006: A gyártás Kanadába költözött

A cég a fóliák gyártását saját kezébe vette annak érdekében, hogy ügyfeleik számára alacsonyabb árakat tudjon biztosítani. Az összes extrém puhaságú előre darabolt fólia a mai napig Kanadában készül. A cég kifejlesztett egy innovatív rendszert a fóliák egyedülálló textúrált felületének kialakításához, valamint bármilyen méretre való darabolására, hogy a felhasználók összes igényének eleget tud tenni.

Framar fodrasz eszkoz
Már kapható Magyarországon a Framar!

2008: Újabb nagy lépés

A megállás nélkül bővülő terméklista párosítva a folyamatosan növekvő ügyfélkörrel tovább mozdította a Framar International céget egy még nagyobb raktárépületbe. A termékpaletta folyamatos bővülése nagyobb raktárkészletet igényel, amihez több helyre is szükség van.

2011: A Framar cég teljes átalakítása

A fólia iparban eltöltött 25 év után a cég úgy döntött, hogy teljes mértékben újra gondolja a márkát. Így születtek meg a fóliák adagolós dobozai, a kreatív és vicces nevek, az egyedülálló termékek, valamint a figyelemfelkeltő csomagolások. A Framar küldetésének érezte, hogy a tipikus melírfóliát és fodrászeszközöket szórakoztatóvá tegye.

2015: Újabb mérföldkő a Framar életében

A cég újabb egyedülálló termékeket vezetett be, ami forgalmazók gyarapodásával is járt. A Framar, az innovatív eszközeire való kereslet növekedése miatt úgy döntött, hogy újabb költözésre adja a fejét.

Framar fodraszeszkozok.
Neked vajon melyik Framar fodrászeszköz lesz a kedvenced?

2017: A Framar meghódítja Magyarországot

És itt van az újabb mérföldkő: a Framar megérkezett Magyarországra és feltett szándéka a hazai fodrászok életének megkönnyítése, a fodrászeszközök piacának bővítése és az innovatív technológiájú termékek megismertetése, megszerettetése a fodrászokkal.

Készen állsz, hogy Te is kipróbáld a Framart?

A termékeket itt tudod megvásárolni: http://welovehair.hu/framar/

Szöveg: fodraszinfo.com
Képek: Framar

Írd meg kommentben Te is tapasztalataid a Framar termékekről! És persze ha tetszett a cikk, köszönjük a megosztást és Like-ot!

Közzétéve: 2017-11-20 19:04

Framar fodrasz eszkoz
Framar fodrasz eszkoz
Framar fodrasz eszkoz