Laurent Decreton-tól búcsúzunk

Laurent_Decreton_cover

Fájó szívvel értesültünk róla, hogy a mai napon elhunyt a L’Oréal Professionnel nemzetközi nagykövete, Laurent Decreton. Tőle búcsúzunk.

Elhunyt Laurent Decreton, a L’Oréal Professionnel ikonikus alakja

Laurent Decreton halálhíre minket is megrendített. A francia fodrász tehetsége bejárta az egész világot, ugyanis 25 év szakmai tapasztalattal a háta mögött a L’Oréal Professionnel nemzetközi nagykövetévé, illetve az Haute Coiffure Française művészeti igazgatójává vált. Időközben olyan világhírű divatikonokkal dolgozott együtt, mint a Chanel vagy az Yves Saint-Laurent. A bemutatók mellett a legtöbb országban megfordult, hogy look&learn show-k keretében a frizuravilágban is népszerűsítse az igazi francia életérzést. Azon szerencsések közé tartozunk, akik 2019 októberében láthattuk és megcsodálhattuk e tehetséges szakember munkáját. A L’Oréal Professionnel egy ikonikus alakjától búcsúzunk.

Laurent_Decreton_1

A L’Oréal Professionnel csapata is búcsúzik

“Chers amis coiffeurs,

C’est avec une tristesse infinie que nous vous annonçons le décès de Laurent Decreton. Laurent était un grand artiste et par-dessus tout un véritable ami. La famille L’Oréal Professionnel n’oubliera jamais l’héritage qu’il laisse à la coiffure française.”

“Kedves fodrász barátaink,

végtelen szomorúsággal tudatjuk Laurent Decreton halálhírét. Laurent egy kimagasló művész volt, de ami még ennél is fontosabb, egy igaz barát. A L’Oréal Professionnel család soha nem felejti mindazt, amit a francia fodrászatban örökségül hagyott.”

Laurent_Decreton_2

 

Készítette: Fodrászinfó

Képek és forrás: L’Oréal Professionnel

Közzétéve: 2020-04-05 20:27