JOICO Zero Heat – bemutatkozik a hajszárítás nélküli textúrakrém

JOICO_Zero_Heat_cover

Figyelem, ezúttal egy hiperszuper JOICO termékújdonsággal jelentkezünk! Hallottál már valaha olyan textúrakrémről, amely hajszárítás nélkül menő kinézetet biztosít? Egy olyan styling termékről, amely nem igényel hőt a tökéletes forma kialakításához? Szerintünk ez számotokra is ugyanolyan innovatív találkozás lesz, mint amikor mi találkoztunk a JOICO Zero Heat-tel! Minden lényeges információt megtalálsz a cikkben, görgess tovább!

JOICO Zero Heat – a levegő az új hajszárító

Ismerd meg az új JOICO Zero Heat stíluskrémet, amely egy menő lookhoz nem igényli sem a megfelelő hőt, sem a formázást. Mondhatnánk úgy is, hogy a JOICO új üdvöskéje, a levegőn szárított, de mégis rendezett frizura titka.  A termékcsalád két személyre szabott formulával jelent meg: a vékony- és közepesszálú, illetve a vastagszálú hajra kialakítva. A formula tekintetében nincs radikális eltérés, mindkét termék tartalmazza azokat az összetevőket, amelyek javítják, illetve megadják a haj természetes textúrájának szépségét. Nem vicceltünk, ezentúl a levegő az új hajszárító, és a törölközőszáraz hajjal való alvás az új styling!

ZERO HEAT két típusa:

1) zéró hő a vékony- és normálszálú hajra: a termék nem nehezíti el a hajszálakat. Természetes megjelenést biztosít, nincs szárító nélküli csapzott frizura, miközben a szöszösség kialakulása csökken, a haj pedig fokozott fényben pompázik.

2) zéró hő vastagszálú hajra: vedd kezedbe a természet adta laza hullámokat! A termék törés és merevség nélküli, levegőn szárított könnyed frizurát eredményez, amely rakoncátlansága ellenére mégsem válik szöszössé!

JOICO Zero Heat belső titok

  • Csipkebogyó olaj: antioxidánsokban, vitaminokban és omega-savakban gazdag, könnyű felszívódósú olaj, amelynek használatával a frizura mégsem kelt zsíros hatást.  Elősegíti a hidratálást, puhaságot és ragyogást biztosít a hajnak.
  • Rugalmas polimerek: a multifunkcionális polimerek elősegítik a rugalmas tartást a természetes textúra meghatározásához, és tartós stílusmegőrzést biztosítanak ragadós érzés nélkül.

JOICO_Zero_Heat_2

Imádni fogod a JOICO Zero Heat termékeket, mert…

#1 …egy stílusos look elkészítése közben rengeteg időt megspórolsz a természetes száradási idő csökkentésével.

#2 …minimalizálod a szöszös hajvégeket, miközben javítod a haj természetes struktúráját.

#3 … egész napos (24 órás) páratartalom-szabályozást biztosít.

#4 … a messy look képviselői éppen ezt keresték: nem lesz ragacsos a hajad tőle, miközben biztosítja a “mintha a levegőn száradt volna” megjelenést.

JOICO_Zero_Heat_1

Ezek a Fodrászinfó cikkek érdekelhetnek még:

#1 JOICO HYDRASPLASH: törődj a hajad hidratálásával minden nap!

#2 Luxus hajformázás extra védelemmel: JOICO Styler 2.0 hajvasaló

#3 WEEKENDHAIR – adj egy szabad hétvégét a samponodnak!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: JOICO

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkokat és a megosztásokat! 🙂

Közzétéve: 2020-05-20 16:36

JOICO_Zero_Heat_1