Kíméletes szőkítés az idHAIR Bleach termékcsalád segítségével

idhair-kimeletes-szokites-boritokep

A skandináv idHAIR 1986-ban alakult Dániában, majd dinamikusan növekedett a szépségipar területén. Így mára egy világszerte ismert márkává nőtte ki magát. Az egymást követő sikerek és a jelentős terjeszkedés után a brand egy svéd gyárral együttműködve minden professzionális fodrászigényt kielégítő egyedülálló termékcsaládokat hozott létre. Korábbi cikkünkben  már szó esett az idHAIR Hair Paint Free ammónia–, PPD– és rezorcinmentes hajfestékeiről, ezúttal pedig az idHAIR Bleach szőkítő termékeit mutatjuk be nektek.

Az idHAIR termékek garantált minőséget biztosítanak

A Green Salon egy olyan non-profit szervezet Dániában, ami a fodrászati termékeknek az egészségre való befolyását és minőségét vizsgálja. Fő célkitűzése, hogy csökkentse a termékekben lévő káros összetevőket, amik negatív hatással lehetnek a szakemberekre, illetve a vendégeikre. Amikor a kezedbe veszel egy Green Salon által jóváhagyott terméket, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy olyan korszerű készítményt használsz majd, ami az Európai Unió általános irány- és jogszabályainál is szigorúbb előírásoknak felel meg.

Az idHAIR Bleach termékcsalád innovációja

Az idHAIR Bleach szőkítő szortiment a korábban említett szempontok ötvözeteként született meg, ami ugyanolyan hangsúlyt fektet a kíméletességre, mint a hatékonyságra. A termékcsaládban szőkítőporok és szőkítőkrémek is megtalálhatók, amelyek között bárki fellelheti kedvencét. Az egyedi igényekre is megoldást nyújtanak, legyen szó intoleranciáról, vagy extra sérülékeny hajról. Most pedig elérkezett az idő, hogy megmutassuk, miben is rejlik az újdonságok innovációja – ezt figyeld!

#1 Bleach Me Power+

A Bleach Me Power+ egy kiemelkedő, többfunkciós szőkítőpor, amellyel akár 9 színmélység is világosítható. Az egyedülálló ASNC-komplex aminosavakat, cukrokat, ciszteint és glicint tartalmaz, amelyek együttesen védik és alakítják át a haj felszínét, valamint belülről segítik a szőkítés folyamatát. Az aminosavak mélyen behatolnak a hajba, modulálják a per-szulfátok hatását, és helyreállítják a sérült keratinszerkezetet. A cukrok a haj felületét célozzák meg, nedvességet és táplálékot biztosítanak. A cisztein és a glicin a keratinkötéseken belül hatnak, így a haj egészségének jelentős javulását eredményezik, így messze ez az egyik legjobb komplexum. 

idhair-kimeletes-szokites-Bleach-Me-Power+

idhair-kimeletes-szokites-Szumpher-Nemeth-Nikolett

Kíméletes szőkítés a Bleach Me Power+-rel: Szumper Németh Nikolett munkája

idhair-kimeletes-szokites-Flamisch-Dora

Flamisch Dóra munkája

idhair-kimeletes-szokites-Bronze-Art-Studio

Bronze Art Studio munkái

idhair-kimeletes-szokites-Orsy-IdHair

Orsy idHAIR munkái

#2 Niophlex Beach

A Niophlex Beach egy innovatív szőkítőpor, ami a haj szerkezetét megóvja, a tincseket pedig gyengéden világosítja. A hagyomágyos szőkítővel szemben sokkal egészségesebb és erősebb hajszerkezetet biztosít, de használata semmiben sem különbözik a klasszikus eljárástól. A Niophlex Bleach Powder 7 színmélységet képes felvilágosítani. A meleg árnyalatot semlegesítő készítmény egészséges és fényes végeredményt varázsol.

idhair-kimeletes-szokites-Niophlex

idhair-kimeletes-szokites-Keresztes-Fanni

Keresztes Fanni munkái

idhair-kimeletes-szokites-Dave-Hairstyle

Dave Hairstyle & Make up stylist munkái

#3 Bleach Me Gently

A Bleach Me Gently egy ammónia– és pormentes szőkítőpor, ami kék pigmenteket tartalmaz, és már a szőkítés folyamata alatt semlegesíti a nem kívánatos arany és meleg tónusokat. Ez a gyengéd szőkítőpor akár 6 színmélységet is képes világosítani, non plus ultra, hogy a fejbőrön, tőszőkítésre is alkalmas.

idhair-kimeletes-szokites-Bleach-Me-Gently

idhair-kimeletes-szokites-Feher-Anna

Fehér Anna munkája

idhair-kimeletes-szokites-Szabo-Aniko

Szabó Anikó munkái

#4 Hair Paint Bleach extra fehér szőkítőkrém

A Hair Paint Bleach szőkítőkrém új szintre emeli a hagyományos világosítási eljárásokat. Elképesztő erejével akár 6-7 színmélységet is képes módosítani. A paszta exkluzív formulája olyan értékes növényi olajokat tartalmaz, amik gyengéden gondoskodnak a fejbőr állapotáról, és megóvják a hajszerkezetet a szőkítő kezelés során. Nagy előnye tehát, hogy gyorsan hat és mindeközben táplálja is a hajat. Használata egyszerű, csak keverd össze a hidrogénnel, hogy krémes állagot kapj, majd vidd fel a haj felszínére! 

idhair-kimeletes-szokites-Hair-Paint

idhair-kimeletes-szokites-Feher-Anna-2

Fehér Anna munkái

idhair-kimeletes-szokites-Kun-Ivett

Kun Ivett munkái

idhair-kimeletes-szokites-Jozsa-Andrea

Józsa Andrea munkái

Kíméletes szőkítés? Lehetséges!

Ha kedvet kaptál valamelyik termék kipróbálásához, akkor most akciósan 10% kedvezménnyel tudod beszerezni 2021. május 25-31. között a www.idhair.hu felületén! Regisztrálj minél hamarabb, hiszen az első rendelésnél az új érdeklődők 20%-ot is be tudnak zsebelni! Kérdés esetén a márka képviselői készséggel állnak a rendelkezésedre, fordulj hozzájuk bizalommal! 🙂

Területi képviselők:

Fehér Petra

  • telefonszám: +36-31-785-8894
  • email: feher.petra@idhair.hu
  • Budapest: II., III., IV., V., VI., VII., VIII., X., XIII., XIV., XV., XVI. kerületek, Duna-Tisza közelében és a Tiszántúlon elhelyezkedő szalonok

Fekete Dóra:

  • telefonszám: +36-31-785-5574
  • email: fekete.dora@idhair.hu
  • Budapest: I., IX., XI., XII., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületek, Dunántúl és Bács-Kiskun megye

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: idHAIR

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2021-05-07 15:18

idhair-kimeletes-szokites-Kun-Ivett