Kormány Eta, boldog születésnapot!

Kormány Eta

Felejthetetlen bemutatójával kívánunk neki minden szépet és jót. Kormány Eta ünnepli születésnapját!

Kormány Eta, az Etalon Beauty & Hair Spa 2021. április 28-án ünnepli 64. születésnapját és szerettük volna méltóképpen felköszönteni. Ezért arra gondoltunk, hogy újra megosztjuk azt a felejtehetetlen bemutatót, amit a fodrászmester 60. születésnapján tartott Szegeden, ezzel tisztelegve munkássága előtt. Boldog születésnapot kívánunk, Eta!

Kormány Eta születésnapi bemutatója Szegeden 

Kormány Eta 2017. április 28-án ünnepelte 60. születésnapját, melynek apropóján nem meglepetés buli szerveződött, hanem éppen ellenkezőleg: a fodrászmester lepte meg családját, barátait, vendégeit és a szakmát egy felejthetetlen hajshow-val. A születésnapi mulatságra a Fodrászinfó is meghívást kapott, amit ezúton is nagyon köszönünk, emlékezetes élmény volt a részese lenni ennek a megismételhetetlen bemutatónak.

Kormány Eta már bő másfél évvel ezelőtt elhatározta, hogy e kerek évfordulón bizony ő adni szeretne, mint mondja: „ezzel is megköszönve azt a mérhetetlen szeretetet, ami felé árad.”

Megkockáztatom, hogy ilyen bemutatón még nem jártunk. Eta mind szakmailag, mind emberileg egy olyan show-t álmodott meg és segítőivel egy olyan estét varázsolt, amiből áradt a szeretet. Ez közhelyesnek hangozhat, de aki részese volt az élménynek, az pontosan tudja, miről beszélek. A precíz, gondosan kialakított show léptékei ellenére annyira emberi és megható volt, ami hűen tükrözi Eta személyiségét és a szakma iránti alázatot.

Kíváncsi vagy, hol dolgozik Eta nap mint nap? Kukkants be a szegedi Etalon Szalonba velünk:

https://fodraszinfo.com/etalon-a-stilusos-fodraszszalon/

Kormány Eta fodrászmester szakmai pályafutása

Eta immáron 46 éve tevékenykedik a szakmában, melynek legfőbb állomásait egy videóinterjúban ismerhettünk meg. Apropó, tudtátok, hogy Etát nem vették fel fodrásztanulónak? Csoóri Sándor fodrászmesterhez is hosszas kérlelés után tudott elmenni egy próbanapra, ahol bebizonyíthatta, hogy élete szakmája a fodrászat. Első nagy fodrászati kudarca egy elrontott dauer volt – melynek költségeit végül teljes egészében neki kellett kifizetnie, hiszen a vendégnek mindig igaza van. Eta ekkor egy életre megtanulta a dauerolás művészetét.

Korszakok című bemutatója az 50-es évek frizuradivatjától egészen a mai stílusokig kalauzolt minket: ami a szakma és a nagyközönség számára is igazán élvezetes volt. Ebben felvonultatta szakmai tudása legjavát: 150-60-70-ben is jártunk, a hippi korszak után a punk és a diszkókorszak következett, majd a 2000-es évek hajdivatja. Csak néhány pillanatkép az estéről: 

Kormány Eta születésnap

Finálé Kormány Eta születésnapi bemutatóján

Kormány Eta születésnap

Kormány Eta születésnapi tortája a Wella Professionals csapatától

Kormány Eta a nemzetközi és hazai fodrász szakma kiemelt alakjaival 

Kormány Eta születésnap

Hajas Lászlóval és Tim Hartley-val Londonban, a NOISE-on

Kormány Eta születésnap

Patrick Cameronnal Londonban, a Salon International rendezvényen

Kormány Eta születésnap

Veress-Győri Sándorral és Jean-Baptiste Mazella-val a M&P és VGS közös képzés záró napján, Budapesten

Boldog születésnapot kívánunk! 

Szöveg: Hansági Dorka
Képek: Kormány Eta Facebook oldal és Etalon Szeged oldal

Ha tetszett a beszámoló és Te is boldog születésnapot kívánsz Kormány Etának, akkor köszönjük, ha nyomsz egy Like-ot és megosztást! 🙂

Közzétéve: 2021-04-28 16:31