Kötéserősítés a hajban, avagy mire jók a „plexek” 2. rész

fekete haj szokitese koteserosites fontossaga

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető, itt az idő, hogy bemutassuk nektek a Magyarországon kapható hajkötés-erősítő termékeket.

Kötéserősítés a hajban, avagy mire jók a „plexek” 2. rész

A fodrásziparban nem csak a divat újul meg időről-időre, hanem a termékkínálat is az innovatív megoldások megérkezésével. A legújabb technológiai trend kétségkívül a hajszerkezet megóvása kötéserősítéssel, ami a „plexekkel” könnyedén elérhető. De mik is azok a „plexek”?

Összegyűjtöttünk mindent, amit a hajkötés-erősítésről tudni kell!

Kattints!

A cikksorozat folytatásaként arra gondoltunk, hogy bemutatjuk nektek a Magyarországon forgalomban lévő hajkötés-erősítő termékeket, a bizonyos “plexeket”. 

Ennek összeállításához segítségül kértük a cégeket, felkerestük őket és mindenkinek ugyanazt a 8 kérdésből álló kérdéssort tettük fel a korrektség jegyében. Cikkünkkel a tájékoztatás és nem az összehasonlítás volt a célunk.  Konkluzió éppen ezért nem szerepel a sorozatban, itt most nincs jobb vagy rosszabb termék, csupán egy átfogó összeállítást találtok a témában. 

Nem titkolt célunk a fodrászszakma – és a lakosság – tájékoztatása, a technológiai újítások bemutatása, hiszen a haj egészsége és a szakma jó hírnevének erősítése nekünk is eltökélt szándékunk.

hajkotes erosites mire jok a plexek.1

Hajkötés-erősítő professzionális termékek, a “plexek”

A “plexek” bemutatását egy cikkben terveztük, de a könnyebb áttekinthetőség jegyében külön aloldalakra bontottuk az egyes gyártók termékeit. A termékek nevére kattintva navigálhatsz el a hajkötés-erősítők oldalára: 

illetve lássuk a “plexmentes” JOICO válaszát is.

UPDATE:

Szöveg: fodraszinfo.com

Képek: itt, itt, itt, itt, itt

Ha tetszett az összeállítás, köszönjük a Like-ot és megosztást! 😉 Írd meg kommentbe, mivel folytassuk a sort!

Közzétéve: 2018-06-17 23:43

hajkotes erosites mire jok a plexek.1
hajkotes erosites mire jok a plexek.1
hajkotes erosites mire jok a plexek.1