Kompos Tamás sikertörténete a Salonickal

kompos-tamas-sikertortenete-salonickal-cover

A tudatos digitalizáció jegyében a Salonic csapata most egy rendhagyó LIVE bejelentkezéssorozatot indított, aminek fókuszában az ügyfeleik állnak. Céljuk nem más, minthogy a tájékozódók plusz impulzusokat nyerjenek egy olyan szakember szemszögéből, aki már használja a Salonic online időpontfoglaló rendszerét. Ezáltal ők maguk is inspirálódnak, ötletet gyűjtenek a továbbiakhoz. Első “vendégük” Kompos Tamás, a Hedge Hair szalonok tulajdonosa és üzletvezetője volt.

Kompos Tamás portré

A Fodrászinfó olvasóinak már biztosan ismerősen cseng Kompos Tamás neve, hiszen egy korábbi interjúban mi is feltártuk a Hedge Hair szalonok tulajdonosának a szakmához kapcsolódó viszonyát. Ha mégis lemaradtál volna, summázva is érdemes megismerni Tamás szakmai pályáját, hiszen nem kis utat tett meg a hazai fodrász szférában. Közel 20 éve alapította a Hedge Hair-t Debrecenben, ami időközben kinőtte magát, és egy franchise szalonhálózatként megjelent Nyíregyházán és Budapesten is.

A fővárosban való jelenlét sok kihívást rejtegetett magában, de szépen lassan minden puzzle darab a helyére került, így jött képbe a Salonickal való partneri viszony is a Hedge Hair budapesti üzletében. Tamás üzletpolitikája minden esetben a közös érdekek kidomborítása és a csapatmunka értékének kihangsúlyozása, így nem véletlen, hogy az online időpontfoglaló rendszer bevezetésekor a Salonic csapata mellett döntött. Bogdán Dávid magyar fejlesztésű rendszerének sikere ugyanis nem kizárólag a profi technológiai megoldásokon alapszik, hiszen a partnereikkel történő közös együttműködés is mindig példaértékű volt a cég életében. 

Kompos_Tamas_interju_Hedge_Hair_cover

Kompos Tamás, a Hedge Hair Group megálmodója

A Hedge Hair & Salonic együttműködés

A Hedge Hair & Salonic együttműködés eredményessége, hogy a két vállalkozás filozófiája nagyon hasonló. Mindkét tulajdonos ugyanazokat az alapelveket vallja, miszerint: minden a jó csapaton, az alázatkészségen és a precizitáson múlik. Ezek a gondolatok ki is domborodtak az élő beszélgetés alatt, és persze szó esett arról is, hogy Kompos Tamás számára miért volt fontos a Salonic rendszerének bevezetése, és miért tartja kiemelkedőnek a használatát.

Úgy fogalmazott, hogy Budapest egy világváros, ezért egy fővárosi fodrászszalon életében elengedhetetlen az online bejelentkezés. Ha az üzletek nem adják meg ezt a lehetőséget a vendégeiknek, akkor az sok kaput bezár. Az egyik legnagyobb élménye a Salonic használatával a folyamatos telefonhívások megszüntetése volt, azaz, hogy a rendszer bármikor képes a háttérben elvégezni azt az adminisztrációs munkát, amivel máskor a fodrásznak kéne foglalkoznia. Ennek köszönhetően teljesen mindegy, hogy este tíz vagy tizenegy órakor jelentkezik be egy vendég, a szakember életére ez nincs kihatással.

Ezzel szemben Kompos Tamás számára mégis az üzletvezetői szempont volt a leginkább mérvadó a Salonickal kapcsolatban, kedvenc funkciói között:

  • az ügyviteli rendszert
  • a raktárkészlet-kezelést és az anyagfelhaszálási funkciókat

emlegette. Ezeknek köszönhetően ugyanis bármikor képes lehívni az üzlet forgalmáról, illetve a kollégák munkájáról szóló riportokat, meg tudja határozni, hogy mikor van szükség nagyobb marketingtevékenységre, az anyagfelhasználás adatai alapján pedig mindig előre fel tud készülni a pótlásra. Fontosnak tartja, hogy az online naptár segítségével pillanatok alatt átlátja egy napját, így a feladatok megtervezése is sokkal gördülékenyebb és flexibilisebb.

A teljes videóbeszélgetés megtekintéséhez kattints a videóra:

 

Ha kedvet kaptál a Salonic rendszerének kipróbálásához, kattints a képre:

salonic online bejelentkezo fodraszatoknak

Tudtad?

A Salonic február 26-án ünnepli a harmadik születésnapját, ezért a csapat mindenféle jóval készül számotokra! Kedvezményes időszakra lehet számítani, ezért a hónap végén érdemes figyelni a részleteket – mi szóltunk! 😉

Ezek a cikkek még érdekelhetnek:

#1 Egy profi szalon profi időpontfoglalót használ @Salonic vendéginterjú

#2 Salonic “egypercesek” – így gazdálkodj okosan az időpontjaiddal!

#3 Így szabadulj meg fodrászként az adminisztrációs terhektől: Salonic & Billingo

Szöveg: Fodrászinfó

Cover kép: Kompos Tamás

Ha tetszett a beszámoló, köszünjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2021-02-04 18:55