K-PAK a hajápolás és a sérült haj hőstermékei

JOICO_K_Pak_termekcsaladok_cover

A haj napi szinten ki van téve számos károsodásnak, éppen ezért nem csoda, hogy a nők akár 75% -a úgy gondolja, hogy a hajuk sérült, töredezett, nem megfelelően egészséges. Ebben a küzdelemben a JOICO úttörőként jelent meg, ezért innovatív termékfejlesztései általában felérnek egy terápiás kezeléssel is. Most bizony a kezedbe adjuk a gyönyörű haj kulcsát, és megnyílik a vibráló fény, a mélyregenerálás titkos kapuja: bemutatkozik az ikonikus és egyben megújult K-Pak és K-Pak Therapy termékcsalád!

Smart Release technológiával az egészséges hajért

Ha szeretnéd felvenni a versenyt a 21. század kihívásaival, a cél pedig a szép és egészséges haj elérése/megőrzése, akkor a K-Pak termékcsalád lesz az új fegyvered! A szortiment minden egyes tagja megkapta a legújabb, leginovatívabb JOICO-s fejlesztést: a Smart Release technológiát, amelynek a titka a liposzómás szállító- és felvivő rendszerben rejlik. Ennek köszönhetően a hatékony összetevőket – mint például a csipkebogyó olajat, arginint és a keratint -, egymásra épülve és sokszorozva kapja meg a haj, hogy segítsen a hajszerkezet javításában, erősítésében és védelmében. Éppen ezért a K-Pak termékcsalád leginkább a gyenge, sérült hajtípusra ajánlott.

Eredmény:

A termékek használatával a kutikula külső rétege javul, ezért a haj sokkal élettel telibb és rugalmasabb lesz, elasztikus mozgást eredményez.

JOICO_K_Pack_termekcsaladok_4

A K-Pak Color Therapy termékek használatával szintén elképesztő rugalmasságot és egészséges élettel teli hajat kapsz, de hatalmas előnye, hogy még tartósabb színmegtartást is biztosít használójának.

JOICO_K_Pack_termekcsaladok_3

Figyelem, újdonság a láthatáron!

A K-Pak termékcsaládok korszerűsítése mellett egy új termék is megjelent a láthatáron, amit Te, a hajad és a vendégeid is imádni fognak! A ragyogás új képlete: gyengéd ápolás a finom hajszálaknak, ugyanakkor intenzív táplálás a vastagabb sérült részeknek. A K-Pak Color Therapy Luster Lock Glossing olaj (63 ml) használatával azonnali a “wow” hatás:

  • erős védelmet biztosít a festett, gyenge, sérült hajszálaknak,
  • a haj színének több mint 85% -át megőrzi, 
  • 150%-kal több csillogást, fényt ad a hajnak,
  • azonnali lágyságot és simaságot eredményez.

JOICO_K_Pack_termekcsaladok_6

Ezek a cikkek érdekelhetnek még:

#1 JOICO 3V tréning: ismerd meg a volumennövelés mesterhármasát! 

#2 JOICO Dream Blowout – ha unod a hajszárítást! 

#3 JOICO Hungary trendanyag – Back to Life Collection 2020

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: JOICO Hungary

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkokat és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2020-09-29 14:09

JOICO_K_Pack_termekcsaladok_5