KEVIN.MURPHY NORTH Collection 2019 – az individualitás ünnepe

Kevin.Murphy_North_Collection_cover

Az individualitás a modern kor egyik legmeghatározóbb fogalma, nem véletlen, hogy a szépségiparban is számtalan inspirációnak az alapja. Az egyedi lookot és a stílusos megjelenést nem kizárólag a kor, és még csak nem is az éppen aktuális divat határozza meg, sokkal inkább te magad. A KEVIN.MURPHY legújabb kollekciója megmutatja a természetes szépséget, és rávilágít a benned rejlő kisugárzás erejére. Ha te is hiszel az ember egyedülállóságában, ünnepeld az egyediség csodáját a KEVIN.MURPHY NORTH kollekciójával!

Az élet ünneplése napfelkeltétől napnyugtáig

A KEVIN.MURPHY nem csupán egy brand, és nem csupán egy színvonalas professzionális hajápolási termékekből álló márka. A KEVIN.MURPHY egy életérzés, egy igazi “flow”, amelyet legalább annyira köszönhet környezettudatos törekvéseinek, mint az általa megalkotott magas színvonalnak. Ez a hangulat pillanatok alatt képes átragadni bárkire, aki fogékony a körülötte lévő világ valódi értékekeire és normáira.

A 2019-es NORTH kollekció a természetes szépség kihangsúlyozása, az individuum karakteressége, és nem utolsó sorban, az élet ünneplése – egészen a napfelkeltétől napnyugtáig. A KEVIN.MURPHY legújabb trendanyaga így több üzenetet is magába foglal, amelyet egyaránt szán a fodrászvilág szakembereinek, és a tudatos fogyasztói rétegnek. A kollekció természetes háttere és a modellek minimalista megjelenése rezonál, és egy olyan pozitív képet közvetít, amely rámutat az emberi individualitás teremtő erejére. A kollekció háttérvilágát a márka ausztrál gyökerei iránti tisztelet inspirálta, ezért a fotók az északon található oázisnál, Byron Bay-en készültek.

KEVIN.MURPHY NORTH kollekció 2019

Kevin.Murphy_North_Collection_9

Kevin.Murphy_North_Collection_8

Kevin.Murphy_North_Collection_11

Kevin.Murphy_North_Collection_12

Kevin.Murphy_North_Collection_15

 

Kevin.Murphy_North_Collection_18

Kevin.Murphy_North_Collection_21

Kevin.Murphy_North_Collection_22

A teljes képgalériáért kattints ide! 

 

Haj: Nathan Gorman, Wade Blackford, James Nicholson (Kevin Murphy Team)

Fotó: Luis Murphy

Stylist: Emily Ward

Smink: Kenneth Higgins

Producer: Debbie Walters

Videó: John O’Rourke és Reuben Gates

 

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: KEVIN.MURPHY 

Ha tetszett a trendanyag, ne habozz, lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-08-18 17:05

Kevin.Murphy_North_Collection_4
Kevin.Murphy_North_Collection_4
Kevin.Murphy_North_Collection_4