JOICO 3V tréning: ismerd meg a volumennövelés mesterhármasát!

JOICO_volumennoveles_mesterharmasa_cover

A JOICO laboratóriumi fejlesztésének eredménye a Smart Release technológia, amely a 2019-es bemutatása óta sok szakember életét megkönnyítette. A hatóanyag-kombináció megújítása nemcsak a hajápolást emelte egy magasabb szintre, de innovatív koncepciókat is behozott a márka életébe. Ilyen például a termékcsaládokhoz kapcsolódó szeminárium is, amelynek fókuszában mindig az adott hajtípus kezelése, formázása és vágása áll. Ennek köszönhetően megszületett a JoiFull termékcsaládhoz tartozó 3V tréning, aminek világába most te is betekintést nyerhetsz!

Ismerd meg a 3V koncepciót!

A 3V koncepcióját a JOICO Europe vezetőoktatója, David Murray és a JOICO European Color Design Team új tagja, Paul Whatts álmodták meg. Egy olyan egyedi frizurakollekciót alkottak, amelynek minden részlete a volumennövelésről és a hajdúsításról szól. David már több alkalommal is járt Magyarországon, így sokak számára nem idegen a tehetsége, Paul viszont még csak épphogy bekerült a márka életébe. A két fodrász tudása azonban tökéletesen kiegészíti egymást, így tudták megalkotni a volumennövelésről szóló 3V oktatási formát. 

OICO_volumennoveles_mesterharmasa_9

David Murray, a JOICO Europe vezetőoktatója és Paul Whatts, a JOICO European Color Design Team tagja

A 3V koncepciójának tréningjére a JOICO művészeti vezetője, Szikriszt József is kiutazott Hollandiába, ahol a JOICO Experience Centerben, Európa összes oktatójával együtt sajátította el a már említett új nézőpontot. A háromnapos tréningsorozat után hazatérve, azonnal kidolgozta és lefordította a képzés anyagát. A járványhelyzet javulását követően, július végén sikerült megtartani az első 3V oktatást, a volumennövelés mesterhármasa című tréninget. 

JOICO_volumennoveles_mesterharmasa_8

Szikriszt József, a JOICO Hungary művészeti vezetője

Volumennövelés lépésről-lépésre: a JOICO Hungary csapata megtartotta az első 3V tréningjét

A JOICO 3V look&learn trénigje során bemutatott frizurák tervezésénél és kivitelezésénél mindvégig a haj tömegnövelése állt a fókuszban. A jelenlévő fodrászok oldott hangulatban, interaktívan, közvetlen közelről kísérhették figyelemmel Szikriszt József munkáját, aki lépésről-lépésre, egészen a végeredményig bemutatta, hogy mire képes a JOICO, ha a volumennövelésről van szó. A szakemberek két modell hajának elkészítése során megfigyelhették a pontos leválasztásokat, a kiemeléseket – a festés és vágás után pedig – a formázást és a finishelést is. A szemináriumon a JOICO teljes tömegnövelő szortimentje szóba került, aminek egyik legnagyobb sztárja a JoiFull termékcsalád volt. (Korábban már részletesen írtunk a termékről, ha érdekel, kattints ide!)

„A szalonomba betérő vendégek zömének vékonyszálú- vagy kevés haja van, és hát legyünk őszinték, mindenki nagyobb hajtömegről álmodik! A 3V egy olyan koncepció, ahol a technikák egymásra építésével nagyobb volument érhetük el a vendégeink frizuráin. Bízom benne, hogy a tréningen résztvevő fodrászkollégák is 3V-ben látják már a világot!” – mondta Szikriszt József. A művészeti vezetőtől továbbá azt is megtudtuk, hogy ez a koncepció még csak a kezdet, és hamarosan következik a hullámokról és a göndör hajakról szóló oktatási forma is, amely az új HydraSplash és a Moisture Recovery termékekhez kapcsolódik majd szorosan.

JOICO_volumennoveles_mesterharmasa_2

JOICO_volumennoveles_mesterharmasa_5

JOICO_volumennoveles_mesterharmasa_1

JOICO_volumennoveles_mesterharmasa_10

JOICO_volumennoveles_mesterharmasa_11

Ezek a cikkek érdekelhetnek még:

#1 JOICO DREAM BLOWOUT – ha unod a hajszárítást!

#2 JOICO Hungary trendanyag: Back to Life Collection 2020

#3 JOICO Zero Heat – bemutatkozik a hajszárítás nélküli textúrakrém

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: JOICO Hungary

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2020-08-23 18:23

JOICO_volumennoveles_mesterharmasa_4