Jót jó áron – az 50%-os Salonic kedvezmény mindenkinek megéri

Salonic_akcios_idoszak_cover

Akár papíralapú naptárt, akár másik online időpontfoglaló rendszert használsz, most megéri Salonicra váltanod! A csapat 3 hónapon keresztül 50%-os kedvezményt biztosít arra, hogy kipróbáld a hazai piac díjnyertes online időpontfoglaló rendszerét! Az automatizált adminisztráció és számlázás menő, úgyhogy ideje tovább görgetned a részletekért!

Kedvezményes időszak a Salonicnál

Sokszor írtunk már Nektek a Salonicról, azonban ez most valóban egy rendkívüli bejelentés! A csapat úgy döntött, hogy egy soha nem látott akcióval kedveskedik azoknak a szakembereknek, akik még nem léptek be a Salonic online naptárközösségbe. A rendszer az örök nyugalmon túl számos dolgot biztosít még, amiért érdemes elgondolkodnod azon, hogy kipróbáld!

Próbáld ki a Salonicot, mert így

 • mindig személyre szabott komplex megoldást kapsz a problémáidra,
 • nem kell többé éjjel-nappal üzenetekre, e-mailekre, illetve telefonhívásokra reagálnod,
 • megszűnik a “folyamatosan legyek elérhető” stressz,
 • egy strukturált rendszerben tudod koordinálni a saját vállalkozásodat,
 • a legtöbb idődet valóban a vendégeid igényeinek kiszolgálására tudod fordítani!

KATTINTS IDE, HOGYHA SZERETNÉD INGYEN KIPRÓBÁLNI A SALONICOT!

Salonic_akcios_idoszak_2

Salonic most 50%-os kedvezménnyel három hónapon keresztül

A Salonic 50%-os akciója a SMART és PRO csomagokra vonatkozik, amelyek olyan menő funkciókat tartalmaznak, mint

 • a bankkártyás előlegfizetés,
 • a számlázásintegráció,
 • az automatikus időpont emlékeztető SMS-ben és e-mailben,
 • a feketelista.

Szerintünk már ez is egy szép és ígéretes lista – mi több lehetőség -, de ha mégsem érnéd be ennyivel, további jóhírrel is szolgálunk! A Salonic ingyenes adatátköltöztetést is vállal, ami azt jelenti, hogy amennyiben egy másik rendszerből szeretnél áttérni, a csapat díjmentesen elvégzi a vendégadataid-, illetve a múltbeli, a meglévő és a leendő időpontjaid áthelyezését!

Salonic_akcios_idoszak_1

Salonic 50%-os kedvezményes időszak

Az akció menete:

A kedvezményben minden új regisztráló részesül, aki 2020. augusztus 1. és szeptember 30. között Salonic SMART vagy PRO próbaverziót igényel! A tesztidőszak leteltével lehetőség nyílik 50%-os kedvezménnyel előfizetni a választott díjcsomagra. A kedvezmény az előfizetéstől számított első 3 hónapban érvényes.

Az akció különlegessége:

Olyan szakemberek számára is elérhető az 50%-os akció, akik már régebben regisztráltak a Salonic rendszerébe, de nem fizettek elő, és profiljuk időközben inaktívvá vált. Ha Te is közéjük tartozol, akkor kérj visszahívást, a Salonic csapata felveszi veled a kapcsolatot, és újraaktiválja a régi profilodat! Ennek köszönhetően egy újabb 30 napos ingyenes próbaverzió veszi kezdetét, amelynek a végén lehetőséged nyílik a kedvezményes előfizetésre is. 

Salonic_akcios_idoszak_3

A papíralapú adminisztráció már a múlté!

#1 Felejtsd el az analóg megoldásokat!

A szépségipar jövője a digitalizáció. Az automatikusan működő rendszerek rengeteg terhet levesznek a szakemberek válláról, hiszen két frizura elkészítése között nem kell időpontegyeztetéssel foglalkozni. A Salonic rendszere úgy is használható, mint egy digitális naptár, amibe ugyanúgy Te viszed fel az időpontokat, csak a hagyományos írás helyett pár pillanat alatt bepötyögöd az adatokat. Persze, itt is azonnal rengeteg előnnyel találkozol majd, hiszen a rendszer automatikus időpont-emlékeztetőt küld ki a vendégnek, rendszerezi az adatokat, illetve igény esetén lehetőséget biztosít a bankkártyás előlegfizetésre és az azonnali elektronikus számlák kiállítására is. Ezen túl a Salonic digitális naptárához bármikor hozzákapcsolható a 0-24 órában működő online bejelentkezési felület, amely lehetővé teszi a vendégek kezelésének automatizálását.

KATTINTS IDE, HOGYHA FÉLREDOBNÁD A HAGYOMÁNYOS NAPTÁRT, ÉS BEKÖLTÖZNÉL AZ ONLINE VILÁGBA! 

#2 Készülj, pakolj, költözz át a Salonic rendszerébe!

Tudjuk, hogy a legtöbben sok hazai és külföldi online időpontfoglaló rendszert kipróbáltatok már, de azzal is tisztában vagyunk, hogy ilyenkor felmerültek hiányosságok. A Salonic esetében nincs zsákbamacska, hiszen 1 hónapon keresztül ingyen és bérmentve tesztelheted a rendszert, ha pedig megtetszik, most további három hónapig féláron használhatod! Ahogyan azt már említettük, attól sem kell félned, hogy a korábbi platformon ott marad minden korábbi adminisztráció, ugyanis nemcsak a rendszer, de a Salonic csapata is flexibilisen áll minden felmerülő problémához: díjmentesen vállalja a korábbi adataid átköltöztetését! Az átállás teljesen észrevétlenül zajlik, és akár párhuzamosan is használhatod a Salonicot a régi rendszerrel. Ez azért fontos, mert így összehasonlíthatod a két lehetőséget, és a saját igényeid mentén priorizálhatsz, majd dönthetsz!

Szeretnék átköltözni, hogyan csináljam?

KATTINTS IDE, ÉS MINDENRŐL TÁJÉKOZTATUNK!

Hagyd, hogy a Salonic dolgozzon helyetted!

A Salonickal rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg, arról nem beszélve, hogy így egy szuper közösség tagjává is válhatsz! Ne maradj le erről az ultra kedvezményes időszakról, igényeld most 30 napig ingyen, és hagyd, hogy a rendszer dolgozzon helyetted!

Megéri, mert

 • a Salonic díjnyertes rendszere kötelezettség nélkül kipróbálható!
 • nincsenek rejtett költségek és csak akkor kell fizetni, ha  eldöntötted, Salonic díjcsomagot vásárolsz.
 • a cég pénzvisszafizetési garanciát vállal, ha nem vagy elégedett a szolgáltatással!

A 30 napos próbaverzió igényléséhez kattints a képre:

salonic online bejelentkezo fodraszatoknak

Ezek a cikkek még érdekelhetnek:

#1 Így szabadulj meg fodrászként az adminisztrációs terhektől: Salonic & Billingo 

#2 A Salonic 5+1 legnépszerűbb tulajdonsága fodrász szemmel 

#3 Szigorít a NAV, de a Salonic időpontfoglaló rendszer megoldást nyújt

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Salonic

Ha másokat is érdekelhet a Salonic kedvezményes időszaka, lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-08-13 09:57

Salonic_akcios_idoszak_2